De ce oamenii drepti si corecti au de suferit ?
De ce oamenii drepti si corecti au de suferit ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Pentru ca invers n-ar avea sens.
Daca cei nedrepti si incorecti ar avea de suferit, n-ar mai fi oameni nedrepti si incorecti.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Bun punct de vedere
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Pai nu esti tu preot? Spune-ne tu...
Nu sunt preot pentru ca nu sunt casatorit !
Practic cu cealalta specializare a mea , cea de Doctor !
Probabil e vorba si de Mantuirea prin Suferinta si Dorinta de a merge mai departe.
Subiectul e complex !
![]()
Dintr-un infinit de Universuri care au trecut, deoarece trecutul e infinit, acest Univers e cea mai rafinata versiune posibila pana in prezent, fiind ultima si teoretic cea mai buna!
Scary thought!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Pai daca-s prosti.
In ziua de azi daca vrei sa reusesti trebuie sa nu ai mama sau tata.
Calci pe cadavre sa reusesti,altfel nu incerci destul.
Pai nu au fost arestati astia sau in cazul lui Mario Iorgulescu nu a fost ranit si internat in spital ?