Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 148 to 168 of 197

Thread: Etapa 9 2023/2024

koaye grele Tyler Durden's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Nu asta e explicatia, si pe vremea lui ceasca erati la fel de indragiti, iar pe vremea aia Steaua si Dinamo nu erau deloc bine primite la Cta.
    Imi explici si mie din punct de vedere fotbalistic ce identitate au Timisoara si Cluj?
    Ma refer ca acele doua orase au identitate locala mai accentuata care se transfera la nivelul echipei de fotbal.
    FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    In Cluj (de fapt in Ardeal) Dinamo e la fel de iubita precum Steaua la Constanta. Iar Timisoara, nu multumesc, ce-au facut aia cu echipa locala numai exemplu pozitiv nu este.

koaye grele Tyler Durden's Avatar
    Reputatie
    1
    Astea sunt doar presupozitii, realitatea e ca la Farul nu imi amintesc sa fi avut vreodata o galerie mai numeroasa de 1 000 de persoane, iar U sau Poli ating in derby-uri cateva mii lejer. E drept, Poli nu mai e ce a fost, dar au un liga a treia un nucleu de suporteri la fel de consistent ca Farul, care tocmai ce a castigat campionatul.
    FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.

Reputatie
    1
    Eeee, iti amintesti si tu ce vrei. Eu imi amintesc de exemplu un meci cu vreo 6000 de suporteri ai Farului jucat in Cotroceni. Eu am prins meciuri de divizia b ale Farului in care stadionul ala in care intrau 20 de mii de oameni pe gradene era arhiplin de la ora 7 dimineata.
    Comparatia Timisoara/Ovidiu nu prea e corecta la ora asta din moment ce unii nici nu stiu daca/pe unde mai joaca, iar ceilalti joaca pe un stadion de 4000 de locuri la dracu-n praznic in mijlocul unui camp. Sunt de acord ca in vremurile bune spectatorii Timisoarei erau peste cei ai Farului, dar sa nu uitam ca ei au patentat "botezul" echipei locale.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Coltescu a prins-o p-asta, alta nu mai prindea, poate

Respect, domnule Porumbacu
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Avocata Carmen Radu: „Dinamo a vrut să împingă cât mai mult ceea ce au obținut provizoriu”

Diego Fabbrini este înscris la masa credală cu 86.000 de euro

La termenul de astăzi, de la Tribunalul București, avocata lui Diego Fabbrini a solicitat suspendarea efectelor hotărârii cu privire la planul de reorganizare modificat, iar instanța a stabilit ca termen de judecată 29 ianuarie 2024.

Daca doriti sa comentati
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    Un fîs, o bașinică trasa pe cracul izmanei cand crezi ca ceilalti au adormit.

Stii ca acesti chirografari sunt baietii care fenteaza taxele acceptand contracte de prestatori servicii, in locul cartii de munca ce prevede si anumite obligatii. Ei stiu de la inceput riscul acestei metode, dar isi asuma, ca sunt baieti mari.

Pe scurt, sa ne pișăm pe ei 😊 Se poate plange pe umarul lor, doar natie hemofila ca a noastra nu mai gasesti pe nicaieri.

Reputatie
    1
    Blatul reghe - fecali incă mai pute, drept urmare Rotaru a hotarat sa taie sursa infectiei purulente. Ce campionat mizerabil, dezgropati-l pe Postelnicu sa ia lectii de la campioni 🤣

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Rotaru e încă un cioban patron în fotbalul romanesc. Cu asemenea oameni nici nu e de mirare ca nu progresam deloc. Sa ai 3 antrenori în 10 etape e o performanță greu de egalat!

arogant,de mic cip's Avatar
    Reputatie
    1
    Imi explici si mie din punct de vedere fotbalistic ce identitate au Timisoara si Cluj?
    Iti explic eu daca vrei.
    De Ripensia si Chinezul ai auzit vreodata?
    Sa stii ca fotbalul din Romania nu a inceput in anii 50, asa cum credeti si voi acolo in Constanta...
    granita la Orsova!

Reputatie
    1
    Despre morti numai de bine!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    La cate Timisoare avem, la ei e sarabada mortilor vii.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Clau7_D View Post
    Pai stai, la meciul lui Dinamo din giulesti nu ai pus intrebarea asta, atunci erai super-multumit pentru penalty-ul ala si nu ai amintit de VAR. Vezi cum se intoarce roata
    Hai c-am vazut si eu acuma faza, nici nu seamana fazele.

La noi l-a atins clar, aici l-a atins Lucifer cu securea in cur, de-a sarit asa!

Absolut scarbos penalty neintors de niste oameni absolut scarbosi de VAR!

Furt pe fata ce-a fost ieri!
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    1
    ...
    Last edited by cip; 18th September 2023 at 22:38.
    granita la Orsova!

Reputatie
    1
    Despre morti numai de bine!
    Pai ai cerut o identitate.
    granita la Orsova!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    La cate Timisoare avem, la ei e sarabada mortilor vii.
    ce este aceea o "sarabada", numai tu stii...e ceva dialect din Salaj sau tu esti pur si simplu cam tantalau?
    granita la Orsova!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by cip View Post
    Pai ai cerut o identitate.
    Ok...pe rationamentul asta orice suporter bucurestean, indiferent ca e stelist, rapidist sau dinamovist, poate spune ca are pedigree de castigator de urecheata?

Reputatie
    1
    Pinocchio, ne-am lamurit si cu CFR-ul? Va fi ca-n vestul salbatic anul asta lupta la titlu.

Reputatie
    1
    In gesepeaua, azi se foloseste cuvantul jaf, in vreme ce ieri se spunea ca oaspetii au primit un penalty contestat 🤣 Si in general orice discutie a fost acoperita de parerile lu' fecali si ale slugilor, plus ducerea discutiei in derizoriu, glume cu prosoape si altele, argumente de viețaßi scoliti pe bancile atelierelor de tamplarie de la Macarena.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by cip View Post
    ce este aceea o "sarabada", numai tu stii...e ceva dialect din Salaj sau tu esti pur si simplu cam tantalau?
    Limbaj international, incultule.

Pinocchio, ne-am lamurit si cu CFR-ul? Va fi ca-n vestul salbatic anul asta lupta la titlu.
    CFR Campeon. Care-i problema?

Reputatie
    1
    Ok...pe rationamentul asta orice suporter bucurestean, indiferent ca e stelist, rapidist sau dinamovist, poate spune ca are pedigree de castigator de urecheata?
    Eu am pedigree de castigator al ghetei de aur. Si nu o data, de vreo 3 ori cel putin. Oricum, m-am plictisit de numarat 🤣

Timisoara are unul dintre marile bazine latente de suporteri. Nu se pricep sa faca fotbal, e adevarat, si pt asta vinovati suntem noi, Dinamo 🤣 O galerie competitiva, estetica, Rapid a facut o afacere buna cand i-a imbarligat sa se infrateasca.