FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
In Cluj (de fapt in Ardeal) Dinamo e la fel de iubita precum Steaua la Constanta. Iar Timisoara, nu multumesc, ce-au facut aia cu echipa locala numai exemplu pozitiv nu este.
Astea sunt doar presupozitii, realitatea e ca la Farul nu imi amintesc sa fi avut vreodata o galerie mai numeroasa de 1 000 de persoane, iar U sau Poli ating in derby-uri cateva mii lejer. E drept, Poli nu mai e ce a fost, dar au un liga a treia un nucleu de suporteri la fel de consistent ca Farul, care tocmai ce a castigat campionatul.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Eeee, iti amintesti si tu ce vrei. Eu imi amintesc de exemplu un meci cu vreo 6000 de suporteri ai Farului jucat in Cotroceni. Eu am prins meciuri de divizia b ale Farului in care stadionul ala in care intrau 20 de mii de oameni pe gradene era arhiplin de la ora 7 dimineata.
Comparatia Timisoara/Ovidiu nu prea e corecta la ora asta din moment ce unii nici nu stiu daca/pe unde mai joaca, iar ceilalti joaca pe un stadion de 4000 de locuri la dracu-n praznic in mijlocul unui camp. Sunt de acord ca in vremurile bune spectatorii Timisoarei erau peste cei ai Farului, dar sa nu uitam ca ei au patentat "botezul" echipei locale.
Coltescu a prins-o p-asta, alta nu mai prindea, poate
Respect, domnule Porumbacu![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Avocata Carmen Radu: „Dinamo a vrut să împingă cât mai mult ceea ce au obținut provizoriu”
Diego Fabbrini este înscris la masa credală cu 86.000 de euro
La termenul de astăzi, de la Tribunalul București, avocata lui Diego Fabbrini a solicitat suspendarea efectelor hotărârii cu privire la planul de reorganizare modificat, iar instanța a stabilit ca termen de judecată 29 ianuarie 2024.
Daca doriti sa comentati![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Un fîs, o bașinică trasa pe cracul izmanei cand crezi ca ceilalti au adormit.
Stii ca acesti chirografari sunt baietii care fenteaza taxele acceptand contracte de prestatori servicii, in locul cartii de munca ce prevede si anumite obligatii. Ei stiu de la inceput riscul acestei metode, dar isi asuma, ca sunt baieti mari.
Pe scurt, sa ne pișăm pe ei 😊 Se poate plange pe umarul lor, doar natie hemofila ca a noastra nu mai gasesti pe nicaieri.
Blatul reghe - fecali incă mai pute, drept urmare Rotaru a hotarat sa taie sursa infectiei purulente. Ce campionat mizerabil, dezgropati-l pe Postelnicu sa ia lectii de la campioni 🤣
Rotaru e încă un cioban patron în fotbalul romanesc. Cu asemenea oameni nici nu e de mirare ca nu progresam deloc. Sa ai 3 antrenori în 10 etape e o performanță greu de egalat!
Despre morti numai de bine!![]()
La cate Timisoare avem, la ei e sarabada mortilor vii.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
...
Last edited by cip; 18th September 2023 at 21:38.
granita la Orsova!
Pinocchio, ne-am lamurit si cu CFR-ul? Va fi ca-n vestul salbatic anul asta lupta la titlu.
In gesepeaua, azi se foloseste cuvantul jaf, in vreme ce ieri se spunea ca oaspetii au primit un penalty contestat 🤣 Si in general orice discutie a fost acoperita de parerile lu' fecali si ale slugilor, plus ducerea discutiei in derizoriu, glume cu prosoape si altele, argumente de viețaĆi scoliti pe bancile atelierelor de tamplarie de la Macarena.
Eu am pedigree de castigator al ghetei de aur. Si nu o data, de vreo 3 ori cel putin. Oricum, m-am plictisit de numarat 🤣
Timisoara are unul dintre marile bazine latente de suporteri. Nu se pricep sa faca fotbal, e adevarat, si pt asta vinovati suntem noi, Dinamo 🤣 O galerie competitiva, estetica, Rapid a facut o afacere buna cand i-a imbarligat sa se infrateasca.