Astazi 23.11.2023 e o zi istorica pentru activitatea mea ols-ista !
Am ajuns la un prag de 30.000 de postari si intru intr-o galerie foarte selecta !
Astazi 23.11.2023 e o zi istorica pentru activitatea mea ols-ista !
Am ajuns la un prag de 30.000 de postari si intru intr-o galerie foarte selecta !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Felicitari pentru serviciul tau in slujba comunitatii! Cred ca atunci cand se va trage oblonul, moment care se apropie, inevitabil, vom putea sa spunem ca am fost contemporani cu Lordul.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Iesi dracu afara si foote ceva.
Eu cand vreau sa foot foot !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Normal ca am, spre exemplu una din fostele partenere mi-a spus ca sunt ca un taur in pat!
Aia nu e dovada
Doar mostre ale decaderii psihice ale unui amarat.
Si care ar fi dovezile in opinia ta ?
E un forum de sport, nu se pot pune poze si video din mijlocul actiunii !
Pot sa iti mai spun ca mi-a zis o alta tipa ca ma misc super bine in timpul actului sexual !
Da,ai dreptate.
Trimite-mi in privat atunci.
32000 ! Dupa aproximativ 6 luni de la atingerea bornei de 30.000 iata ca ajung la 32.000
33.000 !!!
Multumesc !!