Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 43 to 45 of 45

Thread: UCL 23-24: Grupa A: Bayern, Manchester United, FC Copenhaga, Galatasaray.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Also...ce a facut Man Utd ca are inscrise 12 goluri in 5 meciuri (printre cele mai multe date de 1 echipa in grupele CL de anul asta).

Sunt pe locul 4/4 si probabil vor termina grupa pe 4/4 (daca nu bat pe Bayern acasa)...o grupa cu Galata si Copenhaga...
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca nu se pot departaja la golaveraj, eu le-as da credit danezilor pentru academia fantastica si felul cum implementeaza acesti jucatori in primul 11. Ati vazut ce fotbal poate antrena o echipa de play-out, ca Silkeborg. Nemaivorbind de Nordsjaelland, care avea un om in minus si scosese portarul libero. I-a pasat pe spurcati pana s-au plictisit. Ar trebui sa fie un model pt noi, dar ghici ce, noi asteptam sa vina invstitorii si sa cheltuie sute de milioane intr-o tara de tot kakatul. Turcii si englezii au bagat miliarde, nu e nimic de aplaudat aici.**** all the way acestor doua popoare, desi Icardi e altceva, am zis asta...
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Jack the Ripper Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Copenhaga s-a tinut tare cu Bayern in deplasare. Si Galatasaray are sanse de a merge in optimi fiind meci direct intre cele 2 echipe in ultima etapa. Man United e condamnata sa castige cu Bayern Munchen.

1.Bayern 13
    2.Copenhaga 5
    3.Galatasaray 5
    4.Manchester United 4
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona