Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 379 to 399 of 415

Thread: Topicul smecherilor/calificatilor/influencerilor si in general a celor care AU

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    mai este unul aici care ia doar cu lamaie! gurile rele spun ca ar fi din zalau!
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Asta era vreun smecher sau ce?
    Sunt videouri pe net cand lua la mwuie pe bani.
    Onu era vai mortii lui.
    https://www.fanatik.ro/lux-si-opulen...ocuia-20760892

Ia uite in ce apartament locuia. Sunt video-uri cu ce masini se afisa. Si cu cati bani se lauda.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Ti-am zis sa mai iesi di ncasa umnflatule sa mai socializezi ca asa nu mai intelegi sensul cuvintelor.

Eu nu am vorbit de bani am vorbit de smecherie.

Cand iei la **** pentru bani si esti rasul smecherilor nu mai poti sa fii smecher.
    E normal pana la urma sa faci compromisuri in viata dar daca ajungi asa.....deja ai depasit nivelul acceptat.
    In orice caz pare supradoza.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai e topicul influencerilor. Andrei Versace era influencer asa cum el isi spunea. Si topicul celor care AU. Si el avea bani destui.

Si ghici ce : nu a plecat cu nici un ban pe lumea cealalta.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Rpet ce am zis mai sus-mai iesi din casa si socializeaza(cu aia de te baga in seama macar) ca nu esti in stare sa intelegi o fraza simpla.

Sensul topicului se refera la smecheri ba boule.Adica opusul tau.Ori Versace sugea **** pe bani,ce mortii lui de smecher mai era?Il lua la **** tot Bucurestiul pe oriunde,avea arfe si zero spate.
    Iar banii aia de care zici tu sunt balelile unui gras de 35 ani care l tine maica sa si acu ca tine care nu a produs un leu in viata sa,in realitate nu ai habar cati bani avea asta sau cati din ei erau ai lui dragul meu obez.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu sunt obez, am produs mai multi bani la viata mea decat crezi tu. Socializez cand imi permite timpul. Si smecher inseamna de 2 ori prost si o data fraier.

Era vorba ca spunea ca e influencer de asta l-am postat in acest topic. Bine oricine poate spune ca e influencer. Bendeac l-a parodiat pe Andrei Versace de cateva ori.

7. 22nd July 2024, 22:17
    Reason
    duplicat

Reputatie
    1
    Ba esti obez,asa cum tu ai postat aici pe forum erai ditamai huiduma de 92 kile in liceu acu 20 de ani.Nici nu vreau sa-mi imaginez cat esti acu.
    Ai produs o ****,daca aveai bani aveai si tu o afacere si futeai ceva.Tu dupa cum chiar tu ai recunoscut nu ai mai avut femeie de 5 ani.
    Pai uite un exemplu-zici ca socializezi cand iti permite timpul-un smecher are timp mereu.Deci avantaj el.
    Am mai auzit prostia asta de la tine cu de 2 ori prost si o data fraier.De unde vine sau ce inseamna?Ca numai un bufon ca tine putea sa scoata asa ceva.

Reputatie
    1
    https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri...ie-754640.html

Casa de piatra pt unul din fundasii de fier si de oras din ultimul deceniu jumate.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    O fi si asta influencer.

Reputatie
    1
    Nu,dar e un smecher.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Sa fie in bafta lui. Ai fost si tu la nunta ?

Reputatie
    1
    Eu ma duc doar la divorturi.

Reputatie
    1
    https://www.youtube.com/watch?v=pMkgni6RDbA

S1ke cumpara i8 ul lui Andy Popescu.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Dobrincu si-a luat Ferrari de 500.000 de euro

https://www.libertatea.ro/entertainm...errari-5002093

Reputatie
    1
    Bun omu.

Un picdezamgitor daca sta toata ziua ca un loser obisnuit la un birou dar am impresia ca nu face asta.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Alex Bodi va invata lectii de viata

https://www.tiktok.com/@credesiveire...06313076755744

Reputatie
    1
    https://www.prosport.ro/diverse/asta...l-19990567/amp

Sa vedeti ca mai sunt cateva luni pana la rejudecare unde va fi achitat sau dat cu suspendare Mario.
    Dupa care va reveni in tara si isi va continua viata ca si cum nu s a intamplat nimic.
    Asta e definitia smecheriei ba!
    Voi tot saraci?

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    https://www.prosport.ro/diverse/asta...l-19990567/amp

Sa vedeti ca mai sunt cateva luni pana la rejudecare unde va fi achitat sau dat cu suspendare Mario.
    Dupa care va reveni in tara si isi va continua viata ca si cum nu s a intamplat nimic.
    Asta e definitia smecheriei ba!
    Voi tot saraci?
    Si ti-se pare normal acest lucru ?

Da faza e ca aici nu e smecheria lui, e a lui ta-su !

Reputatie
    1
    Ce conteaza ma?Smecheria lu tasu e tot a lui.,se transmite.
    Tu crezi ca atunci cand ii da la mooie la una top de pe instagram la care tu te masturbezi de 10 x pe zi o intereseaza pe aia de unde are el banii?Iti spun eu ca nu.
    Da,e normal,legea e doar pt fraieri.
    Nu vrei sa ti se aplice legea?Nu mai fi fraier.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai sunt smecheri care au reusit pe barba lor nu pe spinara lui mamica si taticu.

Ca la partea cu femeile cand le foot nu conteaza asta e partea a doua. Desi unele femei mai mult apreciaza barbatii care s-au realizat singuri pe spinarea lor si care stiu cu ce se mananca viata.

Si sunt oameni valizi spre exemplu Kaius. Oameni valizi care nu au omorat alti oameni si care incearca sa scape de puscarie.

Reputatie
    1
    Argument prost."Pai sunt si....".Da,si evident si reversul e valabil daca ai creier adica "sunt si care nu...".
    Irelevant in mare,smecheria ti-o da cine esti,Iorgulescu si-a jucat cartea.

Si asa,daca e sa analizam cu adevarat majoritatea smecherilor de azi sunt din familii bune si se dau de pe strada sa dea bine.A apus vremea alora de pe strada.Aia se duc la parnaie pt prostii.
    Oricine apreciaza pe cine va care s-a realziat singur dar ideea e ca pe femei nu le intereseaza.Pe ele le intereseaza daca ai sau nu daca esti sau nu.Nu cum.

Care Kaius ma?