View Poll Results: Pe cine votati ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Calin Georgescu

4 40.00%
  • Elena Valerica Lasconi

6 60.00%
Page 25 of 25 FirstFirst ... 15232425
Results 505 to 522 of 522

Thread: Alegeri prezidentiale 2024 in lume !

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Medicamente gratis, proteze, stomatologie pt toti judecatorii CCR si familiile lor. Adio placi dentare lasate la macerat in paharutul de pe servanta, acum lucram la alt nivel

Platitm, platim, ca obrazul european cu cheltuiala se tine. O fi avarie pe buget, insa doar pt prostime. Daca ridica unul ratul din copaie si pune in discutie desfarul acestor elite romanesti, normal ca e putinist, trumpist si legionar.

https://www.digi24.ro/stiri/actualit...za-usr-3108599

Ba, si ce facem acum, daca se supara astia si nu mai voteaza lovituri de stat? Stam la votul po****r? M-as mira, trebuie sa mai fie ceva, un by-pass subteran in afara acestei operatiuni demascate cu abilitate de domnul Nasui, el insusi beizadea din familie de penali, cu acte in regula. Iuhuu, ce menejerie!
    Last edited by Capitanu.Burcea; 5th February 2025 at 14:37.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    O mizerie, o tara abuzata oficial, niste porci nesatui. Bai nene, daca au pensii speciale si tratamentul medical e gratuit pentru toti, nu-si pot permite sa-si plateasca singuri macar medicamentele, sa-si cumpere Corega si sa-si puna proteze?
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Cel mai periculos nu e CG, nici Trump, nici ... ciolaci sau altii.

Cel mai periculos e Elon Musk. E "putinu'" lui Trump, asa cum a fost Putin la Eltzin Boris. Tipul asta e schizo-autist, demagog, fascist in scutece ... si in plus e tanar

o sa vedeti

Bravo! de predictie

Pe asta chiar nu am vazut-o multi dintre noi

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    1
    Dupa un discurs panicard, sub halucinogene de proasta calitate, jegul de Iohnnis a lasat vestea buna in twist: isi da demisia Pleaca cu realizari minime, dar cu privilegii, speciale si bunuri imobile de maharajah. Va ramane in istorie ca simbol al nimicniciei, trandavelii, opulentei, al jegului moral al politicii romanesti, catelus obedient al bruxelles-ului, tupeist ordinar care a calcat in picioare democratia si alegerile. Pleaca decorand 3 dintre gloabele de la CCR, ale caror decizii demente vor perpetua acest sistem corupt si mincinos. Au intors-o bine din condei nenorocitii, se pregateste Cacarau cel puhavit de trandaveala si alcool, motanul care toarce langa godinul pe care isi usuca flocii Alina cea Inutil de Invizibila, de 10 ani de zile.

Uraaaa, habemus demokratia!
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Proteste de o violenta extrema la Guvern, care dau batai de cap jandarmeriei inarmata pana la koae. Un polonez a fost ridicat din multime, breaking news la haznaua pro-europeana. Eu sunt socat, nu stiam ca si pro-europenii defecheaza. O nota proasta pt aceasta miscare democratica romana.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Am scapat de joiannis, sa se duca unde-a nins si nu s-a prins!
    Jigodia a demisionat pentru a nu'si pierde privilegiile si pentru ca era strans de coaie. Am scapat de un impostor! Demisia, singurul lucru bun facut pentru tara de aceasta jigodie ordinara, fortat, bineinteles. Ii multumesc in numele poporului si-i transmit pe aceasta cale o mooie cat palatul in care a trandavit mai bine de 10 ani.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    0
    Robotul lenes a demisionat, am vazut-o si pe asta. Sa-i fie de bine, foarte probabil ca a facut-o la presiunea altora si din calcule politice.Daca prea-impuscatul are si supranumele Regretatu, cu siguranta ca Iohannis va avea porecla de Neregretatu. Nu-l vor pomeni nici macar aia de au beneficiat de prezenta lui pe scaunul de presedinte.

Protestul la guvern e in aceeasi nota suprarealista a societatii romanesti. Unele dintre pozele si interviurile de mai jos ne ajuta sa avem o parere mai informata despre unii protestatari.
    Mi-a placut in mod deosebit cetateanul cu casca de ostas fruntas si inteerviul cu tanarul care nu mai vrea sa stea in genunchi si indeamna lumea sa aiba cojones.
    E bun si cetateanul roman care vrea ca tara asta sa ajunga inapoi. Si abia dupa o pauza continua cu beneficiarul retrocedarii. Ma speriase, chiar era convingator fara continuare din moment ce sansele pentru un viitor mai bun sunt putine dar din pacate mici, ca sa citez un fotbalist roman.
    Polonezul misterios este folosit eficient de ambele tabere: unii speculeaza implicarea fortelor straine, ailalti cica e de fapt ucrainean folosit de sistemul lui Iohannis. Adevarul e intotdeauna la mijloc, probabil ca e un lipovean in sevraj caruia i s-a refuzat pana si zeama de varza de a gustat-o Cruela la vizita de lucru a tovarasului prin piata agro-alimentara.
    https://hotnews.ro/foto-video-protes...urilor-1898334
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Postare mutata de pe intern. Nici nu stiu cum a ajuns acolo. Bea Kakarau si ne pilim noi, votantii pro-europeni

Cu lacrimi in ochii tulburati de coniacul incalzit, un ultim pupat in kur pt presedinte. Cacarau dixit: demisia lui Iohannis, o decizie inteleapta

Reputatie
    1
    Am ramas fara iaurt grecesc, dar azi nu pot sa merg la Lidl, pt ca trebuie sa le dam un semnal acestor porci imbuibati care maresc preturile artificial, mai des decat minte Iohannis. Noi de ce nu avem iaurt probiotic in aceasta tara? Am uitat reteta de iaurt sau e mai usor sa il luam pe Nu in brate? Intrebari simple pt pro-europeni, dar e mai usor sa te incolonezi ca vita in supermarket, sa dai 25 de lei pe 4 iaurturi de import, impacat ca e criza la nivel mondial Bine, bre, am glumit, ies acum sa pun un bilet si iau si cateva iaurturi. Sunt un spargator de boicot, sunt cetatean pro-european, solidar cu criza globala. Daca zice sa platim campania, pensiile si imprumutul, le platim. Asa e politica

Reputatie
    0
    Godacul joaca pana in ultimul minut, in prelungiri, asul fin maneca jigodie ar fi starea de necesitate.
    Asa ca, la ora 18 miting proioropean, javrele hastagiste se mobilizeaza, suparate ca le-a demisionat godacul.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Dulapul a mai stat 2 luni decât trebuia. Un impostor arogant, care nu a făcut nimic pentru țară. Foarte bine că am scăpat de el. Mai rău că el nu cred că e posibil.

Aia de la Antene și Digi iar mănâncă rahat. E prins unul cu un cuțit la prostește și citează: "protestatarii lui Georgescu"

Reputatie
    1
    Avem un mare presedinte si om de stat, un reprezentant de frunte al culturii europene: ex-soferul de tir Nicolae Bolojan, acest Randy Couture al politicii romanesti 🤣🤣🤣 Daca nici asta nu cunoaste drumurile europene, la cata marfa si logistica a mutat, cu tractorul si remorca, prin capitalele Europei, inseamna ca nu ne mai recunoastem valorile.

Nr 1 in stat, sofer de tir.

Candidat coalitie pro-europa, Hibernatus Căcărău, asistat social, alcoolist, boschetar.

Prim-ministru, individ fara nicii ocupatie, meserie sau aptitudine, gonaciul lui Hayssam.

Si noi votam in Europa, alaturi de cei mai buni oameni ai nostri, reprezentanti ai marilor facultati romane de parandarat, suteala si trai neneacă 🤤🤣🤤🤣🤤🤣

PS. Fascistii, baaa! 🤣

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Pas cu pas am scapat de sas !

Cel mai slab presedinte din istoria Romaniei.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

junior
    Reputatie
    1
    A fost slab ca presedinte fiindca de fapt a fost rege.
    Asa fac regii, stau cu zecile de ani nu fac nimic si intr-un moment al istoriei ies si ei si fac un lucru ... unul singur.

Reputatie
    0
    Haideti sa simplificam nitzel datele problemei! Godacul asta nu a demisionat, pur si simplu a primit plicul sau telefonul cu demisia, una simpla, 4 fraze ca oricum nu prea avea ce transmite. Am fost atat de ocupat incat pe seara am vazut iesirea godacului pe sticla, am vazut un individ buimac, nu stia ce l-a lovit, mai avea putin si izbucnea in hohote de plans. Pur si simplu jigodia nu a avut varianta de avarie, a anulat alegerile si a comtinuat in fotoliul suprem chipurile pentru stabilitate politica dar accepta demisia sa nu faca tara de ras si tot ptr stabilitate politica. Pai bine, ba, f#####i mortii ma-##, ne-ai facut de ras in decembrie, ne faci de ras si acum, suntem de doua luni de zile un stat esuat. Azi am asistat la bilantul acestui stat esuat!
    Cine a intervenit, cine a fortat demisia godacului??!! Sa zicem ca nu nu stiu, sau ca nu ma arunc cu capul inainte dar vom afla cat de curand.
    Daca jigodia asta a picat, tartorul loviturii de stat, ma astept la ceva deranj si la martalogii din cecere si de ce nu chiar la marcelica covrigarul si al sau guvern numit de jigodia ilegitima.
    Marcelica, tic-tac, tic-tac...
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    0
    A incheiat cu "Dumnezeu sa binecuvsnteze Romania"!

Amin!

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    Usor usor apar si realixarile rinocerului, iaca:

''Balul Balurilor de la Sibiu a stârnit numeroase controverse, dupa ce elevii celor mai prestigioase licee din oras l-au avut ca invitat pe manelistul TzancA Uraganu''

https://adevarul.ro/stiri-locale/sib...e-2421302.html

asadar programul Romania Educata chiar produce rezultate babane si asta nu oriunde gen Bacau, Buzau, Slatina ori mai stiu eu ce alt oras nefericit al Romaniei ci la Sibiu nenica unde-i crema Ardealului - viitorul arata bine

Ps. Cocalarii astia mici au deja drept de vot, da?!?

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    0
    Nu l-au invitat si pe Klaus? parca mai avea postul blocat si era profesor indragit la Sibiu. Ce ar fi fost mai frumos decat un duet Iohannis-Tzanca? Triumful Romaniei educate. Nu ne mai facem bine, nu mai avem cum, suntem intr-un cer vicios pentru ca politicienii provin din masele astea educate si nu pot fi altfel decat cei ce-i ridica la putere. Iar tinerii astia de serbeaza absolvirea unor licee fruntase cu manele cantate de unul cu 8 clase sunt viitorul tarii. Te ia cu fiori, e loc si de mai rau.