Ma refer la Dinamo, nu am eu treaba cu Farul. Respect, Farul, multumim. 0-2 si sampyion! ☝️🤣
Ma refer la Dinamo, nu am eu treaba cu Farul. Respect, Farul, multumim. 0-2 si sampyion! ☝️🤣
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
E gata si ...Sepsi 3:2
Gott würfelt nicht! Einstein.
Furt calificat cu liniile la VAR, zic eu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
asa zic si eu .. furt cu liniile!
Ba baieti, maine e 1 septembrie. Daca ne luam dupa Popescu Gheorghe de maine incep lucrurile serioase!
La.anul echipa va avea experienta europeana, peste 2 ani va avea mai multa experienta europeana, iar peste 3 ani cand va fi gata stadionul, cu voia domnului nostru isus hristos, echipa va plesni de experienta europeana si va face pasul cel mare in grupele uefa intertoto! Doamne ajuta si **** viitorul, dinamo, steaua si cu voia dumneavoastra, multa **** rapid Giulesti!
Ne mai trebuie o cupa
O aia "UEFA School League" ceva unde sa picam direct in grupe. Altfel nu mai apucam niciodata toamna europeana
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Exact ce ziceam acu 10 zile: nici o echipa in grupele Conference, in premiera.
Nu chiar, Sepsi si mai ales CFR daca ar fi avut culuarul asta al Farului, se calificau la pas. Problema e cand ia campionatu o echipa ce n-are treaba cu fotbalul sub presiune, stie juca doar meciuri de campionat. De obicei nu se intampla, dar cateodata ca si acum se mai intampla. Mai bine decat wc wcsb oricum, parerea mea.
I know because I'M BOTH!
Just a perfect day, as Lou Reed once said 🤣
Nicio echipa la startul competiției practic. O competiție de rahat, pentru echipe din lumea a 3-a. Noi nici acolo nu putem ajunge.
Bine ca apar ăștia la TV zilnic și discuta și analizează aceasta mizerie care se joacă la noi.
Apar pt ca suntem o natie de sedentari patologici, niste borhoturi de oameni, care stau 40 de ani in fata televizorului, din cei 60 de viata, urmarind nimic.
Reflecta situatia fotbalului romanesc .
La nationala ai antrenorul momentului Edi Iordanescu jr
La echipele de club antrenori slabi, fara doar si poate Hagi ca antrenor are carente, astazi numai ce citesc la Fc Botosani a fost adus Dan Alexa
Ce nu imi place la Farul ca nici ei nu au un plan, Budescu a venit ca o intamplare, poate nici nu treceau de fazele anterioare.
Salvarea vine de la domnul Dan si doamna noastra Diana cea neprihanita! *****, tot Gica e in fata lor!
Daca ia campionatu doar, altfel e aproape imposibil cu trasee ca ale lu Sepsi, wcsb si mai ales a CFR-ului. Poate daca ia cupa si mege in Europa League sa aiba o sansa sa fie cap de serie in barajul Conference, poate...
I know because I'M BOTH!
Nu cred. Am spus, cu nordici in perioada actuala pierzi o confruntare tur/retur indiferent cine esti (din Romania bineinteles).
Apoi daca vorbim de CFR trebuie sa mentionam Dan Petrescu. El cu jocul sau pe atac, fotbal total, viteza, posesie etc ... glumesc
Dar Petrescu a fost in stare sa pacaleasca echipe de rahat sa ajunga undeva in grupe de rahat. Tot e ceva.
Si aici ajung la Hagi. Nu stiu dar tare cred ca Hagi e antrenor foarte slab la meciuri decisive. Baga presiune inutila pe copiii aia in timpul meciului desi se vede clar ca fac pe ei deja din primul minut. Asa a facut si pe vremuri cand era la nationala in baraj cu sloveni. L-am vazut cum criza pe margine in prima repriza si noroc ca nu am auzit ce spunea exact (injura). E o chestie de imagine regala
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
In cazul in care l-as cunoaste pe Hagi as spune mai multe.
Ceea ce este flagrant este ca Hagi nu stie sa se apere, nu stie sa joace contraatac, anumite momente ale jocului nu le intelege.
Era un antrenor de exceptie se califica acum cativa ani contra lui Apollon Limasol parca, a plecat tot cu avantaj, semn ca nu a evoluat.
Ceea ce este flagrant la echipele romanesti jucatori straini slabi si jucatori romanii fii de antrenori, multi jr.
Fara doar si poate Dan Petrescu este cel mai aproape de performanta este ceea ce trebuie.
Sa vedem ce vor face acum in campionat, fara banii pe care se bazau.
Rapid e cea mai mare perdanta in seara asta.
Daca mai astepta 2 saptamani, lua jucatorii Farului la sfert de pret.
I know because I'M BOTH!
Ce este interesant la filandeji ce bine au facut faza defensiva...am urmarit ultimele 20 de minute cu penseta erau asezati.
In Liga 1 este vraiste distanta intre jucatori, directiile de deplasare ale jucatorilor semn ca sunt slabi la mansarda...
Last edited by delaparis; 31st August 2023 at 22:41.
Între timp Islanda, Kosovo și Kazahstan trimit câte o echipă în grupele Conference. Iar sherifii sunt în grupele Europa League.