View Poll Results: cine se califica?

Voters
1. You may not vote on this poll
  • Sepsi

0 0%
  • Bodo

1 100.00%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 22 to 36 of 36

Thread: Play-off ECL 2023-2024: Sepsi - Bodo/Glimt 4-5 (2-2, 2-3)

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Suporterii echipei Șepși sunt rugati sa scoata cele mai bune antreuri de sub șa, golul a fost anulat la semnalizarea asistentului Sobolci Keresteș din Slovacia.

Reputatie
    1
    Inevitabilul s-a produs. Magnus ver Magnusen a inscris golul, cu largul concurs al portarului Ioji Cavai. Pacat, mare pacat, dar mai sunt opt zeci de minute pana la final. Minoiu?

Reputatie
    1
    Oieroare, oierioare im-par-to-napilă a jucatorului cu nr 5, Gal Andrejly, care a balbait, a balbait o mince, Minoiu, in apropierea cercului polar si, iata, este 2-0 pentru Beodeo. Total nemeritat, jucatorii nostri aveau meciul la discretie, dar o gresala, o gresala, Minoiu...

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    A egalat la 3 Sexpsi si au anulat golul pentru offside care mie nu mi s-a parut deloc!

Si eu rar gresesc la faze din astea, dar am avut si stop cadru de data asta!

Cred ca au rigla stramba astia de la VAR in cea mai naspa competitie europeana!

Sa le fie rusine!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Rusine ba. Sa te elimine astia cu nume de desen animat. Macar Farul a pierdut in fata unora cu nume de Capitala
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Ce dume de Lens - PSG 3-1.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Cand Lens va elimina PSG in CL atunci copiii tai vor avea barba alba
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Sepsi singura echipa din Romania ce nu iese umilita din pseudo-Europa in acest pre-sezon.

Cam cu arbitrii s-au dus norvegienii in grupe sincer.
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    0
    Si CFR. Sa nu uitam ca CFR a jucat cu cel mai greu adversar dintre toate anu asta.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    I-a rezolvat Genku' pe acesti puternici turcaleti, condusi tot de un gigi fecali turk. Bine ca n-au aflat belgienii de la Ninel ca n-au nicio sansa in fata turcilor - stiti voi, ca au unul care a luat campionatul cu Montpellier acum 14 ani 🤣, ca beleau belengherul.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    A luptat formidabil Sepsi !
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    a fost furata formidabil, sepsi!
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    0
    Asa este. Pacat.

Si anul trecut ne-a reprezentat darz de tot, dar acuma parca si mai si.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Bodo a jucat la 5% din posibilitati. Mi-e greu sa cred ca a ridicat Pepsi nivelul, cu un antrenor de căcat si o echipa care face figuratie prin play-off, unde vinde toate meciurile. Pur si simplu, ăia au fost de nerecunoscut. Echipa de Champions anul trecut. Probabil au vandut, treaba lor, dar am ajuns sa laudam o ekipa care nici macar nu a ajuns pe grila de start a competitiei. Pai, stai, ba, du-te in grupe, fa 10 puncte si dupa aia, da! Au un proiect bun, aduc jucatori din ce in ce mai buni, la nou-hau se pișă pe majoritatea echipelor de la noi, dar nu a demonstrat inca nimic. Daca nu erau gibonii lu' Gogoasa staruri Zoo, se mai califica Pepsi la pulivara in play-off. Deci, multumiri si lui Gogoașă ca a facut posibil acest parcurs impresionant.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Bodo a jucat la 5% din posibilitati. Mi-e greu sa cred ca a ridicat Pepsi nivelul, cu un antrenor de căcat si o echipa care face figuratie prin play-off, unde vinde toate meciurile. Pur si simplu, ăia au fost de nerecunoscut. Echipa de Champions anul trecut. Probabil au vandut, treaba lor, dar am ajuns sa laudam o ekipa care nici macar nu a ajuns pe grila de start a competitiei. Pai, stai, ba, du-te in grupe, fa 10 puncte si dupa aia, da! Au un proiect bun, aduc jucatori din ce in ce mai buni, la nou-hau se pișă pe majoritatea echipelor de la noi, dar nu a demonstrat inca nimic. Daca nu erau gibonii lu' Gogoasa staruri Zoo, se mai califica Pepsi la pulivara in play-off. Deci, multumiri si lui Gogoașă ca a facut posibil acest parcurs impresionant.
    echipa de Champions? cand a jucat Bodo vreodata in grupele UCL ??
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona