Stim sa jucam cu om in plus ?
Nu imi da impresia...
Stim sa jucam cu om in plus ?
Nu imi da impresia...
Gott würfelt nicht! Einstein.
N-am mai vazut mira la teveu de pe vremea lui nea Nicu. Or fi pus-o aia uniti sub telecolor.![]()
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Astept si reclama la salam cu soia ca sa ma simt ca pe vremea in care aveam fotbal de calitate.![]()
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Ala a dat penalty peste poarta cu Muntenegru si ne-a costat calificarea si tu-l pui sa bata iar?
Nu stiu care e mai handicapat Stanciu sau Iedi!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Stanciu credea ca Alibec venea repede sa inscrie dupa![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Stanciu a mai ratat in decisiv, acum asta e, jucatorii nu se uita...la meciurile nationalei romane![]()
Bah da se tin tari baietii nostri, au ratat si penaltyul, stratefia e sa castige cu gol din actiune de aia Iedi l-a pus pe Stanciu sa bata, e garantia ratarii.![]()
Mda, pe langa manelisti trebuie interzisi si tatuatii.
Daca e asa ramanem fara fotbal si fotbalisti.![]()
Nu-mi dau seama unde se indreapta meciul asta...?!
Egal muncit ? Urmeaza o eliminare si la romani?
Nu, e meci de maxim 1 gol.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Cel mai bun mijlocas roman la ora asta lasat ambele meciuri in afara lotului.Ne meritam soarta.
Ca ultimul fricos a tras Stanciu. Eram sigur ca rateaza.
Asa moare meciul, suntem vai de pl noastrã. Nici cu om în plus nu putem câștiga.
Cine-i ala? Sa nu zici Budescu.
De ce nu mi-a placut niciodata Stanciu?
Pentru acea pasa de jumate de metru care a dat-o lui Morutan.
Asta facea in Belgia tot timpul...
Stanciu![]()