Meci tur 30/04, Allianz Arena
Retur: 7/05, Santiago-Bernabeu
Meci tur 30/04, Allianz Arena
Retur: 7/05, Santiago-Bernabeu
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ciocnirea colosilor in UCL !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Real Madrid in finala.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Cu Bayern nu se stie !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Avand in vedere cum arata Real Madrid si ce echipa fara experienta are Bayern, am dubii.
Cand Bayern are echipa va spun eu![]()
Si cand ne spui?
Deoarece are echipa![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Asta seara ai urmarit finala Champions League : Real Madrid: City![]()
Si m-am plictisit
Noroc ca dupa finala urmeaza semifinala ... sa ne mai distram si noi putin![]()
E greu cu don Carlo, acest GOAT al antrenorilor. Le trebuie doua meciuri perfecte bavarezilor.
PSG! Doamne-ajuta, ca spurcati mi-s si Real si No Trophy Kane&CO deopotriva!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Astazi prima mansa Bayern-Real !
Real easy.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Bayern :
Neuer (c) - Kimmich, Dier, Min-jae, Mazraoui - Laimer, Goretzka - Sané, Musiala, Guerreiro - Kane.
Real :
Lunin - Vazquez, Fernandez (c), Rüdiger, Mendy - Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vinicius.
Nu a fost asa usor. Calificarea se joaca.
Carlo s-a mulțumit iarãși cu un joc la așteptare. Bine pe teren propriu, ar trebui sa câștige lejer, sunt slãbuți nemții.
Azi nu mi s-au parut slabuti nemtii.