View Poll Results: cine se califica?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Farul

1 33.33%
  • HJK Helsinki

2 66.67%
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 85 to 105 of 172

Thread: Play-off ECL 2023-2024: Farul - HJK Helsinki 2-3 (2-1, 0-2)

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Am zis eu ca se califica? Doamne, daca te fac iar natarau te superi.

LAZIALE LazioRoma's Avatar
    Reputatie
    1
    e bine si asa ... desi greu rau acolo sincer ... nu prea se vad grupele sincer..

Reputatie
    1
    Pana una alta sa mai adaugam o victorie la bilant. 6 victorii si o infrangere, inca 1 punct pt coeficientul Romaniei si pt dl Goe de la Moldova, adica de vreo 12 ori mai mult decat superechipa aia din Cluj care si reinventata este mult mai buna decat asta de la Ovidiu. Pt o prima participare in Europa eu zic ca nu-i rau.
    Tu, Gioni, multumit? Ai lamele la indemana?

Reputatie
    1
    ion e gica contra mereu ))))

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce m-a impresionat e lipsa de solidaritate a ligii, care refuza sa amane meciurile din campionat ale echipelor de cupe europene. De unde saptamana trecuta a amanat cu slugarnicie pt toate 3, inaintea unor meciuri mai putin importante. O, dar poate asta e explicatia: saptama trecuta era angrenata si mizeria, iar acum fcbs e deja la tomberonul conference. E normal ca lumea sa fie umpic irascibila cand vine vorba despre inca o umilinta a acestui popor nenorocit Pai cum, ba, amani pt binele oierului, iar cand vine vorba de fotbal te cramponezi de un floc, bai Justin Stefan, ruda cu Argaseala si fost argat la fcbs Mizerii de oameni.

Asta nu inseamna ca sustinem cele doua echipe ramase in competitie Nu stiu, se va juca la Polul Nord, speram sa vina cu nasurile in traista, sa le identifice legistii ca pe ramasitele lui Prigojin, proaspat cazut de la balconul avionului. Nu ca ar fi o tragedie sa se califice, dar, in fond, de ce sa se califice, donle?
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Am zis eu ca se califica? Doamne, daca te fac iar natarau te superi.
    Pai tu esti ca intelegi tot pe dos, n-am zis c-ai fi zis tu ceva, doar am zis despre ce-am zis eu.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Tu, Gioni, multumit? Ai lamele la indemana?
    Nu inteleg obsesia asta cu mine, eu in genere vorbesc de meci, nu de mine sau de tine.

Treaba ta daca faci offtopic.

Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Ce m-a impresionat e lipsa de solidaritate a ligii, care refuza sa amane meciurile din campionat ale echipelor de cupe europene.
    Pai de ce crezi ca m-am enervat ca au pozitionat meciul pentru curva aia de wc wcsb care juca acasa si nu au luat in considerare meciul CFR-ului care fu si in deplasare? Pentru ca e o curva la care trag toti sa-i dea mue, de aia. Si daca in general nu am nimic cu curvele, asta e mai rea decat toate curvele ce-au fost, sunt si vor fi in istoria omenirii la un loc. Si nu doar in dimensiunea asta, in toate dimensiunile cu pamanturi similare si nesimilare impreuna luate!

Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Nu ca ar fi o tragedie sa se califice, dar, in fond, de ce sa se califice, donle?
    Ca sa nu ne tufa biletele, daca punem p-ailalti.

In rest, nu ne intereseaza prea tare.
    Last edited by Johnny D; 25th August 2023 at 07:19.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by LazioRoma View Post
    e bine si asa ... desi greu rau acolo sincer ... nu prea se vad grupele sincer..
    era mai linistitoare o victorie la 2 goluri dar si asa e bine. Daca Helsinki va forta vor lasa spatii in aparare.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Nu inteleg obsesia asta cu mine, eu in genere vorbesc de meci, nu de mine sau de tine.

Treaba ta daca faci offtopic.
    Pai n-ai zis tu ca vrei coeficient? N-ai zis tu ca echipa lui Hagi face Romania de ras? De asta te intreb, sunt curios daca esti multumit pana acum.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Daca dublele cu Urartu si Flora au fost noroc pur la tragere, iata ca acum Farul si Hagi arata ca pot si in Europa...

Chiar sper sa se califice in grupele Conference si sunt ceva sanse in Finlanda...
    Last edited by YoNuTzz; 25th August 2023 at 09:27.
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    era mai linistitoare o victorie la 2 goluri dar si asa e bine. Daca Helsinki va forta vor lasa spatii in aparare.
    In deplasare ne transformam inexplicabil....

Reputatie
    1
    Marele meu regret ramane dezorganizarea notorie a baietilor de la Uritu, dupa ce facusera 2-0 si erau calificati, in min 50. Acolo a renascut aceasta echipa farista, dupa acea impleticire in careu, nici acum nu se stie cum dracu' a ajuns mingea aia de 2-1 in poarta. Nu am vazut asa un gol lamentabil, bulanos si cacacios nici la meciurile Automatica - Vatra, liga 5 bucuresteana, cand aveam un an si asistam din carucior la acest regal. In fine, o sa se spuna ca suntem invidiosi, cand de fapt ne e lehamite pt aceste nedreptati pe care le produce fotbalul

Ni s-a rapit un meci FC Uritu _HJK, visul oricarui suporter de Conference, multumim inca o data mariei sale fotbalul...
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Farul e favorita la calificare dupa mansa tur ! Totusi returul nu va fi floare la ureche
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Farul are o sansa sa se califice am spus-o de la inceput, sa vedem daca profita de rezultatul bun din tur.

A nu se confunda Finlanda cu Danemarca, Suedia si Norvegia...cele trei la orice nivel greu de scos.

Sepsi este la limita nu stiu ce sa spun...
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    ce bulan ca sa lovit rivaldinho ... castigam sigur acuma .. oricine vine dp banca e peste gunoiul ala !
    Libera La LAZIO !

Reputatie
    1
    Si eu zic la fel. Puneti mingea la baza iglului, schimbati botforii Gregoro Rizo cu apreschiuri si n-au cum sa va facă.

Reputatie
    1
    sau ***** pe ei gata
    Libera La LAZIO !

Reputatie
    1
    sau kkt pe ei gata .....
    Libera La LAZIO !

Reputatie
    1
    Incredibil, rugam spectatorii dobrogeni sa ia un extraveral cu sarailie, este 1-0 pentru jucatorii eschimosi ☹️

Reputatie
    1
    Farul este sustinut de o inimoasa, o inimoasa, Minoiu, galerie dobrogeana, de 4 pana la 13 persoane, echipati de iarna, ajunsa in Groenlanda cu sania. Admirabili acesti suporteri dobrogeni, care sustin Farul in zilele cand nu joaca Csa Steaua, echipa noastra campioana.

Reputatie
    1
    S-a facut liniste pe stationul Ghe Hagi din Costanța, unde aproximativ 80 de suporteri urmaresc cu sufletul la gura aceasta partita remarcapila. Baietii nostri preseaza. Mingea este la Carabageac, pasa la Mangalagiu, suuut, siii, incredibil, apara Ducandam, eroul de la Topola... Liderul galeeiei, in maieu alb, cu portavocea in mana, George Ciorbică, din Babadag, inca nu a depus armele. Minoiu, legatura pt cotele apelor Laponiei.

Reputatie
    1
    sunt vro 40 daca chiar te intereseaza
    Libera La LAZIO !