Slovenia - Danemarca primul meci pe 16 iunie
Slovenia - Danemarca primul meci pe 16 iunie
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pare grupa grea din cauza Serbiei, dar mereu Serbia e umilita de serviciu la turnee finale.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Anglia si Danemarca. Serbia s-a facut de ras la ultimele turnee finale. Slovenia pare in crestere de forma.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Slovenia - Danemarca
Stuttgart, 19:00
Serbia - Anglia
Gelsenkirchen, 22:00
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Echipa probabila pusa in teren de selectionerul Dragan Stojkovic.
V. Milinkovic-Savic - Zikkovic, Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic, Kostic - S. Milinkovic-Savic, Lukic - Tadic - Vlahovic, Mitrovic
Ajmo Sarbjia! bai faceti ceva ca nu apare EURO 2024 pe forum!
Sa zicem ca-i de dorit dar am ceva retineri. Joaca cu Anglia, favorita la xastigarea grupei, Danemarca o alta nuca tare, Slovenia sa zicem accesibila. Cred ca le este suficient un egal cu Danemarca si victorie cu Slovenia la un scor de neprezentare pentru o calificare de pe locul doi. Dar, mingea este rotunda si cu siguranta vom avea parte si de surprize la aceasta editie.
Bafta fratilor sarbi!
Србија, Srbija!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Mai usor cu Serbia si Croatia. Daca inca nu ai observat deranjam "elita " din jiBOU si diaspora plecata la sparanghel si capsuni.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Acum au jucatori adunati in mare parte din trei cele mai tari campionate din Europa. Anglia, Spania, Italia, o adevarata multinationala care sper sa nu dezamageasca.
Echipa pe care o dai tu probabila e aproape aceeasi echipa care s-a facut de ras cu Camerun, diferenta fiind ca acum sunt si mai batrani.
Am scris mai sus ca majoritatea joaca la ora actuala in cele mai tari trei campionate din Europa, deci experienta. Iar egalul ala cu Camerun dpmdv n-a parut rusinos, au prins o zi mai proasta. Au batut Elvetia, au pierdut cu Brazilia si au stat la mana altora decisiv fiind egalul cu africanii.
edit.
Ar mai fi de spus ca Stojkovic posibil sa nu repete greseala lui Dalic cu pensionarii si sa puna in teren un alt prim 11, plombat ici colo cu veterani. Echipa probabila este un copy paste (https://www.novosti.rs/), realitatea poate fi cu totul alta.
Last edited by delaoltenia; 16th June 2024 at 12:59.
Mitrovic si Milinkovic-Savic joaca in Arabia Saudita.
M-as bucura ca Serbia sa incurce Anglia.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
3-2 pentru elvrtia
Si eu sper sa scoata macar un egal cu Anglia, o echipa mult umflata de presa, dpmv un fel de Columbia 1994.