Meci tur 30/04, Allianz Arena
Retur: 7/05, Santiago-Bernabeu
Meci tur 30/04, Allianz Arena
Retur: 7/05, Santiago-Bernabeu
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ciocnirea colosilor in UCL !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Real Madrid in finala.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Cu Bayern nu se stie !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Avand in vedere cum arata Real Madrid si ce echipa fara experienta are Bayern, am dubii.
Cand Bayern are echipa va spun eu
Si cand ne spui?
Deoarece are echipa
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Asta seara ai urmarit finala Champions League : Real Madrid: City
Si m-am plictisit
Noroc ca dupa finala urmeaza semifinala ... sa ne mai distram si noi putin
E greu cu don Carlo, acest GOAT al antrenorilor. Le trebuie doua meciuri perfecte bavarezilor.
PSG! Doamne-ajuta, ca spurcati mi-s si Real si No Trophy Kane&CO deopotriva!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Astazi prima mansa Bayern-Real !
Real easy.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Bayern :
Neuer (c) - Kimmich, Dier, Min-jae, Mazraoui - Laimer, Goretzka - Sané, Musiala, Guerreiro - Kane.
Real :
Lunin - Vazquez, Fernandez (c), Rüdiger, Mendy - Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vinicius.
Nu a fost asa usor. Calificarea se joaca.
Carlo s-a mulțumit iarãși cu un joc la așteptare. Bine pe teren propriu, ar trebui sa câștige lejer, sunt slãbuți nemții.
Azi nu mi s-au parut slabuti nemtii.