Romania si-a aflat adversarele de la EURO.
Va juca contra Serbiei, Cehiei si Muntenegru.
Europeanul se va desfasura in Austria, Elvetia si Ungaria intre 28 noiembrie si 15 decembrie 2024.
Romania si-a aflat adversarele de la EURO.
Va juca contra Serbiei, Cehiei si Muntenegru.
Europeanul se va desfasura in Austria, Elvetia si Ungaria intre 28 noiembrie si 15 decembrie 2024.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Am prins cea mai tare grupă posibilă. La ce lot tânăr avem, fără Neagu și Pintea, nu e exclus sa luăm 3 bătăi.
România va avea următorul program:
România – Cehia (29 noiembrie, ora 19.00);
Muntenegru – România (1 decembrie, 19.00);
Serbia – România (3 decembrie, 19.00).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce lot a convocat prostul de Pera. De departe cea mai slabă echipă din istorie pentru România, 3 înfrângeri pe linie.
La CSM e mai bine fara Neagu, parerea mea, la nationala nu.
Nationala e intr-un stadiu absolut special, anume fara jucatoare cu experienta la nivel inalt.
CSM nu e in aceeasi categorie, CSM are jucatoare cu experienta la nivel inalt dar cam spalacite, cu mici exceptii.
Neagu intra cu varf si indesat in categoria jucatoare cu experienta la nivel inalt dar spalacita, la CSM nu e nevoie, la nationala da.
LE: Dar nationala nu-i plateste salar de 300 de mii de euro pe an din bani publici.
Altfel s-ar fi retras de la CSM si-ar mai fi jucat la nationala vreo 2-3 ani.
Last edited by Johnny D; 13th November 2024 at 11:50.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Eu nu țin minte sa fi zis asta, dar și fără Neagu, lotul putea fi mai bun dacă Pera făcea o selecție mai bună. Omul e un frustrat, se cearta cu jucătoarele și nu face selecția după merite.
E clar că nu mai putem emite pretenții câțiva ani de la naționala asta, dar nici să te faci de râs și să nu bați pe nimeni nu e ok.
Pintea mai joaca?
Ce bataie luam...
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
S-a retras.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Hai sa vedem daca reusim sa ne batem joc de o revenire incredibila, in stilul clasic mioritic.
28-26 cu 2 minute inainte, pasa direct in adversara si contra-atac gol 28-27.
Acum e nevoie sa atacam poarta, nu sa tragem de timp ca la atacul anterior.
Asa bai fetelor! Bravo!
Hora bucuriei! Le-am dat Cotetz! Ca tot e o jucatoare de-a noastra cu numele asta.
I know because I'M BOTH!
Da. Chinuit dar spectaculos pe final
6-12, am fost cu 6 goluri in spate, practic scor dublu!
Am reparat incredibil in ultimele 40 de minute, ce-am stricat in primele 20.
Emotii de inceput. Bravo lor ca nu le-a costat si-au castigat un meci in care nu erau favorite nici la 0-0, daramite la 6-12!
I know because I'M BOTH!
Cu cava timp in urma o victorie la un gol diferenta, in fata Cehiei, ar fi fost un semiesec. Acum dansam de bucurie, ca a fost distrusa scoala romaneasca de handbal si ca de la echipele de club nu poti sa faci o selectie. Dar, asta-i trendul, Romania este un stat european democratic care se kk cu stropi pe absolut tot ce poarta stantza MADE IN ROMANIA!
Nu disperati, vom castiga la scor in fata fratilor sarbi din Serbia si Muntenegru!
O dai pe politica aiurea. Putinistule
Aici e vorba de sport si nimic mai mult. Practic fetele atat pot, dar perspectiva e incurajatoare. Tot de sport vorbesc. Sunt multe tinere de valoare care abia asteapta sa prinda experienta si sa demonstreze ca merita sa fie acolo sus.
Ne mai trebuie ceva portar totusi ...
Intr-adevar, am ajuns sa ne super-bucuram ptr o revenire cu Cehia, dar sa nu uitam ca lotul este nou, tanar, si fetele nu prea joaca la echipele de club. Asta e noua realitate.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
O victorie ce intareste moralul pentru fetele noastre ! HAI Romania !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Avand in vedere lotul, a fost decenta si azi Romania vs Muntenegru.
Dar acum, meciul cu Serbia e must win.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Deocamdata e bine 26-23 pt Romania cu 6 minute inainte de final.
Sa fiu sincer, nici una din cele 2 echipe nu par prea rasarite.
Dar e bine daca reusim sa mentinem scorul, sa ne castigam dreptul la o casapeala buna in fazele superioare ale competitiei.
Dupa o chinuiala teribila in care ambele echipe s-au facut de ras pe rand timp de 60 de minute, Romania are o sansa buna la calificare cu victorie 27-25 in fata Serbiei.
Acum ramane de vazut ce face Cehia.
PS: Ma mir ca nu s-a strigat din tribune: Kosovo! Kosovo! Ar fi fost comic.
Last edited by Johnny D; Yesterday at 21:50.
I know because I'M BOTH!