The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Bai, dar acri mai sunt strugurii pe la Zalau!
Dar reali. Nu imaginari, ca cei dulci de Constanta.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Stii ce e real? Pana acum 6 meciuri europene, 5 victorii si o infrangere, 1.4 milioane euro de la uefa, 2.5 coeficient. De cealalta parte unghia-n gat. Acceptabil as zice eu.
Nu va mai certati, va rog! Toti ar trebui sa fim mandri de coeficientul adus de fcbs la zestrea tarii
De fapt, fcbs a ajuns sub Flora, Riga si Zalghiris la coeficient, cat Dinamo in zilele bune
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Riga nu sunt aia care s-au pisat pe Rapiduletul lui nea Mircea acum ceva ani?
Cred ca sunt altii astia, Skonto era prin div B ultima data cand se auzise de ei Tot genul ala de echipa care s-a ridicat in Europa umilind echipe romanesti, apoi a disparut in negura pesterii.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
I know because I'M BOTH!
Sunt convins. Dar ca sa faci coeficient trebuie sa si participi.
Ca sa participi, trebuie sa promovezi sportiv dintr-o liga in alta, ca si Concordia sau Rapid.
Bine, cu o exceptie, as zice ca mai sunt, dar nu mai sunt, e doar una, o exceptie.
Sau sa castigi cupa, a 2-a exceptie. Dar nu e vorba de castigat cupa aici.
I know because I'M BOTH!
Nu, ca sa participi in competitii europene si sa prinzi adversari mai slabi trebuie sa iesi campion si sa primesti licenta din partea Uefa.
P.S. Ma intreaba un prieten rezultatul meciului de baraj pt promovare din liga a 5a in liga a 4a al Rapidului. Il cunosti? Il gasesc pe undeva?
Nu te intreaba nimeni, doar proasta constiinta.
Buna constiinta iti e inca ocupata cu stirea c-a sarit vreo liga si jumatate cel putin, din contopire, nu sportiv cum face orice echipa de fotbal care se respecta.
I know because I'M BOTH!
Deci, imi poti spune rezultatul?
Nu ma intereseaza, Rapidul in mare e in Liga 1.
De Rapidul mic nu ma intereseaza cat am Rapidul mare.
Cautati-l singur.
I know because I'M BOTH!
e posibil sa batem rapidul.. parca prea ieftin si usor lau luat pe borza... cred ca e si o compensare la mijloc...
Tu chiar ti-l inchipui pe Hagi stand la masa cu Sucu si cerandu-i aluia 900 de mii, 15 % si 3 puncte? Ba, si eu am boala pe Nasuc, dar zau ca mergem prea departe cu scenariile.
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!