Un baiat valabil.
Daca tu n-ai auzit nu inseamna ca nimeni nu a auzit de el.
Plus de asta vezi pe unde sta ala si ce viata are si dupa comenteaza.
De ce m-ar interesa ce viata are ala si pe unde sta ?!
Cu ce ma ajuta pe mine asta ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Ai zis ca nu a auzit nimeni de el.
Ti-am explicat cat de in eroare esti.
In fapt de tine nu a auzit nimeni,el are numere bune ca si vizualizari si likeuri pe tik tok deci,evident,lumea il stie pe el.Pe tine nici aia din familie nu te stiu.
Daca intrebi 100 de romani cine e Columb Americanu oare cati au auzit de el ?
Si nu trebuie sa ma compari pe mine cu el, el se zice ca e cunoscut ca vedeta, eu nu am spus ca as fi cunoscut ca vedeta.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Tu nu esti cunoscut ca nimci inafara de un circar pe un forum de sport de pe net.Atat.
Care 100?Genu cu care umbli tu?
Daca sunt genul de consuma content de tik tok stiu cine e.Daca nu nu.E simplu.
Si ce procent din po****tia Romaniei consuma tik-tok? Si ce caracteristici prezinta aceea po****tie ?
Habar n-am banuiesc ca po****tia aia tanara(din care tu nu mai faci parte) si care cauta clout.
Caracteristici?Habar n-am.Zi tu.
Vezi asta e faza, e vorba ca po****tia consumatoare de tik-tok are un coeficient de inteligenta mai scazut decat cea generala. E un efect de turma. Si de asta spun ca daca mergi pe strada si intrebi de Columb Americanu putini vor sti despre el. E ca un fel de experiment social ca sa spun asa ! Il poti face personal ca sa te convingi !
Si?Ce contaza asta?
Sunt profesori universitari care nu fac un sfert din cat face Vlad Obu.
Conteaza ce ai.
Si nu e neaparat adevarat aia cu inteligenta si tik tok,e o discutie mai larga.
Daca intrebi pe strada doar bosorogi care nu au net aia da.Daca intrebi lumea cu tik tok de el e posibil sa stie desi a explodat mai recent.De exemplu videoul de care am zis mai sus cu pacanelele are aproape 40000 de likeuri doar ala,iti dai seama daca alea sunt doar likeurile cate vizualizari are?
Ma gandesc ca pe undeva ar conta din moment ce spui ca e cineva cunoscut, dar corect e sa spui ca e cunoscut in bransa lui.
Bransa lui e sa fie cunoscut.
E cunoscut doar pe o anumita nisa.
Zbir vorbeste despre banii castigati din youtube
https://www.cancan.ro/zbir-cel-mai-i...campaign=video
Aia nu e nisa totusi-aia sunt promovati pe retele permanent.
Sunt pe piata deschisa sa zic asa sa i vada toti.
Chiar a numi o nisa e aiurea caci presupune doar o parte a pietri dar ei sunt peste tot.
De exemplu poate orice firma sa i roage contra cost sa faca promovare.
Aia nu mai e nisa.
https://vm.tiktok.com/ZGeSK1NDn/
Laur Aliuta(baiatu lu Marian Aliuta) isi prezinta casa de peste 1 milion euro.
Tu ce iti prezinti ?