Nu va fi niciuna.
Nimeni nu te vrea,esti urat si sarac.
Femeile te iau la misto.
Ar trebui sa te dai pe barbati.
Nu va fi niciuna.
Nimeni nu te vrea,esti urat si sarac.
Femeile te iau la misto.
Ar trebui sa te dai pe barbati.
Ti-am mai spus ca nu sunt nici urat, nici sarac !
Si imi plac foarte mult femeile !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Recent mi-a spus o tipa ca am ochi foarte frumosi asa ca
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
https://focuspress.ro/vlad-obu-care-...sexual-tinere/
vlad obu scapa de arest.
Modelele de inspiratie ale lui Numero Dieci: Calin Donca, Fratii Tate, Vlad Obu, Pescobar si cei care AU
Model nu dar de admirat.
Nu vad ce e rau sa admiri oameni de succes?
Poate ai tu un argument.
Depinde si cum si-au construit succesul nu ?
Argumenteaza de ce zici ca nu !
Pai ala e argumentul-nu conteaza cum dar trebuie sa ajungi sa fii de succes.
Nimeni nu sta sa judece modul prin care ai ajuns acolo doar daca ai ajuns sau nu.
Dupa tine e acelasi lucru sa faci bani cinstiti vs sa faci bani din ilegalitati ?
Conteaza sa ai,aia zic.
Cum ii faci e treaba ta.
Nu sunt de acord. Conteaza si cum ii faci. Daca ii faci pacalind oameni nu e cea mai buna optiune
Pentru ca poti ajunge la puscarie si pentru ca toate se platesc la un moment dat
Fiecare cu parerea lui.
Majoritatea oamenilor se multumesc sa traiasca ca niste gunoaie toata viata.
Altii spera la mai mult.
Iar altii traiesc corect si cinstit departe de vazul altora
Nu neaparat, sunt oameni care traiesc bine si discret.
de acord cu tot threadul, dar...
...dar o mooooie?
o mooooie!
pe cand?
intreb doar pt un prieten.
din dubasari, bietul...
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!