Perversul din Centrul Vechi a fost prins ! https://www.youtube.com/watch?v=EzaI5dG3duI
Perversul din Centrul Vechi a fost prins ! https://www.youtube.com/watch?v=EzaI5dG3duI
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
In strainatate sunt departamente ale politiei care se ocupa cu asa ceva.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
A avut ceva probleme, le-a rezolvat in prezent !
Aha...tu si ai cum sa stii asta...
Vorbesti de parca il cunosti.
Eu zic ca pare doar,omu e instabil psihic si asa a fost mereu,a avut viata grea si deaia.
Eu ziceam despre ce a povestit el in vide-ouri !
De la a zice si pana la a face e cale lunga.
Vezi viata ta sexuala de exemplu.
Nu stiu ce vrei sa demonstrezi dar eu am o viata sexuala activa si implinita !
Ai vreo dovada in sensul asta?
Normal ca am ! Dar e un forum de sport deci nu are haz sa expun asa ceva !
Corect.
Da-mi in privat.Dovedeste.
Nu trebuie sa dovedesc nimic nimanui !
Atunci nu mai zi ca ai daca nu ai(ca asta se intelege).
Zi ca esti un loser gras si virgin si pocit fara bani de care nu se atinge nici o femeie si e in regula.
Nu sunt nici virgin, nici looser, nici fara bani !
Ce tot ai cu Lordul? E baiat bun, lasa-l in pace.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Stiu ca e baiat bun.
Dar minte mult.
Cum era aia: mai bine mincinos decat bisexual? ca nu-mi mai amintesc
Macar recunosti ca esti mincinos is nu ai vazut mij in viata ta.
Am vazut mai multa mij decat iti poti tu imagina !