Lui Cip ii plac baietii albi
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
United e praf, de era Spursenham in locul ei, nu bateau aia in veci. Mereu e cate o echipa varza in CL din Anglia. Iar despre Arsenal se stie ca inca e slaba in depalsare, si suntem la primul an in CL, ne trebuie vreo 2-3 ani sa ne reobisnuim si sa crestem si acolo. Dar acasa dam 3-0 lu Inter, fara probleme.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Lens :
Samba (c) - Gradit, Danso, Medina - Frankowski, Mendy, Abdul Samed, Machado - Sotoca, Fulgini - Wahi.
PSV Eindhoven :
Benitez - Teze, Ramalho, Boscagli, Dest - Tillman, Schouten, Veerman - Bakayoko, De Jong (c), Lozano.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Sevilla :
Nyland - Navas, Ramos, Gudelj, Acuna - Sow, Soumaré - Lukébakio, Rakitic, Ocampos - En-Nesyri.
Arsenal :
Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Jesus, Martinelli.
Cum ar spune Ionete, hai mai bine sa ne concentram pe meciul retur, ca acolo suntem noi puternici 🤣
Oricum, ploaie de mue in CL. Dupa 7 goluri la ora 20, 0-1 la cele de la ora 22.
Hihi, sigur ca nu are legatura cu pariurile, asa sunt meciurile echilibrate 🤣
Noroc cu noi, ca facem spectacol. Jesus world class.
Cum spunea Capetano ca spuneam: easy groupe.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Frumoasa faza primului gol, cum l-a gasit Jesus pe Martinelli.
Lens trece de la o victorie cu Arsenal la un egal cu PSV
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Problema e ca Arsenal are un atacant interesant, Nketiah, care nu va intra decat in cazul unei accidentari a lui Jesus. Nici nu trebuie sa ii doresti prea mult, ori prea des, se va intampla cu siguranta 🤣
Asta e bun pe teren propriu, deci ar trebui sa dea gol sau goluri azi.
In deplasare e usor mai putin prolific, 19 meciuri la rand in PL fara gol, deci practic un campionat.
Jucator de casa, ca sa zic asa.
I know because I'M BOTH!
A fost un hype caruia nu m-am putut opune 🤣 Am inteles ca lui Arteta i se spune mai nou Karen de Premier League. Imi place, cred ca i se potriveste. Adevarul doare.
Hai Lens
PSV :
Benitez - Teze, Ramalho, Boscagli, Dest - Til, Schouten, Veerman - Bakayoko, De Jong (c), Lozano.
Lens :
Samba (c) - Gradit, Danso, Medina - Frankowski, Mendy, Abdul Samed, Machado - Sotoca, Thomasson - Wahi.
Eroici astia la Lens dar arbitrul ii ingalbeneste rau de tot
Aia de la PSV intra ca la rugby si nu au nimic. bleah
0 pct etapa asta Franta in UCL
Grupa de Europa League ptr Arsenal, dar macar isi fac treaba corect, deci bv lor!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Pai ce suntem noi, Tottenham?
Intr-o grupa de EL sa fim in ultimul meci la un gol de eliminare?
I know because I'M BOTH!
Arsenal e ca si calificata dupa victoria cu Sevilla.
PSV castiga cu Lens
1.Arsenal 9
2.PSV 5
3.Lens 5
4.Sevilla 2
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Ii batem pe Lens pe teren propriu si am castigat oficial grupa.
Nasolie pt Sevilla si Lens, ca vom merge cu echipa a 3-a in Olanda mai apoi.
Unde dealtfel am pierdut si anu trecut cu 2-0 sau ceva de genu, tot cu echipa a 2-a sau a 3-a.
Nici un complicat, ramane cum am stabilit cei care cunoatem fotbal: easy groupe for Dhy Arsenal.
Last edited by Johnny D; 10th November 2023 at 07:18.
I know because I'M BOTH!
Sevilla e obligata sa castige cu PSV ca sa mai spere macar la Europa League.
Sevilla avea 2-0 cu PSV, i-a omorat Ocampos cu rosu in 3 min si s-a terminat 2-3
Speram ca anul asta termina pe 4, si nu mai ajung in EL.
Mare sansa ptr PSV sa se califice din etapa a 5-a, daca Arsenal bate acasa la ora 22.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Pai s-a cam terminat pt Lens in CL. Se mai bat pt locul 3 deoarece nu vad cum sa bata Arsenal la Londra asta seara.