Ultimul meci al lui Mbappe pe PdP in CL cu PSG.
Ultimul meci al lui Mbappe pe PdP in CL cu PSG.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Paris SG :
Donnarumma - Hakimi, Marquinhos (c), Beraldo, Mendes - Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz - Dembélé, Ramos, Mbappé.
Borussia Dortmund :
Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen - Can (c), Sabitzer - Sancho, Brandt, Adeyemi - Füllkrug.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
0-0 la pauza si PSG da impresia ca poate juca pana maine si tot nu va marca. Ba chiar singura ocazie serioasa tot Dortmund a avut-o.
Dembele tot ala prost pe care il vad de la inceput de sezon.
La mijloc nu e nimeni care stie fotbal.
Mbappe cand intra in meci?
Gata, s-a terminat cu stresul asta inutil
Gol cu capul si cum ziceam Dortmund va marca cel putin un gol in joc aerian. PSG este cea mai slaba echipa din CL la capitolul asta si nu e de mirare. Cu un portughez director tehnic si un antrenor spaniol nu te astepti sa insiste in domeniu.
PSG a atins bara de doua ori in tur si de patru ori in retur. E prima oara cand vad asta in viata mea
Parca vad ca vom avea o finala de rahat Bayern - Dortmund
Bine Dortmund, fãrã gol primit de la echipa asta slabã numita QatarSG.
Se poate trage cortina peste fotbalul din Paris, dupã Mbappe vor deveni un fel de United.
Dortmund va rãmâne în istorie cu încã o finalã de CL. Ar avea șanse cu Bayern acolo.
O rara contra-performanta si o mare umilinta ptr PSG sa nu dai 1 GOL in aproape 190 de minute, unei echipe denumita: "umilita de serviciu" Borussia Dortmund.
Multa lipsa de valoare la PSG...
Ma gandeam acum....Nulitati identice precum Antony, Hojlund, Kolo Muani, Gonzalo Ramos etc...au ajuns sa coste de la 90 de milioane in sus, si ei nu ar putea sa dea 1 gol in in Liga Romaniei
Mbappe...ultra ghosting tur-retur.
Si a ajuns Dortmund, umilita de Mainz in vacanta, in meci de titlu, sa faca finala de UCL! Finala ori vs monstrul Real Madrid ori vs sheful lor: Bayern Munchen! Doamne fereste
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Barele nu se pun.
In cazul ca ar fi fost eliminat un jucator de la BVB, castiga PSG asa cum s-a intamplat la Barcelona.
Impresia mea este ca marele perdant este Barça.
Last edited by iulian_1976; 8th May 2024 at 00:19.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nu se pun nici macar la statistica suturi pe poarta, da
Dar in statistica se pare ca macar 50% se transforma in gol deci PSG trebuia sa marcheze macar 3 goluri din 6 bare
Nu a fost sa fie. Cand nu vrea sa intre , nu vrea. PSG a fost superioara la toate capitolele statistica in tur/retur, mai putin la goluri marcate. Si doar astea se pun.
Da, ar fi o finala de rahat Bayern - Dortmund cand ai echipe in sferturi City, Real, Arsenal, Atletico ... si PSG
if != de bara interioara, nici o minge in bara nu intra in poarta
Barça trebuia sa va elimine in mod normal, ati profitat de acea eliminare.
Barça mergea in finala
Barca nu trebuia sa faulteze ca sa evite un gol primit sigur. Adevarul cel din urma e cel care conteaza
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva, 4 bare a avut PSG.
Ultimul tango pentru Kyllian Mbappe la Paris.
Dortmund a jucat cu ambitie in tur si in retur, dar pe final de meci a scazut mult ritmul.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Eu am zis ca se termina 4 - 1, din pacate am avut dreptate cum nu-mi doream: 4 bare la 1 gol.
Un fleac, m-au ciuruit francezii lu Delap.
Nu mai joc in veci cote mari la sigur, la all in. In veci amin, ca nu mi se potrivesc.
Si Nadal saptamana trecuta ar fi pierdut de bagam toti banii pe el.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nici macar delaparis n-a putut salva PSG-ul de data asta.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
I l-am ingropat io, o data cu toti banii pusi.
6 bare au avut, 4 doar in retur. Mama lor de fricosi!
Am zis ca-mi trebuie Mbappe la Arsenal, da-l in belit, daca cand ma arde buza mai tare el imi suteaza din careul mic in transversala... Nici n-am urmarit meciul, ca n-am suportat. Am citit pe flashscore. Nu-mi pierd vremea cu echipe sau jucatori care nu ma intereseaza, am altele de urmarit pe care sa-mi cheltui timpul.
I know because I'M BOTH!
Reus va juca finala tocmai cand si-a anuntat plecarea de la Borussia Dortmund
Last edited by iulian_1976; 8th May 2024 at 13:47.