View Poll Results: Pe cine votati ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Calin Georgescu

4 40.00%
  • Elena Valerica Lasconi

6 60.00%
Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 64 to 84 of 292

Thread: Alegeri prezidentiale 2024 in lume !

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Nu,asa cum orice tara produce coarde pa banda rulanta asa produce si prosti.

Mai ales acu ca sunt din ce in ce mai prosti oamenii in general.

Deci te inseli amarnic.
    De acord ca mama prostilor e mereu insarcinata, insa s-ar putea ca astia sa fie din ce in ce mai rupti in fund si sa aiba din ce in ce mai putin de dat la smecheri. Nu mai spun ca unii prosti sunt si vicleni si rai, respectiv un fel de smecheri mai bazici.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    De acord ca mama prostilor e mereu insarcinata, insa s-ar putea ca astia sa fie din ce in ce mai rupti in fund si sa aiba din ce in ce mai putin de dat la smecheri. Nu mai spun ca unii prosti sunt si vicleni si rai, respectiv un fel de smecheri mai bazici.
    Vorbesti aiurea si pe "s-ar putea''.Mai bine bagai si un daca acolo.

In Ro o sa fie mereu prosti de pe care smecherii o sa traiasca.Vesnic si fara probleme.Asa a fost asa va fi.

Reputatie
    0
    Prosti mai degraba saraci ceea ce lasa mai putin spatiu de manevra pentru smecheri decat in alte parti.
    Altfel nu imi plac si nu aprob smecherii care fac ilegalitati si devin hoti in toata regula. Sper ca legea sa fie aplicata si sa se reduca numarul lor pentru ca nu traim in jungla.
    Smecherii legali sunt bineveniti pentru ca au spirit de antreprenor si contribuie la evolutia societatii.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Am ascultat acuma 30 de minute la rand Parazitii si jur ca parca sunt versuri de la ei cuvintele tale, il si aud pe Cheloo cum le recita cu spor.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    Prosti mai degraba saraci ceea ce lasa mai putin spatiu de manevra pentru smecheri decat in alte parti.
    Altfel nu imi plac si nu aprob smecherii care fac ilegalitati si devin hoti in toata regula. Sper ca legea sa fie aplicata si sa se reduca numarul lor pentru ca nu traim in jungla.
    Smecherii legali sunt bineveniti pentru ca au spirit de antreprenor si contribuie la evolutia societatii.
    Speri degeaba.

Lumea a existat pe legea junglei dintotdeauna si nu o sa se opreasca prea repede.

Reputatie
    0
    https://www.youtube.com/watch?v=AdF0...J3nAAmmhKDQbB2

Asa cum am scris si acolo, nu l-am iubit pe Trump pana in momentu in care am vazut acest videoclip. De fapt l-am urat cu spume pana azi. Cu conditia sa nu fi mintit aici, evident.

Poate moderatorii se vor gandi de 2 ori inainte sa abuzeze de butonul "ban". Asta le suna Hingherilor si Delaolteniilor lumii asteia.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Teoretic suna ok ce zice Donald, e bine sa dispara ipocrizia si excesul de zel pe motiv de corectitudine politica. E insa si un razboi personal pentru ca el a fost cenzurat pe social media si in mod evident are niste polite de platit.
    Iar freedom of speech nu inseamna ca orice troll e liber sa spuna minciuni si sa manipuleze masele sau orice meltean sa arunce liber cu insulte. Daca planuieste sa lase toate astea libere pe net nu va fi mai bine ci mai rau. Libertatea de a spune orice inseamna anarhie si haos iar asta aduce rele si mai mari.

Reputatie
    0
    Eu prefera asta decat oamenii sa fie banati pe motiv ca nu le place celor care au butoane, de ceea ce spun. Mie mi s-a intamplat nu o data. Am o religie bazate pe sechele mentale impotriva celora ce baneaza, sunt un fel de Trump in acest sens. M-am mai obisnuit cu ideea in ultimii ani dar niciodata nu ma voi obisnui pana la nivelul la care sa nu fiu all in pentru toti cei care au ceva de spus, pentru ca pericolul e de asemenea in a-i bloca si a nu-i lasa s-o spuna, cenzurandu-le nu doar cuvintele ci si sansa la a-si progresa ideile si caracterul prin faptul ca sunt filtrate de ceilalti. Si cel mai rau lucru e sa lasi omu sa fie frustrat ca oamenii nu-l citesc si nu-l replica, ca sa-l construiasca. Orice replica e o informatie care te construieste. Orice lipsa de replica naste o frustrare ca ti-ai pierdut vremea spunand ceva important pentru tine, care e irelevant pentru oricine deoarece nici nu ai sansa sa-ti fie citit de nimeni. Pentru mine asta e cel mai mare pericol nu ura, rasismul, terorismul informatic sau minciunile. Alea se judeca in particular ca orice alta informatie, adevarata sau falsa, cu argumente, realism si logica. Nimic nou sub soare. Problema e ca nu ai nici oportunitatea de-a fi inserat in realismul si logica lumii cu toata minciuna ta si rautatea ta, si dospesc si erup la un moment dat, sau riscul sa se-ntample asta e mult mai mare. Deci nu multumesc, prefer pericolul de partea celalata a liberatatilor in extrema.
    I know because I'M BOTH!

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu exista nimic mai penibil in Galaxie decat viermii de la A3 CIA si tiganul pedofil din Zalau!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Nu avem thd cu alegerile din Romania?

Ce am vazut asta seara? Ciolacu si Lasconi in turul 2.

Deci carevasazica Ciolacu de stanga contra Lasconi de ... ce e ea de fapt?
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Nu avem thd cu alegerile din Romania?

Ce am vazut asta seara? Ciolacu si Lasconi in turul 2.

Deci carevasazica Ciolacu de stanga contra Lasconi de ... ce e ea de fapt?
    Iarasi te grabesti !

Ciolacu vs Calin Georgescu
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Bun, inca nu e clar.

Dar sa zicem, cine e Georgescu?
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Georgescu este "mortul"!

Reputatie
    0
    Ar mai fi de comentat si faptul ca mizeriile pnl ist-psd iste si-au luat o placuta suedeza mare cat Casa Poporului. Si nu in ultimul rand, nenea politicianul, nenea antrenorul, luceafarul ortodoxiei romanesti, buricul pamantului... ...mooie GgB!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Am cautat pe net la Georgescu ...

Bai... asta e catalogat pro-Putin, nenea e p.o.p.u.list , gen "votati cu mine si e mai bine".
    Eu asta inteleg acum. Daca aveti alte argumente sa-mi schimb opinia, atunci be my guest

Reputatie
    0
    Deci Giorgica e favorit momentan.

Ciolacu insa are avantajul votului de partid.

Vom vedea in turul 2 decizia romanilor.

D.p. meu d.v. trebuie ales cel mai bun orator, in rest sunt toti o apa si-un pamant.

Deceniul Iohannis prin asta se remarca, o imagine buna datorata unui presedinte care impunea respect cat de cat. In rest, nimic.
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Ar mai fi de comentat si faptul ca mizeriile pnl ist-psd iste si-au luat o placuta suedeza mare cat Casa Poporului. Si nu in ultimul rand, nenea politicianul, nenea antrenorul, luceafarul ortodoxiei romanesti, buricul pamantului... ...mooie GgB!
    Foarte bine, ne-am saturat de pnl si psd ! Totusi nu vrem Lasconi in turul II.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Foarte bine, ne-am saturat de pnl si psd ! Totusi nu vrem Lasconi in turul II.
    Vei avea Georgescu si Lasconi peste nici doua saptamani. Vei avea de ales intre un adevarat independent, Calin Georgescu, intelectual rasat. Si o cuconita care se vede sau se crede intelectual de acelasi calibru. Dupa trei decenii ne stergem la fund cu mafia pesedist-penelista, ganditi de zece ori si stampilati o singura data, nu plecati pe fenta mizeriilor din presa si politica cum ca ar fi omul rusilor, in cel mai rau caz este omul impins la Cotroceni de catre aripa nationala ce prinde contur in SIE si in oarecare masura in SRI.
    Dar, alegerea unui presedinte independent nu va pune pe butuci peste noapte mafia din pnl si psd, se vor regrupa la alegerile parlamentare, cred ca vor da premierul si vor continua combinatiile mizerabile cu care ne-au obisnuit. Totul pentru bani si putere!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    În sfârșit s-a votat schimbarea, romanii i-au trimis la lada de gunoi a istoriei pe fripturistii și baronii locali din psd/pnl. Ciuca și Ciolacu doi prostovani, de care nu va mai auzi nimeni de azi încolo.

Să vedem ce va fi în turul 2, Lasconi e ca picata din Lună, nu se pricepe la nimic, e o marioneta americana, iar Georgescu e băiat destept, rus sau nu, încă nu are nimeni dovezi clare, dar ideea e ca va primi multe atacuri în aceste 2 săptămâni și va fi făcut rus de 1000 de ori zilnic la TV, încât nu cred ca are șanse reale sa câștige.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Cu Lasconi e nasol !