Incepe cu o surpriza urata!
Selby aproape de eliminare inca din primul tur, condus 2-7 de O'Connor, se continua azi meciul!
Incepe cu o surpriza urata!
Selby aproape de eliminare inca din primul tur, condus 2-7 de O'Connor, se continua azi meciul!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Surpriza a fost eliminarea campionului mondial Brecel în primul tur. Bine din câte am înțeles era răcit și nu prea avea chef să joace.
Să vedem ce chef are Ronnie.
Da, am si uitat de aia. Si culmea c-a condus cu 9-6, nici nu te gandeai ca poate s-o comita de acolo!
De aia am si uitat, in mintea mea l-am bifat castigator ca pe Uimited cu Conventry la 3-0.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Incredibil finalul de meci dintre Mark Allen si John Higgins.
Higgins condus cu 11-12, revine si castiga cu 13-12, dar ultimul joc a fost de poveste.
Condus cu 62-0, fara bila clara de inceput de break, incepe break-ul cu o bila rosie cu manta la mijloc si il termina cu o bila rosie de la semi-distanta, grea de pe manta superioara, uluind asistenta atat din tribune cat si din loja comentatorilor englezi, finalizand cu o inchidere de masa necesara obtinerii victoriei in decisiv! O'Sullivan nu e singurul din generatia lui care inca se afla aproape de apogeu!
Azi incep sferturile
Gilbert D. - Maguire S.
Trump J. - Jones Jak
Bingham S. - O'Sullivan R.
Wilson K. - Higgins J.
Unde favoriti clar sunt Trump si O'Sullivan, unul din cei 2 mai mult ca sigur va castiga turneul. Mizez pe Trump de data asta.
Last edited by Johnny D; 30th April 2024 at 11:05.
I know because I'M BOTH!
Mizerabil a jucat Trump si l-a lasat pe Jak Jones in semifinala.
Nici o sansa nu va vea Jones cu O'Sullivan sau cu Bingham, cine va castiga intre cei 2 va face finala.
Dincolo The Warrior il sparge pe Higgins care si-a consumat toata energia in sfertul cu Mark Allen.
I know because I'M BOTH!
O'zbughiland a zbughit-o si el, acum favoriti au ramas Bingham si Wilson, jucatori foarte buni, de rang 2.
Semifinalele care incep azi arata asa:
Gilbert D. - Wilson K.
Jones J. - Bingham S.
Mizez pe Bingham acu, dar si The Warrior are o sansa buna de tot.
I know because I'M BOTH!
Ronnie a jucat slab tot turneul, prea multe ratări și ieri, iar Bingham a jucat bine, nu i-a dat multe șanse. Păcat, că avea o șansă uriașă sa câștige, la ce jucători au mai rămas.
Evident, Bingham s-a kkt pe el in semifinala, practic i-a pus pe tava trofeul lui The Warrior.
Era si normal sa castige si el un titlu dupa cat a suferit in acea finala cu O'Sullivan.
Kiren Wilson World Champion 2024! Ramane doar sa se oficieze treaba azi.
I know because I'M BOTH!