Complicat
Complicat
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
O mizerie de grupa de EL...
Cred ca de data asta nu o mai gafeaza Atletico, precum anul trecut.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
As vrea Feyenoord, dar e o grupa in care toate fac puncte. Un Celtic la locul 2 ar fi in carti, de ce nu?
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Grupa interesanta, toate cele 4 echipe au sanse de calificare.
Atletico si probabil Lazio vor merge mai departe dar n-ar fi exclus o supriza gen Feyenoord/Celtic
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Provedel in locul lui Immobile in etapa a doua. Ce gol!
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Cred ca de la golul lui Palop in fazele superioare Europa League nu am mai vazut un gol marcat de un portar !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Meci frumos la Atletico. Feynoord a venit și a jucat fotbal, au făcut pressing, au stat sus cu apărarea, au avut o grămadă de ocazii, am văzut niște scheme din faze fixe excelent lucrate. Chiar daca au pierdut merita tot respectul pentru ce joacă. Ar trebui sa treacă lejer de Lazio, care e în picaj sezonul ăsta.
slab de tot jucam .. ne sparg roterdam ne da cu terenu in cap la ce aratam in seara asta!
Lazio face puncte
Egal cu ATM cu portarul in 95 si victorie in deplasare cu Celtic in 96 Bravo!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Am crezut ca tot Provedel a marcat in minutul 96 cu Celtic
Atletico castiga si ea cu Feyenoord.
Lupta echilibrata în 3 echipe pentru califcare: 1.Atletico 4 2.Lazio 4. 3.Feyenoord 3
ehhh pura intamplare problema e la jucatori ca nu il haleste nimeni pe sari...
Inca un pas gresit pentru Atletico 2-2 cu Celtic !
Feyenoord invinge pe Lazio
Exceptionala echipa - lot, antrenor, suporteri si fotbal practicat. O placere sa urmaresti asa ceva in iarba. Sper sa nu se califice dinozaurii italieni, o echipa si niste suporteri mizerabili 😊
Se califica insa in Europa League
Super Lazio...7/12 si meci ramas acasa cu Celtic
Cu super Lazio am vrea noi sa cadem in faza eliminatorie. Ce super ar fi!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Atletico -Celtic 6-0, de cand n-a mai dat o echipa antrenata de Simeone 6 goluri intr-un meci ??
1.Atletico 8
2.Lazio 7
3.Feyenoord 6
4.Celtic 1
Feyenoord a dat cu copita in galeata plina cu lapte. Cred ca au totusi cele mai bune droguri din grupă, macar din punctul asta de vedere trebuie apreciati.
Feyenoord pastreaza inca sanse la calificare