Cele mai galonate echipe ale țarii (Dinamo, 18 titluri si fcbs, o cupa 🤣sunt eliminate, deci oficial competitia devine una de luzări.
Cele mai galonate echipe ale țarii (Dinamo, 18 titluri si fcbs, o cupa 🤣sunt eliminate, deci oficial competitia devine una de luzări.
concluzie dupa amicalul lui nea gigi cu FCU mititelu
1. omul, pardon, dilimache continua tratamentul!
2. s a mai terminat un sezon inainte de craciun!
3. lider de pastele cailor!
FCSB out, Cupa nu e un obiectiv la palat la nea Jiji.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Jocul Stelei ciobanului, Stea care pe zi ce trece este mai aproape de fcsb ul ciobanului, din prima repriza, a fost identic cu acel 0-5 jucat la silkeborg, un "bradulet" a la Dica. Joc slab, mizerabil, Craiova lui Miti a castigat doar pentru ca a infruntat o brambureala gigista cu jucatori deja dati afara. Cu bolnavul din jilt s a pierdut orice speranta, nici macar un titlu nu poate aduce bucurie ptr ca e trist sa vezi oameni batjocoriti.
Discutam dupa meci cu unprieten dinamovist, antrenor pe undeva prin amarata asta de tara, a zis stai relax, stare de fapt identica la majoritatea cluburilor lui burleanu, chiar si la dinamo, doar ca aia nu latra non stop. Bravos, zic eu, cu ce ma incalzeste? Pai, zice el, noi retrogradam, voi tot pe locul 2!
Si tot asa a mai trecut o zi, mergem mai departe, mori de cancer domnule antrenor ghe becali!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Sferturi :
Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
Universitatea Cluj – FC Hermannstadt
FCU Craiova – FC Voluntari
Universitatea Craiova – Oțelul Galați
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
e clar Cupa merge in provincie !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Puscariasul din Pipera i-a spus echipa puscariasului din Booveni, cu doua zile inainte de meci. Asta pt ca puscariasul din Booveni il rugase, prin interpusiUmor involuntar cu prosti, care se contrazic in minciuni, dar recunosc legaturile stranse din spatele cortinei. Fekali a recunoscut ca i-a dat meciul taranului, motivul fiind sarbatoarea crestina care se apropie
La cat de prostavani sunt suporterii romani ai celor doua echipe prietene, cred ca au ras ca de o gluma buna.
Incredibil, ce mizerii de oameni, ba! Manca-v-ar canceru'!
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
varianta ca bufonul din pipera ar fi dat echipa lui miti este doar ptr a ascunde incompetenta si oftica. individul este bolnav, asa cum sunt si alti labagii tristi de aici . sa mi bag pl n ma ta, domnule antrenor ghe becali! aceleasi urari adresate labagiilor tristi de pretutindeni!![]()
ar fi de a rasu plansu ca asa zisul autodenunt al bufonului sa fie urmat de deschiderea unei anchete. suspendarea acestuia ar fi un floc in fata plii, de dorit o cazare la "pensiunea" scriitorilor in zeghe, o continuare la muntele athos/patria ortodoziei.![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.