View Poll Results: Pe cine votati ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Calin Georgescu

3 37.50%
  • Elena Valerica Lasconi

5 62.50%
Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 169 to 189 of 208

Thread: Alegeri prezidentiale 2024 in lume !

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Ce mizerie, ăștia vor sa îl bage cu orice preț pe Ciolanu în turul 2.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu-i bai, cu votul lui Tyler va conduce o Romanie prospera, educata si imbelsugata!
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

koaye grele Tyler Durden's Avatar
    Reputatie
    1
    Dupa domnu' ne-a Jiji, alte nume respectabile se alatura Partidei Nationale: Anamaria Prodan & Costi Ionita!😅😅
    FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Nu-i bai, cu votul lui Tyler va conduce o Romanie prospera, educata si imbelsugata!
    Votez chiar si pe Iliescu, parol.
    Voteaza-l tu pe individul care face astfel de afirmatii demne de Socola:
    ,,România este Grădina Maicii Domnului și are o misiune divină.”
    „Hristos a înviat pentru ca poporul român să devină un far al lumii.”
    „Românii sunt gardienii ultimei oaze de spiritualitate autentică din Europa.”
    „Carpații sunt coloanele de lumină care susțin echilibrul energetic al întregii planete.”
    „Fiecare fir de iarbă din România are o semnificație sacră în echilibrul universal.”
    „Neutralitatea este protecția divină împotriva influențelor malefice.”
    „România este locul unde divinitatea a decis să păstreze esența purității umane.”. „Carpații nu sunt doar munți, ci sanctuare ale energiilor divine.”
    „Fiecare român are în el o scânteie divină care poate aprinde lumina universală.”
    „Rugăciunea colectivă a românilor poate salva lumea de distrugerea spirituală.”
    „Carpații sunt coloane ale creației, care conectează dimensiunile spirituale.”
    „Fiecare rugăciune făcută în România hrănește energiile universale ale luminii.”
    „România este un sanctuar care protejează esența umană de influențele externe.”
    „Rugăciunea este liantul dintre pământul românesc și energiile divine.”
    „Rugăciunile din Carpați sunt cele mai puternice, fiind aproape de cer.”
    „ADN-ul spiritual al românilor este un cod cosmic unic.”
    România este locul unde cerul atinge pământul, pentru a renaște umanitatea.

Sunt citate din cartile lui.
    FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Calin Guru
    Cum isi numeste secta?

Quote Originally Posted by Tyler Durden View Post
    Votez chiar si pe Iliescu, parol.
    Nici chiar asa
    Ca tot vorbeai de ciroza, hepatita, sa nu alegem cancer

Sincer, eu mai bine fac efort de gandire inainte de vot. Discernamant atat cat am posibilitate intelectuala, e mai bine in loc de reflex primitiv.
    Ma gandesc la consecinte in termen lung ...
    Last edited by delaparis; 29th November 2024 at 00:47.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Urmaresti evolutia evenimentelor din tara care te-a crescut si te-a scolit?

Eu n-am vazut in viata mea o astfel de mobilizare, parca la ordin, a intregii mass media impotriva lui Calin Georgescu si in favoarea Lenutzei Lăsconi.
    Canale care nu incetau sa o injure pe Lenutza si sa o scuipe inainte de primul tur al prezidentialelor, acum ii ling dosul cu toate organele la dispozitie.
    Este halucinant. Nu mai exista nici-un fel de rusine si bun simt. Doar tupeu, grosolanie si nesimtire. Practic administratia Romaniei scuipa peste intreg poporul roman.
    Am incredere ca oamenii nu vor rata o asemenea ocazie, una la 50 de ani dpmdv, si vor merge masiv la vot.

_Promo electoral_
    CALIN GEORGESCU, PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR!!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Urmaresti evolutia evenimentelor din tara care te-a crescut si te-a scolit?

Eu n-am vazut in viata mea o astfel de mobilizare, parca la ordin, a intregii mass media impotriva lui Calin Georgescu si in favoarea Lenutzei Lăsconi.
    Canale care nu incetau sa o injure pe Lenutza si sa o scuipe inainte de primul tur al prezidentialelor, acum ii ling dosul cu toate organele la dispozitie.
    Este halucinant. Nu mai exista nici-un fel de rusine si bun simt.
    Sunt de acord.
    Trebuie discernamant.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    O alegere grea, intre un nebun si o proasta. Care o fi mai bun ca presedinte al natiunii?
    Last edited by Utilizator; 29th November 2024 at 09:26.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Precum alegerea dintre un nebun si un betiv la volan.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Un pic mai usoara pentru ca prostul va avea totusi in spate oameni mai cititi si normali la cap care sa-l ghideze pe cand nebunul va trage dupa el altii asemenea.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    O alegere grea, intre un nebun si o proasta. Care o fi mai bun ca presedinte al natiunii?
    Uti, raspunsul corect este sa te informezi din cat mai multe surse. Vei avea o revelatie!

Pro Memoria miril's Avatar
    Reputatie
    0
    Concluzia e Yo, apa nu-i H2O.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

Reputatie
    0
    Uti, raspunsul corect este sa te informezi din cat mai multe surse. Vei avea o revelatie!
    E corect ce spui si crede-ma ca de duminica incoace tot ma informez. Cred ca am un OCD referitor la informare, daca ma lovesc de ceva ce nu cunosc incep sa sap si sa ma documentez, fie ca e vorba despre retete de mancare, filme, trupe, stiinte, persoane publice samd.

Asa ca am pierdut ore bune din noptile astea sa vad cu ce se mananca Georgescu. I-am urmarit inclusiv interviurile ca sa imi fac singur o parere. I-am analizat si expresia fetzei, modul in care vorbeste, am cerut parerea unor cunoscuti care sunt unul psiholog si altul psihiatru. Concluzia mea e ca ori e lipsit de scrupule si si-a facut o imagine pe baza a ceea ce vrea lumea sa auda, ori e dus. Desigur ca pot sa ma insel, dar asta e parerea mea.
    Mai e si tarla de il sustine, aia de la AUR, SOS, persoane care nu sunt pe gustul meu si nici nu ar aduce ceva bun daca vin la putere.
    Peste astea, am luat in calcul ce s-ar intampla daca ar deveni presedinte si nu imi da cu plus.
    Si ca sa fiu sincer pana sa ii iau la puricat il credeam om serios dar cu vederi dreapta mai extreme. Extremele nu sunt pe gustul meu, insa respectam CVul care pare respectabil desi si aici sunt niste intrebari la care nu stiu raspunsul dar am niste suspiciuni. L-as fi luat in calcul daca nu iesea cu minus din cautarile de mai sus. Am spus in postarile anterioare de ce.
    La doamna contra-candidat evaluarea a fost mult mai simpla, e cunoscuta si e mult mai transparenta si usor de analizat.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Concluzia mea e ca ori e lipsit de scrupule si si-a facut o imagine pe baza a ceea ce vrea lumea sa auda, ori e dus.
    Mi-am pus aceeasi intrebare si tare cred ca prima optiune e valabila.

Reputatie
    0
    Eu inca nu sunt sigur, linia de demarcatie e foarte vaga, e la limita. Poate ca e putin din ambele, stii cum e, cand zi de zi repeti aceleasi prostii dupa o vreme incepi sa le crezi.
    Dar sunt mici chestii care deruteaza. De ex. Inteleg ca un tip calculat trebuia sa spuna ca nu a existat covid pentru ca nu a vazut nimeni virusul, inteleg felul asta a convins un segment important de votanti. Era un element cheie, la fel ca religia in nota mistica, ca marii stramosi ai neamului, ca ridicatul din genunchi (pe ultima a avut-o si Base).
    Dar sa spuna ca apa imbuteliata in plastic nu e H2O e o prostie inutila, doar Adrian Severin ar putea sa muste o asemenea momeala grosiera ca doar el era acum 30 de ani revoltat ca primaria Bucuresti da apa cu doar doua treimi hidrogen. Insa e posibil sa aiba umor cinic si sa o fi facut-o din pura placere si ca sa riste un pic din nevoia de ceva adrenalina.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Insa e posibil sa aiba umor cinic si sa o fi facut-o din pura placere si ca sa riste un pic din nevoia de ceva adrenalina.
    Este un om cinic, sunt din ce in ce mai convins. Incerc sa compar cu Macron'ul francez, cel care declara ca "rastoarna masa", adica distruge structura sociala traditionala franceza. Evident ma refer la repere diferite
    Dar cred ca ii acordam prea multa importanta si ne pierdem de esential.
    Un punct important in aceste alegeri este faptul ca Romania nu este la nivelul modernismului pe care il revendica. Romania e capabila sa aleaga o femeie presedinte? SUA nu e. Tari in Europa sunt. Moldova a facut-o de doua ori la rand. Suntem la nivelul Moldovei?

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Nebunu e mai greu de manipwlat de gunoaiele corupte impotriva poporului, zic eu.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Da, dar nebunul "nemanipu.lat" e benefic poporului? Intreb eu

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Tyler Durden View Post
    La ce idei vehiculeaza asta, par nu ca se trezesc, ci ca se intoarc acolo unde au stat in mare parte din istoria lor: in pesteri!
    Omul de Cro-Magnon.
    Numele provine de la pestera Cro-Magnon, din Franta, unde in 1868 au fost descoperite mai multe schelete de oameni cu arme din paleoliticul superior.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Da, dar nebunul "nemanipu.lat" e benefic poporului? Intreb eu
    Daca nemtii in '33 isi puneau intrebarea asta pe bune si nu ca intrebare retorica, altfel ar fi aratat istoria...

Delaparis, s-a activat mitul salvatorului, iar ratiunea e pusa intre paranteze. Sceleratul poate spune absolut orice tampenie pt ca raspunsul este invariabil ,,Votam Calin Georgescu". La cei cu intelect subtire e zombificare, la ceilalti e rinocentizare ionesciana clasica.

P.S. La multi ani!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Rational vorbind, un singur om nu ne poate scoate din Nato si din UE.

Si nici nu ne intoarce nimeni in comunism.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona