12 septembrie 2023, ora 21:45
Bucuresti, Arena Nationala
12 septembrie 2023, ora 21:45
Bucuresti, Arena Nationala
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nici 15k de bilete nu s-au vândut, probabil jumãtate de stadion va fi gol. Cine mai merge sa vadã niște gloabe!?
Iedi zicea azi ca e important ca suntem pe locul 2 și neînvinsi. Prostul asta o sa joace iarãși cu 5 fundași pentru a scoate un egal, o sã ne zicã dupã meci cã suntem neînvinsi, chiar dacã vom fi pe locul 3 în grupa.
Pe astia ii avem cu astia defilam, dar cu Kosovo egalul nu mai este o optiune ! Victorie e obligatorie !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
De ce egalul nu este o optiune?
Gott würfelt nicht! Einstein.
Ba da. Egalul este o optiune ... pentru a scapa de Edi![]()
Last edited by delaparis; 11th September 2023 at 23:59.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Daca avem noroc, poate reusim un 0-0 chinuit...
DAR, am avut noroc cu egalul scos in Kosovo...am avut noroc urias cu egalul scos in Elvetia, si am avut noroc si cu egalul scos cu Israel acasa...
Cat sa ne mai tina si norocul asta?
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
As miza tot pe un egal...muncit![]()
Last edited by iulian_1976; 12th September 2023 at 01:28.
In nici un caz nu batem.
Nu batem pe nimeni.
Din ce se aude va juca Puscas titular![]()
S-au vandut nesperat de multe bilete, vreo 27 de mii pana acum. E clar ca baietii si fetele de la Miami Bici si Teambuilding nu renunta asa usor la echipa lor nationala. Cred ca nici meciurile fcsb nu aduna atia habarnisti, afoni, pisde (inclusiv masculine) care vin sa dea check-in si sa faca tiktokuri.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred cã e supãrarea unui om care n-a reușit sã ne cumpere, așa cum a fãcut-o cu alții
Nu e rau ca vor fi multi in tribune, chiar daca vin sa faca subiect de tictocuri si onlifansuri. Din pacate aia de pe teren vor fi aceeasi pe care-i stim si cu sau fara spectatori e greu sa crezi intr-o victorie. Ma bazez doar pe icoanele lui tata Puiu pentru ca puiu lui Puiu si-a aratat de mult limitele. Poate aduc si un sobor de preoti care sa cante si sa tamaieze pe durata meciului.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Cu ãștia defilam!
ROMÂNIA: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drãgușin, 5. Screciu, 8. Cicâldãu, 9. Pușcaș, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 14. Hagi, 15. Burcã, 20. Coman. Selecționer: Edward Iordãnescu
Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 13. Mihãilã, 17. Bîrligea, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora, 23. Sorescu
Puscas titular 🐵 Mutare de geniu sau detonarea camasii cu explozibil? 🤣
Le rupem fashu!
Doar ca noi ramanem fara chilotzi pana raman ei fara fash.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Murim cu ei de gat![]()
Bancu.![]()
Sincer, mai bine era cu Borza.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ultimul meci cu spectatori. Iarãși ne suspenda UEFA.
Oameni prosti. N-ai cu cine...
Prostii europei baaaaDaca ar sti idiotii astia ca sarbi practic nu dau 2 bani pe ei ...