View Poll Results: cine se califica in Finala?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Real

3 75.00%
  • Bayern

1 25.00%
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 64 to 73 of 73

Thread: Semifinale UCL 23-24: Real - Bayern 4-3 (2-2, 2-1)

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by dardar_3 View Post
    Conteaza si ADN-ul echipei. Cand esti looser, il poti avea si pe don Carlo si iei maciuca
    Exact ce ziceam si eu. Dar cu prostii nu te-ntelegi. : )

Arteta a facut minuni si in curand va castiga trofee in ciuda ADN-ului deficitar.

Quote Originally Posted by dardar_3 View Post
    Vorbind de trofee, saracul Kane, ajunge la 30 de ani si are mai putine trofee ca Purece de la Unirea Slobozia

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Da, dar are aura!
    La final de cariera, Arteta are la inceput.

Dar Arteta are vreo 3 trofee, 1 FA Cup si 2 Supercup, trofee oficial recunoscute de FIFA / UEFA.
    Kit ca-s mici si nu-s de nasul unei echipe mari, dar oficial exista catalogate ca si trofee.

Kane are exact 0, ca-s mici, ca-s mari. E o mica mare diferenta, bine c-are varsta de partea lui. Dãcât!

Quote Originally Posted by Doctor_Satan View Post
    E bun tare Arteta, doar ca n-a castigat nimic.
    Pe cand Tuchel are totusi un CL castigat.
    Exemplul perfect. Intreaba pe orice englez neutru, deci nu fan Arsenal sau Chelsea si 90% o sa-ti zica ca-l vor pe Arteta, dintre cei 2. Rest my case.

Din afara as scadea procentajul la 75-80% ca nu urmaresc PL cu atata patos si atentie pe cat o fac englujii, ca sa-si dea seama mai bine de realitate.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Gandire de bugetar provincial care e incantat ca a ajuns sef de birou si poate sa-si futa fostii sefi in loc sa se ia de guler cu seful cel mare si sa-i ia locul.
    Off topic, Dupont. Dar ca sa confirm "veridicitatea" postului tau pe de-antregul, nu sunt sef de birou.
    De ce? Pentru ca i-am bagat in maa-sa pe toti, si nu i-am pupat in tzur. Nu le place cu mine, dar n-au ce face, ca altii mai buni nu sunt.
    Last edited by Johnny D; 10th May 2024 at 11:33.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Pai cine a spus ca esti sef de birou, Gogule?

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Deci
    Majoritatea fazelor de offside azi se lasa sa se joace de te si plictisesti pana cand in final se semnaleaza acolo. Unele dureaza aproape un minut la offside de 4 metri clar dar se lasa ca oricum VAR o sa semnaleze etc...
    Aici arbitrul a fluierat imediat la un offside de 1 cm ... imediat ca sa nu se ajunga la VAR si verificari alea alea..

Nu zic ca nu a fost offside. Dar totusi cum s-a actionat e chiar nasol si demonstreaza practic ceea ce multi afirma, faptul ca Real este avantajata discret de arbitri. In Liga, in CL etc... cam nasol.

Sigur ca istoria retine rezultatul final si palmaresul general, nu se retin amanunte de genul. Dar totusi istoria retine si impresia generala care pateaza palmaresul. Nu stiu daca pana la urma Real iese pe castig imagine. Peste 50 de ani se va vorbi ca azi despre clubul asta. Este cel mai bun din lume dar a fost si este ajutat de arbitri mereu.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Bayern nu a avut echipa de finala, asa cred

Au fost dezavantajati in 2017 in sferturi cand aveau echipa de finala , Real Madrid : Bayern 4:2
    Ultimele 2 goluri din offside.

https://www.youtube.com/watch?v=fwiG_ck35uo&t=32s
    Last edited by iulian_1976; 11th May 2024 at 00:11.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Da, imi aduc aminte foarte bine si acolo. Dar la fel, nu conteaza deoarece Bayern nu avea echipa de semifinala

Nu ai ce face contra astora. La inceput de ani 2011 se urla la UEFA cu fair play financiar la PSG. Dar nimeni nu spunea nimic de datoria monumentala care o avea Real de zeci de ani, datorie care si azi nu se stie cum a fost stearsa ...

Toti sunt multumiti pana la urma. Jucatorii de top stiu ca au interes ca Real sa fie acolo. Daca reusesc sa intre atunci au sanse la ballon d'or. Nici macar Barcelona nu le mai permite daca nu te numesti Messi
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Moderator Doctor_Satan's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Deci
    Majoritatea fazelor de offside azi se lasa sa se joace de te si plictisesti pana cand in final se semnaleaza acolo. Unele dureaza aproape un minut la offside de 4 metri clar dar se lasa ca oricum VAR o sa semnaleze etc...
    Aici arbitrul a fluierat imediat la un offside de 1 cm ... imediat ca sa nu se ajunga la VAR si verificari alea alea..

Nu zic ca nu a fost offside. Dar totusi cum s-a actionat e chiar nasol si demonstreaza practic ceea ce multi afirma, faptul ca Real este avantajata discret de arbitri. In Liga, in CL etc... cam nasol.

Sigur ca istoria retine rezultatul final si palmaresul general, nu se retin amanunte de genul. Dar totusi istoria retine si impresia generala care pateaza palmaresul. Nu stiu daca pana la urma Real iese pe castig imagine. Peste 50 de ani se va vorbi ca azi despre clubul asta. Este cel mai bun din lume dar a fost si este ajutat de arbitri mereu.
    Discret?
    Flagrant vrei sa zici.
    Vini primeste fault la toate sinularile, iar pe vremuri Ramos avea meciuri in care trebuia eliminat si de 3 ori.
    Apoi, aproape de ciobanismele lui Ramos a fost Camavinga si ala iertat de arbitri de 4-5 ori pe sezon de CL.
    Dar, peste ani, tot mai multa lume va tine cu Real pentru ca au cele mai multe trofee CL, pentru ca atat se va tine minte. Si le aduna cum aduna PSG participari in sferturi de CL.

Reputatie
    0
    Sa nu uitam Bayern a castigat Champions League in 2020

Anul asta nici antrenor si nici echipa nu au avut, puteau profita de o conjunctura pe finalul partidei.

Bayern cand are echipa castiga acasa fara drept de apel, atunci sa stiti ca are echipa
    Last edited by iulian_1976; 11th May 2024 at 20:02.

Moderator Doctor_Satan's Avatar
    Reputatie
    0
    Daca-l lasau pe Nagelsmann, aveau si echipa si sanse la trofeu 2 ani la rand.

Reputatie
    0
    Ce doream sa spun Bayern este o echipa care se poate pune cu Real Madrid, nu anul asta.

Surpriza in meci ii putea duce in finala, nu au profitat.

Raman la parerea ca finala a fost Real : City sau ar fi putut fi Real:Barça.

Mi-as dori sa castige Ajax Champions League intr-un viitor apropiat

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Exact ce ziceam si eu. Dar cu prostii nu te-ntelegi. : )

Arteta a facut minuni si in curand va castiga trofee in ciuda ADN-ului deficitar.

La final de cariera, Arteta are la inceput.

Dar Arteta are vreo 3 trofee, 1 FA Cup si 2 Supercup, trofee oficial recunoscute de FIFA / UEFA.
    Kit ca-s mici si nu-s de nasul unei echipe mari, dar oficial exista catalogate ca si trofee.

Kane are exact 0, ca-s mici, ca-s mari. E o mica mare diferenta, bine c-are varsta de partea lui. Dãcât!

Exemplul perfect. Intreaba pe orice englez neutru, deci nu fan Arsenal sau Chelsea si 90% o sa-ti zica ca-l vor pe Arteta, dintre cei 2. Rest my case.

Din afara as scadea procentajul la 75-80% ca nu urmaresc PL cu atata patos si atentie pe cat o fac englujii, ca sa-si dea seama mai bine de realitate.

Off topic, Dupont. Dar ca sa confirm "veridicitatea" postului tau pe de-antregul, nu sunt sef de birou.
    De ce? Pentru ca i-am bagat in maa-sa pe toti, si nu i-am pupat in tzur. Nu le place cu mine, dar n-au ce face, ca altii mai buni nu sunt.
    Acele 2 SuperCupe nu prea conteaza
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona