Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 169 to 189 of 197

Thread: Etapa 9 2023/2024

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Timisoara are unul dintre marile bazine latente de suporteri. Nu se pricep sa faca fotbal, e adevarat, si pt asta vinovati suntem noi, Dinamo 🤣 O galerie competitiva, estetica, Rapid a facut o afacere buna cand i-a imbarligat sa se infrateasca.
    N-as baga mana-n foc ca astia care vin din urma sunt manati in lupta la fel ca pensionarii din generatia lui Cip si Timache, cei care se inchinau la moastele sfantului Jackie.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by cip View Post
    Iti explic eu daca vrei.
    De Ripensia si Chinezul ai auzit vreodata?
    Sa stii ca fotbalul din Romania nu a inceput in anii 50, asa cum credeti si voi acolo in Constanta...
    Pe cand o echipa in Liga1 la Timi?

Intr-un oras care se da bogat, Ripensia a renuntat la echipa de seniori. Simpatizam cu Ripensia insa se pare ca nu sunt suporteri in oras...
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    Asa bogat ca fiecare cartier are cate o echipa!

Asa aroganta n-a vazut Parisul!
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    1
    Gata ba baiete, s-a uitat de jaful de la Ovidiu, toata presa vorbeste doar de talharul ungur. Va-n gura de nenorociti, cu Udrea in frunte!

Reputatie
    0
    Baietii de baieti n-au uitat, doar jepcile de oameni.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Sa radem cu ruptii in kur de la Dinamo, proiectantii Redewe, care au ramas fara stadion cu 3 zile inainte de meci. Mergeti, maica, si pupati cocoselul si poponeata pe care ati scuipat acum doo saptamani, cand nu va mai ajungea nimeni la nas
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Ma uit si eu acum la emisiunea de pe Prima Orange Telekom sau cum mortii ma-sii se numeste. Pur si simplu ziaristii au fost terifiati ca i-a luat valul si au criticat echipa fcbs pt furtul colosal de la Constanta, iar astazi incearca nu doar egalarea, ci marcarea unui hattrick in imaginea Cefereului. Care nu sunt ingeri, dar aici se profita de faptul ca nu au suporteri, nu au un impact real in clickurile din care isi trag seva acesti gunoieri si, deci, sunt mult mai usor de casapit.

Primul presupus penalty de la CFR- Petrolul, pt care s-au facut clabuci la kur in media, e o simulare clasica a fecebesistului Musi, care a pus in practica invataturile servantilor Bav, todoran, dica si andronache: ai-n-ai colac, sari in bazin. Absolut jenant. Sa pui faza asta la pachet cu urmatoarea, pt a spori momentul lacrimuizdic in randul publicului afon si idiot, arata din start rea vointa.

Faza a doua, mult mai clara, susceptibila -cum ar spune maestrul Sarpe de la gsp, se putea arunca basica la punctul cu var, insa e vizibil ca amandoi au intrat urat acolo. In special petrolistul, care si-a dat seama ca ii rupe piciorul daca isi propteste crampoanele in Ajeti, dupa cum plecase sa il reteze. Din inertie, Ajeti se duce ca berbecul, dar mi se pare mai mult un raspuns la agresiunea aluia. Se poate da in liga 1, nu e problema, dar e ca si cum intra unul peste tine in casa cu toporul, are o mica ezitare in care tu iei pestele de ceramica de pe noptiera si i-l arunci in tampla, apoi iti iei si 15 ani pt crima.

Bineinteles ca nu dadeam penalty, respect Horia Mladenovici si Kovacs. Inca un arbitraj impecabil, barbatesc, care nu a placut rumanilor, ei fiind obisnuiti, ma scuzati, cu pinalty-uri de genul Funsho si Sut, pt care am gasit mult prea repede circumstante. Nu e productiv si barbatesc sa mai incurajam ciordeala, pt ca de toate echipele care au parvenit asa s-a ales praful. Ca l-a atins, ca **** mea, mai lasati-o-n **** mea! Il judeca Zotta pe Kovacs, hahaha, chiar nu observa nimeni tragicomicul acestei situatii
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Problema este simpla, nu a mai venit titlul in 'Bucale de mult, nu avem ratig la tv.

Cupele europene le urmarim pana in august

Ar fi de dorit chiar Dinamo sa castige campionatul...

Reputatie
    1
    CCA publica convorbirea dintre puiul de dac si VAR de la meciul CFR-ului, dar pe cea dintre sinucigasul de la parter si taranul ala de Barsan nu. Va rasa-n cur de jigodii ordinare!

Reputatie
    1
    Nu am gasit stenograma cu cei 2 sinucigasi de la Ovidiu. Ajuta-ne, Ciorbica!

La Cfr era clara prima faza, simulare. La a 2a, am zis, eu nu dadeam. Nici Mladinovici nu dadea pt ca stilul lui avantajeaza un fotbal fizic, lucru pe care il stie toata lumea care urmareste liga 1. Sigur, daca esti suporterul nationalei si al fcsb, lucririle astea s_ar putea sa le auzi acum pt prima data 🤣

Reputatie
    1
    In cel mai atractiv meci al acestei pauze, fcsb a invins Rapid cu 6-2, in liga de tineret 🤣 In mijlocul apararii rapidiste, proaspat uns capitan prin vot democratic 🤣, Șucu junior a fost cel mai slab de pe teren.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dan...id-711914.html

Cu o statură de 1,82 metri înălțime, stoperul de 16 ani lovește balonul cu piciorul drept. S-a dovedit a fi însă destul de lent în reacții, astfel că în momentele în care FCSB a atacat cu mingea jos a fost lăsat de cele mai multe ori în urmă. El a ajuns târziu inclusiv în momentele în care ar fi trebuit să-și dubleze colegii.

🤣🤣

Reputatie
    1
    Nu am gasit stenograma cu cei 2 sinucigasi de la Ovidiu. Ajuta-ne, Ciorbica!
    Pai tocmai asta e problema, ca nu au dat publicitatii dialogul dintre cei 2...era tare interesant sa-l aud pe Barsan cum behaie in ciocofon.

Reputatie
    1
    Daca nu era o carte de colorat pentru copii cu dizabilitati si tendinte suicidale, am fi putut sa ascultam dialogul dintre Brad Pitt si Coltescu.

ex-FanSportRomania
    Reputatie
    0
    O sa fie execuție în direct mâine la Sibiu, am înțeles ca e unul Fluieran la centru. Pai doar după nume îți dai seama ca o sa fie cel puțin un penalty pentru fcsb

Reputatie
    0
    Scarbos.

Dar am incredere in voi si-n Dani Coman.

In mijloc de saptamana, Ardealul e fruncea pe teren propriu.

Reputatie
    0
    In cel mai atractiv meci al acestei pauze, fcsb a invins Rapid cu 6-2, in liga de tineret �� In mijlocul apararii rapidiste, proaspat uns capitan prin vot democratic ��, Șucu junior a fost cel mai slab de pe teren.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dan...id-711914.html

Cu o statură de 1,82 metri înălțime, stoperul de 16 ani lovește balonul cu piciorul drept. S-a dovedit a fi însă destul de lent în reacții, astfel că în momentele în care FCSB a atacat cu mingea jos a fost lăsat de cele mai multe ori în urmă. El a ajuns târziu inclusiv în momentele în care ar fi trebuit să-și dubleze colegii.

����
    O speranta ramane, mezinul o fi talentat

LAZIALE LazioRoma's Avatar
    Reputatie
    1
    Kovaci: Penalty ot petrolul????

Reputatie
    1
    Mult zgomot prntru a masca adevarata furaciune a etapei. Plus alte 3-4 de dinainte, plus blatul cu reghele blatului.

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Gata ba baiete, s-a uitat de jaful de la Ovidiu, toata presa vorbeste doar de talharul ungur. Va-n gura de nenorociti, cu Udrea in frunte!
    Nu ajungi tu la Udrea,nu ai fata sa dai la asa ceva.

Reputatie
    1
    Natarau ca intotdeauna, te repezi ca proasta la paula!
    Baaaaaa labagiule, ti-am mai zis ca nu se rezuma totul la *****! Mai sunt si alte persoane cu numele ala.