Ce mizerie, ăștia vor sa îl bage cu orice preț pe Ciolanu în turul 2.
Ce mizerie, ăștia vor sa îl bage cu orice preț pe Ciolanu în turul 2.
Nu-i bai, cu votul lui Tyler va conduce o Romanie prospera, educata si imbelsugata!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Dupa domnu' ne-a Jiji, alte nume respectabile se alatura Partidei Nationale: Anamaria Prodan & Costi Ionita!😅😅
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Votez chiar si pe Iliescu, parol.
Voteaza-l tu pe individul care face astfel de afirmatii demne de Socola:
,,România este Grădina Maicii Domnului Èi are o misiune divină.â
âHristos a înviat pentru ca poporul român să devină un far al lumii.â
âRomânii sunt gardienii ultimei oaze de spiritualitate autentică din Europa.â
âCarpaÈii sunt coloanele de lumină care susÈin echilibrul energetic al întregii planete.â
âFiecare fir de iarbă din România are o semnificaÈie sacră în echilibrul universal.â
âNeutralitatea este protecÈia divină împotriva influenÈelor malefice.â
âRomânia este locul unde divinitatea a decis să păstreze esenÈa purităÈii umane.â. âCarpaÈii nu sunt doar munÈi, ci sanctuare ale energiilor divine.â
âFiecare român are în el o scânteie divină care poate aprinde lumina universală.â
âRugăciunea colectivă a românilor poate salva lumea de distrugerea spirituală.â
âCarpaÈii sunt coloane ale creaÈiei, care conectează dimensiunile spirituale.â
âFiecare rugăciune făcută în România hrăneÈte energiile universale ale luminii.â
âRomânia este un sanctuar care protejează esenÈa umană de influenÈele externe.â
âRugăciunea este liantul dintre pământul românesc Èi energiile divine.â
âRugăciunile din CarpaÈi sunt cele mai puternice, fiind aproape de cer.â
âADN-ul spiritual al românilor este un cod cosmic unic.â
România este locul unde cerul atinge pământul, pentru a renaÈte umanitatea.
Sunt citate din cartile lui.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Calin Guru
Cum isi numeste secta?
Nici chiar asa
Ca tot vorbeai de ciroza, hepatita, sa nu alegem cancer
Sincer, eu mai bine fac efort de gandire inainte de vot. Discernamant atat cat am posibilitate intelectuala, e mai bine in loc de reflex primitiv.
Ma gandesc la consecinte in termen lung ...
Last edited by delaparis; 29th November 2024 at 00:47.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Urmaresti evolutia evenimentelor din tara care te-a crescut si te-a scolit?
Eu n-am vazut in viata mea o astfel de mobilizare, parca la ordin, a intregii mass media impotriva lui Calin Georgescu si in favoarea Lenutzei Lăsconi.
Canale care nu incetau sa o injure pe Lenutza si sa o scuipe inainte de primul tur al prezidentialelor, acum ii ling dosul cu toate organele la dispozitie.
Este halucinant. Nu mai exista nici-un fel de rusine si bun simt. Doar tupeu, grosolanie si nesimtire. Practic administratia Romaniei scuipa peste intreg poporul roman.
Am incredere ca oamenii nu vor rata o asemenea ocazie, una la 50 de ani dpmdv, si vor merge masiv la vot.
_Promo electoral_
CALIN GEORGESCU, PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR!!
O alegere grea, intre un nebun si o proasta. Care o fi mai bun ca presedinte al natiunii?
Last edited by Utilizator; 29th November 2024 at 09:26.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Precum alegerea dintre un nebun si un betiv la volan.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Un pic mai usoara pentru ca prostul va avea totusi in spate oameni mai cititi si normali la cap care sa-l ghideze pe cand nebunul va trage dupa el altii asemenea.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Concluzia e Yo, apa nu-i H2O.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
E corect ce spui si crede-ma ca de duminica incoace tot ma informez. Cred ca am un OCD referitor la informare, daca ma lovesc de ceva ce nu cunosc incep sa sap si sa ma documentez, fie ca e vorba despre retete de mancare, filme, trupe, stiinte, persoane publice samd.
Asa ca am pierdut ore bune din noptile astea sa vad cu ce se mananca Georgescu. I-am urmarit inclusiv interviurile ca sa imi fac singur o parere. I-am analizat si expresia fetzei, modul in care vorbeste, am cerut parerea unor cunoscuti care sunt unul psiholog si altul psihiatru. Concluzia mea e ca ori e lipsit de scrupule si si-a facut o imagine pe baza a ceea ce vrea lumea sa auda, ori e dus. Desigur ca pot sa ma insel, dar asta e parerea mea.
Mai e si tarla de il sustine, aia de la AUR, SOS, persoane care nu sunt pe gustul meu si nici nu ar aduce ceva bun daca vin la putere.
Peste astea, am luat in calcul ce s-ar intampla daca ar deveni presedinte si nu imi da cu plus.
Si ca sa fiu sincer pana sa ii iau la puricat il credeam om serios dar cu vederi dreapta mai extreme. Extremele nu sunt pe gustul meu, insa respectam CVul care pare respectabil desi si aici sunt niste intrebari la care nu stiu raspunsul dar am niste suspiciuni. L-as fi luat in calcul daca nu iesea cu minus din cautarile de mai sus. Am spus in postarile anterioare de ce.
La doamna contra-candidat evaluarea a fost mult mai simpla, e cunoscuta si e mult mai transparenta si usor de analizat.
Eu inca nu sunt sigur, linia de demarcatie e foarte vaga, e la limita. Poate ca e putin din ambele, stii cum e, cand zi de zi repeti aceleasi prostii dupa o vreme incepi sa le crezi.
Dar sunt mici chestii care deruteaza. De ex. Inteleg ca un tip calculat trebuia sa spuna ca nu a existat covid pentru ca nu a vazut nimeni virusul, inteleg felul asta a convins un segment important de votanti. Era un element cheie, la fel ca religia in nota mistica, ca marii stramosi ai neamului, ca ridicatul din genunchi (pe ultima a avut-o si Base).
Dar sa spuna ca apa imbuteliata in plastic nu e H2O e o prostie inutila, doar Adrian Severin ar putea sa muste o asemenea momeala grosiera ca doar el era acum 30 de ani revoltat ca primaria Bucuresti da apa cu doar doua treimi hidrogen. Insa e posibil sa aiba umor cinic si sa o fi facut-o din pura placere si ca sa riste un pic din nevoia de ceva adrenalina.
Este un om cinic, sunt din ce in ce mai convins. Incerc sa compar cu Macron'ul francez, cel care declara ca "rastoarna masa", adica distruge structura sociala traditionala franceza. Evident ma refer la repere diferite
Dar cred ca ii acordam prea multa importanta si ne pierdem de esential.
Un punct important in aceste alegeri este faptul ca Romania nu este la nivelul modernismului pe care il revendica. Romania e capabila sa aleaga o femeie presedinte? SUA nu e. Tari in Europa sunt. Moldova a facut-o de doua ori la rand. Suntem la nivelul Moldovei?
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Da, dar nebunul "nemanipu.lat" e benefic poporului? Intreb eu
Daca nemtii in '33 isi puneau intrebarea asta pe bune si nu ca intrebare retorica, altfel ar fi aratat istoria...
Delaparis, s-a activat mitul salvatorului, iar ratiunea e pusa intre paranteze. Sceleratul poate spune absolut orice tampenie pt ca raspunsul este invariabil ,,Votam Calin Georgescu". La cei cu intelect subtire e zombificare, la ceilalti e rinocentizare ionesciana clasica.
P.S. La multi ani!
Rational vorbind, un singur om nu ne poate scoate din Nato si din UE.
Si nici nu ne intoarce nimeni in comunism.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona