EURO 2024 este cea de-a saptesprezecea editie a Campionatului European de Fotbal. Tara gazda este Germania iar evenimentul o sa aiba loc in perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.
EURO 2024 este cea de-a saptesprezecea editie a Campionatului European de Fotbal. Tara gazda este Germania iar evenimentul o sa aiba loc in perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.
Grupe
Formatul este identic cu cel de la EURO 2020, mai exact 6 grupe de cate 4 echipe fiecare. In etapa urmatoare urmand sa se calificate primele 2 echipe din fiecare grupa, respectiv cele mai bune 4 echipe de pe locurile 3.
Din fericire, de data asta au prins si tricolorii nostri biletul pentru Germania obtinand calificarea de pe locul 1 in grupe. Nu ramane decat sa le uram succes si un traseu cat mai lung la Campionatul European! Success!
17 iunie, ora 16:00: Romania – Ucrraina (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – Romania (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – Romania (Waldstadion, Frankfurt)
Grupa A
Germania
Scotia
Ungaria
Elvetia
Grupa B
Spania
Croatia
Italia
Albania
Grupa C
Slovenia
Danemarca
Serbia
Anglia
Grupa D
Olanda
Franta
Polonia
Austria
Grupa E
Ucraina
Slovacia
Belgia
Romania
Grupa F
Portugalia
Cehia
Georgia
Turcia
Mascota de la turneul final este un ursut jucaus pe numele lui Albart. UEFA a anuntat ca mascota aduce un omagiu ursuletului de plus ce isi are originea din Germania inca de la inceputul secolului XX.
Votez Anglia ce acum cateva zile n-as fi indraznit!
Maguire out! Abia acum Anglia are o sansa foarte buna la trofeu! Carpa a murit!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Eu votez Spania, cu conditia sa nu-si ia adversarii de sus. Au 8 basci in echipa si astia-s dati naibii ca si determinare, efort, ambitie. Oyarzabal mi se pare cel mai underrated jucator de clasa. Pedri este doar la inceput de cariera. Rodrigo si Fabian Ruiz sunt genul de mijlocasi ideali box-to-box. Au jucatori cu mare experienta in jocuri tari. gen finale si semifinale de cupe europene. Eu merg pe mana Spaniei si Oyarzabal jucatorul turneului.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Spania, basci,Oyarzabal. Le-am cam nimerit. Bine, Oyarzabal nu e jucatorul turnelui dar a dat golul castigator. 😁
Oyarzabal vine dupa un sezon cu accidentari. Ramane de vazut potentialul. Inca oscilez intre Franta si Germania. Portugalia ar putea produce surpriza.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Am votat Germania datorita terenului propriu ! Si par cei mai montati pana acum !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Pana acum văd că Spania și Portugalia sunt pe aceeași parte, iar aici poate veni și Germania dacă câștigă grupa. Chiar ar fi posibil un sfert Spania cu Germania.
Ii tare asta cu echipele de pe locu 3 se califica in proportie de 66.(6)%.
Eu zic sa faca grupe de cate 6 echipe, sa mearga 5 mai departe din fiecare grupa dupa terminarea meciurilor si intre cele de pe pozitia a 6-a sa se dea baraj.
Asa macar ne-am mai califica si noi la vreun mondial.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu vi se pare ca s-au dat multe autogoluri?
Deja 6 autogoluri !
E o editie slaba. Prea multe echipe de căcat, prea multi fotbalisti slabi si plictisiti ca li s-au stricat concediile. E normal sa apara astfel de reactii, pretuite cu cote de la 8 in sus 🤣
Pana in prezent nu ramai cu nimic memorabil. Un gol din foarfeca, cateva goluri de la distanta si reguli noi inventate pentru a favoriza unele echipe (Spania, Olanda...)
Ar mai fi o calificare surprinzatoare a Georgiei in optimi.
Si Slovenia care paraseste Euro dupa 4 egaluri ! 2 cu Anglia si Portugalia.
Si Ucraina care cu 4 puncte nu trece de grupa in conditiile in care se pot califica in optimi si 3 echipe dintr-o grupa.