17 ani. Da.
E clar cel mai bun francez peste 4 ani. Deocamdata invata de la cei mai buni. Dembele![]()
17 ani. Da.
E clar cel mai bun francez peste 4 ani. Deocamdata invata de la cei mai buni. Dembele![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
S-au spus cuvinte mult prea mari. Nu ca nu sunt de acordca nu ma uit la Psg. Dar cand o fac, nu vad nimic 🤣 Hai sa nu uitam ca exista Vitor Roque, Arda Guler, chiar Mathys Tel, francez
, Rico Lewis, Artur Vermeeren, toti cam la aceeasi varsta si realizari. E bun Zaire, dar hai sa mai vedem ce face. Daca ii dai atata spatiu, normal ca apar si asteptari.
Si, sincer, daca era 5-1 pt Milan in tur, in primele 20 de minute, nu se mira nimeni. A fost un 3-0 farsă. Cred eu, dar, na.
Vom vedea
Daca cauti pe forum, eu am spus multe pe vremuri despre Messi, cand nimeni nu stia de el. Am anuntat ca Mbappe este viitorul Platini sau Zidane ... am tot postat astea
![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Poate nu eram atunci pe forum. Am fost la Tudose cât a avut cașcaval sa țină echipa in Sampion LigAcum sunt aici de placere, ca Sergio Ramos la Sevilla sau Pepe la Porto.
Si-a revenit Milanul victorie cu 2-1 contra PSG
Dortmund mai invinge o data pe Newcastle scor 2-0 acum.
1.Dortmund 7
2.PSG 6
3.Milan 5
4.Newcastle 4
Ce meci va fi PSG-Newcastle care pierde e out
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Paris SG :
Donnarumma - Hakimi, Pereira, Skriniar, Hernandez - Ruiz, Ugarte, Lee - Dembélé, Kolo Muani, Mbappé (c).
Newcastle :
Pope - Trippier, Lascelles (c), Schär, Livramento - Miley, Guimaraes, Joelinton - Almiron, Isak, Gordon.
Ce prost e lunganul din poarta qatarezilor.
Ce le-a facut oricum Livramento, le-a plimbat mingea pe la nas tuturor qatarejilor, incredibil. Eu v-am spus deja ca baiatul se va impune ca RB in echipa Angliei.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Anthony Gordon, fostul pusti minune de la Everton, acest Kee Liam Bappy englez
Bradley Barcola, acest Ianis Zicu klingonian.
Last edited by Capitanu.Burcea; 29th November 2023 at 00:45.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Daca PSG pierde azi e foarte probabil sa rateze si EL
https://www.youtube.com/watch?v=ur57IunS9To
Eroism marca Newcastle cu 11 absenti.
British strength!![]()
Ce face din tine o victorie cu arbitrii cu Arsenal.![]()
LE: Nuveau Chateau.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Autobaza stil Cartu. Sincer, nu e o propaganda foarte buna pt cel mai tare campionat din lume. Daca nu se lasa Ibrahimovici, facea hattrick pana in min 60.
Nouveau = noua
Chateau = fortareata
![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Si da asta penalty acum, o ia in mana domnul Howe.
E unul dintre cele mai scumpe drumuri de la centru la monitorul var, dar are balta peste
LE. Ce farsa, ce kkt.
Ce rusine de fotbal practicat de englezi.
Aici dedicatie pt CUP. Un fel de DDB la fel de *****i.
Nu era bine cu Neymar si Messi. Au fost acolo sa-i injure la ei acasa.
Eh bine, au plecatDeci totul e bine acum cu Kolo, Dembelit si alti ugartzi care se p*** contra vantului de iarna pe PdP
Cu Neymar si Messi jucam de la egal la egal cu Real si Manchester City. Azi cu aia "printi" luam doar un pct in doua meciuri cu Newcastle in grupa.Perfect cretini la fel ca la Dinamo.
Jenant rezultat ptr Milan...Nu ai voie sa pierzi acasa 1-3 cu Dortmund.
99% eliminare din UCL: practic 2 eliminari in grupe in cei 3 ani de la revenire (jale) si f probabil eliminare si din Europa League...Tb sa bata la Newcastle si e greu.
Cat despre Newcastle..borata echipa...oamenii tb sa ia 0-6 la Milan si 1-6 azi la PSG si cumva erau sa scoata 4/6) Chiar m-am bucurat ca a dat Mbappe la final, desi detest in general PSG-ul.
Cred ca acasa Newcastle va bate pe Milan si va termina cu 8.
Ceea ce inseamna ca egalul nu o ajuta pe PSG...Deci ptr PSG probabil va fi ori Group Winner si evitat de-al de Real, Bayern, City, ori locul 3![]()
Last edited by YoNuTzz; 29th November 2023 at 01:14.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Last edited by YoNuTzz; 29th November 2023 at 01:26.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup