Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 190 to 203 of 203

Thread: Crimele din Romania

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Normal acum ies multe la spurafata.

Ideea e ca daca asta nu ar fi facut accidentul probbail ca ar fi scapat.Deci practic ar fi trebuit sa nu fie mega idiot.

Plus de asta,asa cum zice el,de ce l-au lasat sa faca si a doua crima daca il filau deja?

Oricum niemni nu mai munceste,filaju e teoretic.

Reputatie
    1
    Apropo Lordule ce parere ai de Doamna cu coasa si celelalte ucigase de la Sf Pantelimon?

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Medici care si-au facut datoria, drept dovada ca sunt bine merci in libertate. In tara asta popu.lata majoritar de cretini si coklari justitia se face la tembelizor si retele sociale. Cum in ziua de azi orice prostovan are un telefon performart poate sa-si dea cu parerea si sa judece la nivelul celor 4 clase trecute ca gasca prin apa.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Normal acum ies multe la spurafata.

Ideea e ca daca asta nu ar fi facut accidentul probbail ca ar fi scapat.Deci practic ar fi trebuit sa nu fie mega idiot.

Plus de asta,asa cum zice el,de ce l-au lasat sa faca si a doua crima daca il filau deja?

Oricum niemni nu mai munceste,filaju e teoretic.
    Nu ziceai tu intr-un post anterior ca nu exista daca ? Acum revii la acel daca. Si apropo pana la proba contrarie e nevinovat. Trebuie probe indubitale care sa-i ateste vinovatia. Pana acum doar pentru Denisa ar putea fi inculpat. Si ce frumoasa era. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Si din ce am inteles era sub control judiciar individul. Bine control judiciar nu inseamna mare lucru in Romania.

Apropo Lordule ce parere ai de Doamna cu coasa si celelalte ucigase de la Sf Pantelimon?
    Subiect complex. Daca au gresit sa plateasca. O sora de a bunicii mele a fost internata la Pantilimon in 2015 cand a facut infarct. A plecat in stare buna de sanatate la domiciliu. E adevarat ca a mai facut ulterior un al -2-lea infarct pe 6 octombrie si a decedat. Bine atunci erau probabil alti medici.

E greu de spus ce a fost acum cu Pantilimonu. Si nu as amesteca threadurile. Ma gandesc ca unele cazuri erau depasite si ar fi decedat pana la urma. Fara probe nu ma pot pronunta.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Medici care si-au facut datoria, drept dovada ca sunt bine merci in libertate. In tara asta popu.lata majoritar de cretini si coklari justitia se face la tembelizor si retele sociale. Cum in ziua de azi orice prostovan are un telefon performart poate sa-si dea cu parerea si sa judece la nivelul celor 4 clase trecute ca gasca prin apa.
    Ai fost acolo sau?
    Era datoria lor sa decida cine traieste sau nu?

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Nu ziceai tu intr-un post anterior ca nu exista daca ? Acum revii la acel daca. Si apropo pana la proba contrarie e nevinovat. Trebuie probe indubitale care sa-i ateste vinovatia. Pana acum doar pentru Denisa ar putea fi inculpat. Si ce frumoasa era. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Si din ce am inteles era sub control judiciar individul. Bine control judiciar nu inseamna mare lucru in Romania.

Subiect complex. Daca au gresit sa plateasca. O sora de a bunicii mele a fost internata la Pantilimon in 2015 cand a facut infarct. A plecat in stare buna de sanatate la domiciliu. E adevarat ca a mai facut ulterior un al -2-lea infarct pe 6 octombrie si a decedat. Bine atunci erau probabil alti medici.

E greu de spus ce a fost acum cu Pantilimonu. Si nu as amesteca threadurile. Ma gandesc ca unele cazuri erau depasite si ar fi decedat pana la urma. Fara probe nu ma pot pronunta.
    Fisu de 15 ani l-a dat in gat deja.
    Pana se dovedeste e doar o formalitate.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Cu Denisa da. Cu Delia si cu celelalte 4 ramane de vazut.

Aaa si nu e fiul lui, e al concubinei. Ca ar fi insemnat sa-l faca la 11 ani.
    Last edited by Lordul; 13th September 2024 at 14:07.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Deci e vinovat.

Nu SF urile tale cu preumtia de nevinovatie.

Mersi ca mi-ai dat dreptate.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    N-ai inteles nimic. Am zis ca e vinovat cu Denisa. Pentru celelalte trebuie probe ! Reciteste ce am spus.

Reputatie
    1
    Si eu am zis ca e o formalitate.

E evident ca e vinovat din moment ce el insusi a zis "de ce m-au lasat sa o fac si pe a doua daca ma filau dupa prima"'?

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Si eu am zis ca e o formalitate.

E evident ca e vinovat din moment ce el insusi a zis "de ce m-au lasat sa o fac si pe a doua daca ma filau dupa prima"'?
    De fapt el a vrut sa zica ca de ce ar fi facut a doua crima daca era deja filat.

Reputatie
    1
    Asa interpretezi tu.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Si tu cum interpretezi ?

De fapt era chiar sub control judiciar in momentul comiterii crimelor.

Reputatie
    1
    Am zis deja,invata sa citesti si/sau sa percepi ce citesti.