Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în 9/10 aprilie (turul), respectiv 16/17 aprilie (returul).
Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în 9/10 aprilie (turul), respectiv 16/17 aprilie (returul).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Bayern Munchen e favorita la calificare. Sa vedem ce va fi !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Umbla vorba prin crang c-ar fi de 50-50, mai ales intre noi, suporterii Arsenal.
Plusuri Bayern:
1. Experienta mult mai mare si jucatori cu tzoaie in fazele finale CL
2. Returul acasa
Plusuri Arsenal:
1. Echipa tanara si flamanda
2. Free hit. Presiunea a fost in turul anterior, acum orice luam e un plus = dezleaga picioarele tinereilor
3. Avem o defensiva si in general o structura a jocului peste Bayern
=> 50-50 e si parerea mea.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Inca un plus pentru Bayern: stie cum e s-o scoata pe Arsenal in fazele eliminatorii UCL (ex 3-1 la Londra; 0-2 la Munchen-calificare Bayern cu golurile din deplasare).
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Nu mai conteaza avantajul golurilor din deplasare
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pai d-aia vine razbunarea.
In plus, e o statistica in spatele predictiei mele, pe langa senzatia care o am, anume: in ultimele decenii, echipa care a eliminat Porto, a facut cel putin finala. Inclusiv anu trecut, Inter.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Cat de dureros tre sa fie ca fan Arsenal sa prezici o finala pierduta de echipa ta favorita ??
Foarte. Dar ma tem de finala aia tocmai pentru ca e primul meci de-aci inainte in care am fi favoriti.
Din 2 motive foarte simple: 1. - se joaca in Anglia si vom fi singurii englezi in finala si 2. - vom elimina pe parcurs principalele favorite.
Problema e ca nu prea ne descurcam cand suntem favoriti, cu Porto am jucat nici la 50% din valoarea noastra.
I know because I'M BOTH!
Problema e de fapt ca Arsenal nu e in finala. Si mai este cale lunga pana acolo.
Nici PSG
Pai majoritatea o vad pe Barcelona in finala de pe partea aia.
Parerea mea am spus-o, Lottin e mai bun singur decat toata Barcelona lor.
Iar de super-apararea lu Don Panini ala de la Atletico Madrid, isi va bate joc lejer. Ba chiar cred ca va fi felul lui preferat de mancare: Low block me? What a joke! Comme c'est ca d'une drole pantomime! Sau cum era in franceza!?
PS: Anu trecut a fost suparat ca n-a fost lasat sa plece, anu asta n-are problema asta, va fi lejer ca pasarea Penix.
Iar in anii dinainte, cred ca Messi si Neymar mai mult il incurcau. Nu mai exista problema asta acum.
Sfatul meu: pariati PSG ia trofeul. Eu zic ca e cel mai safe bet dintre toate.
Ca ajunge sau ca n-ajunge Arsenal in finala, cel mai safe bet e pe PSG la trofeu, fara nici o problema.
Last edited by Johnny D; 28th March 2024 at 08:19.
I know because I'M BOTH!
Cum va trage Bayern acum ! E ultima sansa de a salva sezonul !
Pot ei trage, daca sunt slabi.
Nu stiu daca trec de noi, dar de City / Real sigur nu trec.
Pe Harry Kane n-am decat sa-l felicit, c-a mai distrus o echipa.
Trofeul se amana cu inca un sezon, poate la 38-40 de ani, in Arabia Saudita sa-l prinda.
Desi eu daca as fi orice echipa din lumea asta, m-as teme sa-l semnez pana si gratis!
I know because I'M BOTH!
Ramane de vazut ! Nu am zis de Bayern in finala, dar de Arsenal pot trece. Ei au revenit si dupa infrangerea cu Lazio in tur. Bine nu putem compara Lazio cu Arsenal. Dar Arsenal-Bayern este deschis oricarui rezultat.
I know because I'M BOTH!
Un posibil avantaj pentru Bayern-Tuchel a antrenat in Premier League si stie cum e s-o invingi pe Arsenal.
Nu e mare lucru. Si Rennes-Julien Stephan stie cum e s-o invingi pe Arsenal
Si cum sa iei 0-6 in schimb. Daca si Bayern stie asta, nu ne suparam.
I know because I'M BOTH!