View Poll Results: Cine va castiga PL si cine va prinde Top 4?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Titlu - Manchester City

0 0%
  • Titlu - Arsenal

5 100.00%
  • Top 4 - Liverpool

1 20.00%
  • Top 4 - Chelsea

1 20.00%
  • Top 4 - Tottenham

0 0%
  • Top 4 - Manchester United

0 0%
  • Top 4 - Newcastle

0 0%
  • Top 4 - Aston Villa

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 442 to 462 of 519

Thread: Premier League 2024/2025

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Anthony si Zirzkee penibii si supraapreciati, Hojlund a mai miscat ceva sezonul trecut; sezonul asta e praf.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Naivi pana m-a busit plansul acesti Șutampton, care puteau inchide jocul de n luate k ori. Se vede mana antrenorului scolit & jucat in Serie A, insa calitatea in fața a fost lamentabila. L-au facut erou pe clovnul din poarta diavolilor. Vad si eu o echipa de pe ultimul loc care vine sa castige in teatrul viselor de mult apuse, de unde, prin alte parti, mentalitarea e sa nu iei multe.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Tocmai am vazut analiza zilei, marii analisti Studio Premier League de la Prima TV.
    Nu mica-mi fu mirarea cand au zis urmatoarele, Gardos, Giovanii si moderatorul fan MU:

"Liverpool nu are meci usor deloc, joaca la Brentford unde se castiga greu, mai ales ca Brentford vine cu moral dupa egalul obtinut cu City cand nu se mai astepta nimeni. Dar a avut o suita de meciuri grele printre care si cu Tottenham (pe care l-au pierdut). N-au castigat nici un meci anu asta, 2 egaluri si o infrangere." Pronosticuri? Gardos: victoria Liverpool 2-1, Giovanni: victorie Liverpool 3-2.

Booon.

"Arsenal nu are meci deloc usor, joaca acasa cu Aston Villa. Dar a avut o suita de meciuri grele, insa au avut si cu Tottenham (pe care i-au batut) care e nimeni si pe care te asteptai sa-i bata 3, 4 la 1." Deci slabani. Pronosticuri? Gardos: 1-1, Giovanni: victorie Aston Villa 2-1.

Deci Tottenham e buna doar cand joaca cu Liverpool. Infrangerea cu Liverpool fu mai admirabila decat victoria lui Arsenal cu... aceeasi echipa. Analiza e beton, n-am ce sa mai adaug. E cu totul pertinenta si obiectiva, fara pic de ura pentru Arsenal. Nici nu intra discutia. Integritate si competenta, asta e motto-ul presei Prima TV in ceea ce priveste fotbalul international. De cel autohton cred ca nici nu mai are rost sa ne pronuntam. Bravo lor.

PS: Moderatorul ala cu precadere are o scarba pronuntata fata de Arsenal, se pare ca el nu stie ca rivala lor e Liverpool si a 2-a echipa a Angliei, un fel de Dinamo cand el tine cu Steaua. El de fapt are scarba de Rapid care n-a castigat nici un trofeu si mai bine sa-l ia Dinamo decat sa-i dea vreo sansa lu Rapid. Iar Liverpool nu e departe deloc sa-i ajunga la numarul de titluri si sa-i depaseasca in a fi cea mai buna echipa din istoria Angliei, mai ales daca continua la varf in timp ce United e la coada. Exceptional rationament si / plus sentiment pe omu asta.
    Last edited by Johnny D; 18th January 2025 at 12:06.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Iraola cel mai bun antrenor spaniol din PL, mult peste Pep și Harfeta.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce papagali, in era var-ului, sa stii ca ai dat gol cu mana si totusi sa te duci sa te bucuri.
    Bai, de mult am vrut sa intreb, astia de la Arsenal de ce-i dau un purcoi de bani degeaba lui Arteta si nu-l avanseaza principal pe ala cu fazele fixe? Arteta e degeaba, tot jocul se rezuma la faze fixe, omul ala e pionul principal. Ce antreneaza Arteta poate antrena si Mache de la Steaua.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ce papagali, in era var-ului, sa stii ca ai dat gol cu mana si totusi sa te duci sa te bucuri.
    Io n-am vazut mana la faza aia, mi s-a parut clar ca l-a lovit in sold. Ma rog.

Liverpool da primu gol in prelungiri, noi suntem egalati de la 0-2.
    Cam atat. Locul 2 a 3-a oara la rand. Bun si ala.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Arteta e degeaba, tot jocul se rezuma la faze fixe
    A fost vreun gol din faza fixa azi?
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend resita's Avatar
    Reputatie
    1
    N-ai cum... Arsenal a ajuns de rasul curcilor cu jocul ei, nu ma refer la rezultat, ma refer la ce joaca sezonul asta.

Am urmarit ieri Cotofanele cu Bournemouth... alta liga, ai avut ce vedea, in schimb la Arsenal ...pamant de flori.

Cu stitul asta lui Arteta, Arsenal nu va lua nici un titlu in urmatorii 10 ani, pot sa pariez pe orice vreti. Odegard de cand a revenit dupa accidentare e fricos, Raya nu mai e cel de acum 1-2 sezoane, Havertz prea fragil dar e acolo, marcheaza cand restul dorm... in opinia mea doar Trossard si Havertz se mentin la acelasi nivel cu sezonul precedent.
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

Reputatie
    0
    Raya doar de un an si jumatate e la noi.

Chiar nu am jucat rau ieri, mi-a placut ca nu ne-am pierdut la minge, am construit, n-am tot spamat centrari in careu ca si cu Inter in CL. Dar... trebuie mai multa calitate la finalizare. Se vede ca lipsesc Saka si Jesus, trebuie sa cumparam ceva si sa antrenam pentru sezonul viitor. Desi tot o pla e acuma, trebuia cumparat acu 2 saptamani in primele 3 zile din ianuarie.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Cred ca Anghel e gata.

Reputatie
    0
    Tottenham suporter: "The Championship trophy is actually gona end our trophy drought."
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Cred ca va fi demis, deși omul are o scuza, joacă de 10 etape cu rezervele. Titularii sunt toți rupți.

Reputatie
    0
    In aparare doar. La mijloc si-n atac are in mare parte prima echipa.

Calvert Lewin n-a dat gol de 16 meciuri, pana a venit Tottenham si l-au salvat pe bietul om.

Cat despre Muciaited, Miteh-Mitoma, Mitoma-Miteh, mai anulati-le vreo 2 goluri!
    I know because I'M BOTH!

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Man Utd si Spurs se vor lupta anul viitor sa vedem cine ia Championship-ul...ce suna fancy....dar e League 2 de fapt )
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    1
    Multe echipe de pe mapamond si-ar dori sa aiba rezerva ca Maddison, Son, Kulusevski, Porro, Sarr etc. Atatea vaicareli, zici ca au jucat cu Real Madrid. Stati umpic, ca Everton are jucatori sub astia despre care se spune ca sunt rezerve. Iar Bergvall e unul dintre cele mai mari talente contemporane. Mai rau a fost ca si intr-un sistem cu 3 fundasi, Dragusin a fost iar printre cei mai slabi. Probabil un sistem cu 5 ar fi ok pt el. Dar nu in Premier, in play-out-ul Championship.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Son cred ca nici in Championship nu ar mai fi valoare adaugata.

Pot sa spun ca e totusi mai bun decat Calvert Lewin, ala de le-a dat gol.
    Idiotul ala are nevoie de 17 preluari ca sa fixeze portarul, daca nu cumva ii ia mingea intre timp. Dar o data la 17 meciuri ii iese preluarea si da gol frumos. Aia da. League One talent.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Son e foarte slab sezonul asta.

Pana una alta, City se pare ca va scăpa basma curată zic ăștia prin UK, altfel nu spărgeau încă un sac de bani acum. I-au făcut contract pe viață lui Haaland, cu vreo 20M pe an, l-au luat pe uzbec cu 50M, încă un tânăr din Brazilia tot pe o căruță de bani, plus Marmoush de la Frankfurt cu vreo 75M. Ce pana mea fair-play financiar, ala e pentru fraieri

Legat de Frankfurt, cred ca sunt clubul care a dat cele mai mari țepe în ultimii ani, Jovic la Real, Kolo Muani la PSG, Silva la Leipzig și acum urmează acest Marmoush.

sport legend resita's Avatar
    Reputatie
    1
    Sunt suporter Arsenal dar ... in min 35 am inchis tv, totul are o limita dar astia de joaca nu sunt Arsenal.
    Last edited by resita; 25th January 2025 at 18:53.
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

Reputatie
    0
    Finalizat cu furtisag pe fata de arbitraj. Arbitrul asta pe unde ne prinde, ne tufe.

Newneri, Martinelli si Havertz nu-s de Arsenal in acest moment.

Dintre toti 3 Havertz niciodata nu va fi.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Calafiori! Eroul nerecunoscut de tampitii nostrii de fani!

Am zis-o si-n vara, jucatorul asta e World Class si-l ai disponibil pe 42 de milioane? Lejer il iei. Nu se rateaza asa ceva. Nu poti sa-l lasi lu Juventus care nici dupa ce bea apa n-are.
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Calafiori! Eroul nerecunoscut de tampitii nostrii de fani!

Am zis-o si-n vara, jucatorul asta e World Class si-l ai disponibil pe 42 de milioane? Lejer il iei. Nu se rateaza asa ceva. Nu poti sa-l lasi lu Juventus care nici dupa ce bea apa n-are.
    Asa-i ca tot pe locul 2 terminati. Dar Calafioriiiii Calafioriii !
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Pai doar eu zic, aici e problema.

Ceilalti suporteri toti fereastra de transferuri a fost de 2/10, 3/10, pai atunci a lu Liverpool cum a fost?

Ma axez si eu pe lucrurile positive, ca titlul oricum il vom lua doar la anul, daca-l dam afara pe Havertz.
    Last edited by Johnny D; 25th January 2025 at 20:41.
    I know because I'M BOTH!