Pe langa pisdificarea fotbalului propusa de Arteta si Pep, prefer sa privesc un fotbal englezesc clasic, simplist, onest. Jucati bai fotbal, nu na-ti-o tie, da-mi-o mie!
Pe langa pisdificarea fotbalului propusa de Arteta si Pep, prefer sa privesc un fotbal englezesc clasic, simplist, onest. Jucati bai fotbal, nu na-ti-o tie, da-mi-o mie!
Na-ti-o-n poarta, nu da-mi-o-n poarta, imi place mie. Sper Arteta sa implementeze stilul asta mai corect.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Dragusin este ok pentru un nivel de maxim Sampdoria, Lazio, dar nu de echipele cu pretentii de UCL. Dar e bine ca invata din meciurile acestea grele.
Man Utd...cum draq sa iei 0-3 acasa cu Bournemouth si apoi sa iei iar 0-3 acasa tot cu ei)) Jenant..Unsaveable club...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
E si un stil sinucigas de fotbal la Spurs, dar cum ar putea avea nivelul unui campion mondial sau al unui atlet exceptional, cum VD VenCare si ei sunt pusi in kur in majoritatea timpului de apararea in 2 a lui Ange 🤣
Mah, eu nu vreau sa-l dea afara, imi place de el.
In ciuda traditiei lor de-a tine un antrenor maxim 2 ani, in medie, 1 an jumate.![]()
Ce ma deranjeaza la ei sunt suporterii imbecili, nu antrenorul, ca tot la 2 ani zic: ia ce bun antrenor avem, ca e doar in primul an si ia ce face! Ce-a facut Arteta in primul an?
In primul rand n-a fost dat afara in anul 2 pe care l-a facut pilaf, idiotule.![]()
In plus, poti sa spui magaria aia "every other year", adica o data la 2 ani.
Ca in anii dintre iti dai afara antrenorul, apoi normal c-ai antrenor nou.
Sunt imbecili fara leac.Dar isi primesc pedeapsa cea dreapta des, foarte des.
![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Sa fou sincer mie imi placea Burnley ul lui Dyche.
Stilul si filozofia sa se potriveau unei echipe mici unde avea toata libertatea si sustinerea sa faca ce voia.
Au ajuns si in cupele europene cu el dupa 100 ani.
A scos maxim din jucatorii aia si erau cativa buni sau care au fost facjti buni de el,Tarkowski,Pope,Barton,islandezu ala de centra bine din banda,Cork,Mee,McNeil,etc.Pana si anostii aia de Barnes si Wood pareau placuti in echipa aia.Jay Rodriguez era iesit din schema caci stia fotbal haha.
Ideea e ca parca la Everton se vrea altceva….astia il aveau pe Ancelotti recent.
Hai ca i-au egalat pe City….sa vedem.
Autocarul lui Everton scoate punct si cu City, după Arsenal și Chelsea.
Nu mai merge cu frecușul ala plictisitor la Pep. City arată ca o echipă banală, care nu mai sperie pe nimeni.
Ba ce meci de rahat a făcut Chelsea, ca o echipă mică a jucat. Ai 1-0 și tu joci la așteptare, tragi de timp în loc sa închizi meciul. Au dat aia 2 goluri din nimic și aia a fost.
Oeicuk
Astrele merg pt Pool anu asta.
Slot pare ca e meserias ca Jurgen.
Doar nu te asteptai ca Chelsea sa termine in fata lui Arsenal.![]()
I know because I'M BOTH!
Liverpool echipa momentului ... cei mai tari in toate competitiile.![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
I know because I'M BOTH!
... mda. PSG probabil sunt peste![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Tottenham.![]()
I know because I'M BOTH!
Cea mai superba 🤣, ca sa zic asa, echipa care nu castiga nimic, dar face un fotbal magistral, in fiecare sezon. Spurs e Rapidul de altadata, care a nascut butada: decat un gol urat, mai bine o bara frumoasa. Pe care eu l-am modificat, schimband bara cu bere, si apoi beri 🤣
Mi-e groaza cand vad in program acest A's'n'l - Ipswich. Voi tine cu Baietii cu Tractorul, in cinstea ministrului pro-european Daea, care a şenilat-o bine pe consoarta. Praf a facut-o, au recunoscut-o dupa cacareze.
Handicap 1.![]()
Si nu asa chinuit, cu forcepsul ca Livapul.![]()
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
Saka operat. 2 luni out, cel putin.
Astia n-au auzit de Magdalena, sarboaica ce vindeca rupturi musculare in 3 zile!?![]()
I know because I'M BOTH!
Au auzit si ei ca rugaciunea si lampa lui Aladin vindeca, dar inca nu au incredere in medicina holistica din Estul Europei.
Ce penalty de laba trista a dat asta pt Tottenham.
Na, ca s-a facut dreptate.