View Poll Results: cine va castiga titlul?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Real

3 75.00%
  • Borussia Dortmund

1 25.00%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 43 to 49 of 49

Thread: FINALA UCL 23-24: Real Madrid - Borussia Dortmund 2-0

LAZIALE LazioRoma's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    +1

Dar tot au adus bani la connesseuri.
    Au adus da... dar astia 2 nu ai cum sa ii compari cu ce avea prin anii 2000 brazilia .. nu cred ca prindea lotul national vrounu din ei !

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Real a fost peste toate echipele din CL anul acesta.

Etalonul pentru mine este Liverpool, Barça, Spurs, Ajax din 2019, indraznesc sa spun ca Real este sub toate 4 echipe.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Real a terminat un sezon aproape perfect, fără înfrângere în CL, o singură înfrângere în campionat și o eliminare din cupa după 120 de minute. Dacă nu era Atletico, făceau tripla fără meci pierdut.

Săptămâna viitoare, va fi prezentat și Mbappe la Real. Sa iei gratis un asemenea jucător, doar Perez poate face. Mă rog, fără suma de transfer, că niște zeci de milioane tot i-au dat la semnătura.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu sunt sigur ca Real se intareste cu Mbappe, o sa bubuie dpdv marketing.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Real a terminat un sezon aproape perfect, fără înfrângere în CL, o singură înfrângere în campionat și o eliminare din cupa după 120 de minute. Dacă nu era Atletico, făceau tripla fără meci pierdut.

Săptămâna viitoare, va fi prezentat și Mbappe la Real. Sa iei gratis un asemenea jucător, doar Perez poate face. Mă rog, fără suma de transfer, că niște zeci de milioane tot i-au dat la semnătura.
    Din sezonul asta eu raman cu amintirea acelui meci cu Almeria de pe Bernabeu. N-am vazut in viata mea asemenea jaf in forma continuata ca-n meciul ala, e un pic mai usor sa eviti infrangerile cand joci 16-17 contra 11.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Clar. In Hal de Madrid.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Real a terminat un sezon aproape perfect, fără înfrângere în CL, o singură înfrângere în campionat Č™i o eliminare din cupa după 120 de minute. Dacă nu era Atletico, făceau tripla fără meci pierdut.

Săptămâna viitoare, va fi prezentat Č™i Mbappe la Real. Sa iei gratis un asemenea jucător, doar Perez poate face. Mă rog, fără suma de transfer, că niČ™te zeci de milioane tot i-au dat la semnătura.
    Perez se pricepe la tot ! La adus jucatori, la vandut jucatori si scos bani de pe ei cand se afla in pragul retragerii sau nu mai dau randament pentru Los Blancos. Stie cum sa isi faca apropiati si in randul arbitrilor si la Uefa.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona