Benfica si Inter
Benfica si Inter
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
A complicat grupa Sociedad, dar cred ca se vor duce totusi Benfica si Inter de aici.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Penibila grupa are Interul.
Pentru locul 2 lupta e deschisa cu un mic avantaj pentru Benfica in fata lui Sociedad
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Benfica are probleme mari.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Benfica a "beneficiat" de decizia tampita a lui Silva sa faca al doilea penalty si sa ia si rosu, in loc sa lase mingea aia sa intre in poarta. Dupa ce abia scapasera de primul penalty. In 11 vs 11 ar fi putut recupera un 0-1. Inter cat pe-aci sa plece cu coada intre picioare la San Sebastian..
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Iata ca Sociedad produce surpriza si tine in sah pe Inter.
Salzburg conduce grupa surprinzator dupa victoria din Portugalia
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Dupa ce au vandut tot in ultimii 2 ani, si acum au facut si gafa asta cu 0-2 acasa cu Salzburg, cred ca nu va iesi Benfica din grupa...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Benfica poate castiga urmatoarele 5 meciuri, nu te speria. Poate nu chiar 5, dar macar 3. Foarte tare echipa, imediat dupa Norcelland, care e cea mai tare.
Asa dupa prima etapa poti spune ca e o grupa in care orice e posibil !
Inter castiga chinuit 1-0 cu Benfica.
Sociedad se instaleaza pe primul loc in grupa.
Grupa se indreapta spre calificare Inter si Sociedad.
Urat ptr Benfica sa incepi cu 0/6 avans in meci acasa cu Salzburg.
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Lasand la o parte spectacolul din iarba unde dezamageste, in contrast cu valoarea echipei, Benfica este echipa poporului portughez. Cam 7 din 10 microbisti lisitani sustin aceasta mizerie. Fara pic de jena sau bun simt, nu se mai sustin aproape deloc echipele locale. In afara de 4-5 echipe de prima liga, campionatul portughez se joaca pt suporteri pictati cu creionul, cum erau la noi, la Astra. Vreau sa subliniez ca aceste infrangeri sunt ale natiei portugheze, ceea ce e placut sa constati. Una e sa piarda o firma, o sicietate, o pravalie, alta un popor de 10 milioane de locuitori. Rad cu lacrimi cand ma gandesc ce jale e si la noi prin comunele din epoca primitiva, prin toate satele facute orase de Ceausescu 🤣 atunci cand pierde echipa poporului. Doar fotbalul iti poate oferi aceste momente de justitie karmică 🤣
PS. Un amic cu care am desfacut cateva sticle de vin in vacanta mi-a dezvaluit aceasta perspectiva. Multumesc Bruno Neto din localitatea Porto, un dragao adevaratao. Cei mai buni fani din Portugal, sustineti Dragoes in Sampion Lig 👍
PPS. Cand am zis eu de Onana ca e un lake, ma scuzati, i se mancau din palma gogosi africane. O mizerie de om si de portar.
De Lautaro imi pare rau, daca nu avea asa o seara ghinionista baga vreo 3-4...
Un 4 sau 5-0 ar fi fost scorul mai corect, dar e bine si asa![]()
granita la Orsova!
E bine, Cipane, ia in calcul si primul cancioc de mortar aruncat de Ciolacu la poalele monumentalului timisan. O zi excelenta pt puterile axei ☺️
Toase capitan, raportez cu tot respectul, n-am priceput o iota din ce ziceti dumneavoastra acolo...![]()
granita la Orsova!
Inter bate pe Salzburg cu 2-1 si e pe primul loc.
Sociedad si Inter merg in optimi. Benfica ce dezamagire, 0 goluri marcate dupa 3 meciuri. Si vorbim de o echipa sferfinalista in editia trecuta