Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în 9/10 aprilie (turul), respectiv 16/17 aprilie (returul).
Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în 9/10 aprilie (turul), respectiv 16/17 aprilie (returul).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Real isi ia revansa dupa semifinala de anul trecut ! Eu asa cred.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Majoritatea fanilor Arsenal am vrea sa se califice Real... daca n-as ura Realul ca pe mortaciune, poate as vrea si eu.
Asa... mi-e egal. Stiu ca ar fi un meci mai misto cu Realul si sa-i elimini ar fi un deliciu. Si asa cum cotele o zic, sunt mai slabi ca City.
Dar... daca ne bat pe noi au drum liber spre trofeu. Asa ceva nu vreau. Pana la urma mi-e egal cine se califica aici, sunt plusuri si minusuri in ambele directii.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Corect ar fi daca Real trece de City si joaca cu Arsenal in semi are drum liber spre finala. Dar cum ar suna o semifinala Real Madrid-Bayern Munchen ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Real Madrid :
Lunin - Carvajal (c), Tchouaméni, Rüdiger, Mendy - Valverde, Kroos, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Vinicius.
Manchester City :
Ortega - Akanji, Dias (c), Stones, Gvardiol - Rodri, Kovacic, Foden - Silva, Haaland, Grealish.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pep fără KDB titular și cu 2 închizători, cam fricos. Bine și Carlo e la fel, deci ma aștept la un egal obosit.
Ce portar de 2 lei. Gol de curtea scolii.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Tchouameni fundas central ?
A costat deja un gol ...
Dar stiu ataca.
I know because I'M BOTH!
Nu ma asteptam sa fie Arsenal in aparare, dupa ce-au marcat.
Am crezut ca-i City, campioana Europei.
I know because I'M BOTH!
Rodrygo e blană în stângă, stă și Vini acolo aproape de el și Real aglomerează mult jocul acolo, având în multe situații superioritate. Trebuie sa mai forțeze un gol Real.
De aia e City cea mai buna echipa din lume.
I know because I'M BOTH!
De aia Valverde ar trebui sa joace la City.
I know because I'M BOTH!
A rezolvat calificarea Basinotti. Nimic nu a învățat din sezonul trecut, le-a dat iar mingea ălora sa facă ce vor cu ea. Asta era un meci pe care trebuia sa îl câștigi la minim 2 goluri, mai ales ca nu au jucat nimic în prima repriză, mâine moarte Haaland și Foden, KDB absent.
Acum se va duce la City, va juca contraatac, va avea 15 % posesie, și va lua 4 boabe ca anul trecut.
Un meci slabut, meci pentru mingicari, fotbal in 5 pe sintetic, besini, cur in cur, cap in cap, multe goluri cum place spectatorilor de circ.
O sa se joace fotbal cu panourile publicitare fara out, sa fie toata lumea multumita
Gott würfelt nicht! Einstein.
Goluri frumoase, multa valoare si calitate a jucatorilor, dar in acelasi timp si multe gafe si mult haos ptr un sfert de UCL.
Cred ca se va califica lejer City pe Etihad.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Genul de meci pe care il astepti tot sezonul.
3 goluri fabuloase. Ma doare'n cot de greselile de marcaj, cand se joaca pe viteza, la modul playstation.
Intreb si eu pentru un prieten: a fost frumos Porto-Arsenal? Primul sut pe poarta in minutul 90+...