Ba da, tot la locul 3
De-acum e clar, nu mai avem loc de ales: suntem toti fani CFR!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Pai tu vrei ca spurcaciunea penalty inventat sa ia campionatu?![]()
In plus, avem o gramada de dinamovisti pe forum, vorbesc si-n numele lor, deci in numele unei majoritati! Nu cred vreunul sa tina cu spurcaciunea in dauna CFR-ului.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Vreau sa ia cine merita, ca anul trecut.
Degeaba. Fcsb are Charizardul cu barbă căcănie, care a trimis corpul de balet la toate meciurile. Dima, Birsan, Coltescu. Fac si ăilanți, intr-adevar, dar nu asa, pe stilul Lică Sămădăul. Si uite cum intr-o seara tara asta s-a intors in urma cu 40 de ani, pe vremea lui Valentin. Savurati parfumul de argaseala si urdă spalata la kur.
Ovidiu trebuia sa nu-l mai accepte pe farsorul asta sinucigas, dupa meciurile cu CFR din cupa si campionat de anul trecut. Asta apropo si de corectitudinea cinstitei echipe din Cluj.
Nu zice nimeni ca e cinstita, dar macar nu e spurcaciune.![]()
Hai s-o luam altfel, macar nu primeste penalty degeaba tot timpul.
Care decide partida.![]()
Last edited by Johnny D; 18th September 2023 at 01:29.
Trebuia sa iesiti de pe teren si cu asta-basta. Mergeti, ma, baieti si jucati in Bulgaria, e cea mai buna varianta pt Farul. E unul dintre cele mai mizerabile campionate de dupa revolutie, in conditiile cand nu are nimeni o echipa care sa rupa norii. Bai nene, astia n-au ajuns la poarta cu om in plus, cu danezii, jucau aia cu portarul la centru, despre ce vorbim?
Si am zis, Ciorbica, de cand a simulat tiganu in prima repriza, ca nu miroase a bine. Pai ala e un fel de Pascu, un pieton fara carnet intr_un bolid care circula cu 250 km/h. Ce cauta ala pe teren, in libertate, intr-o tara civilizata? Trebuia impuscat ca Nahel, aveam si noi un erou real la care sa facem belemeu
Eu ti-am mai zis tie, dar nu vrei sa intelegi. In Constanta, spurcaciunea suprema este considerata echipa din Giulesti.![]()
De ce? Noi furam cu arbitrii si cu penalty-uri inventate titluri?![]()
Din cele 3 care le avem, cred c-am pierdut 4 cu penalty-uri inventate pentru altii si arbitrii care ne scot mingile din poarta!![]()
Ce treaba aveti voi cu noi? Ce v-am luat noi, voua? V-am retrogradat sau ce?![]()
Deci pana acum pe CFR si Ovidiu le-au rezolvat cu 2 penaltyuri inventate. Cand joaca cu Rapid?
Pt Hagi vor urma niste arbitraje de impacare, asa ca nu va vad prea bine etapa viitoare, Dogule!![]()
Nu cred ca o sa fie chiar tea in the park pt Farul, desi traditional asa se intampla, nu ne ajung degetele de la o mână. Nu cred ca puteti sa dezvoltati morisca Rapidului, singura care ne-a surclasat si la joc, si la scor 🤣 Un egal care nu ajuta pe nimeni e in carti.
Hahahahaha...baaaaaa, Copos a fost cel mai mare corupator de arbitrii de dupa revolutie!
Legat de "iubirea" de care aveti parte la Cta, e inexplicabila, asa e in dragoste. Nu e provocata de rezultate, ci invers, rezultatele sunt provocate de ea. Farul a iesit in avantaj, v-au retrogradat si v-au luat un campionat, traiasca nevasta lui Curca!![]()
clar, nu este anul rejelui cand adversarul primeste un astfel de penalty pe terenul lui.
penalti ridicol! dar asta e, sa fie primit!![]()
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Pai stai, la meciul lui Dinamo din giulesti nu ai pus intrebarea asta, atunci erai super-multumit pentru penalty-ul ala si nu ai amintit de VAR. Vezi cum se intoarce roata
Sunt impinse ambele, rapid si fcsb, baietii de la clooji au pierdut sprijinul politicas detalia aici dar nu cred ca e musai nevoie
![]()
![]()
N-am mai vazut pe cineva sa acuze ca e mintit printr-o intrebare!![]()
Am trait s-o vad si p-asta.![]()
PS: Piatra e meciurile in care ati participat la uciderea lui, iar ridicatul pietrei e ura cea dintai care revine, poate reusesti sa si intelegi intrebarea inainte sa vorbesti prostii...![]()
Last edited by Johnny D; 18th September 2023 at 13:56.