Tur pe 24/08, retur pe 31/08
Sepsi
Bodo
Tur pe 24/08, retur pe 31/08
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce nume au si astia
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Au nume, dar meciul e infernal.
Anu trecut Arsenal s-a chinuit teribil cu ei, acolo din bulan am batut 1-0.
Daca trece Sepsi si de astia, e Dumnezo.
Pana acu n-a fost favorita, dar a fost usor underdog, acu e underant, mini-furnica.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Si daca Arsenal s-a chinuit cu ei, ce inseamna?
Arsenal e super-campioana morala a Europei, singura care a batut pe City pentru trofeu in finala in ultimul an, trimitandu-i la medaliile de loseri si aducand lacrimi in ochii copiilor cetatenilor, dupa cum ai vazut ieri cand s-au bucurat si ei sa fie superceva.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Bine. Eu cred ca Bodo se califica la limita deci Sepsi e putin mai slaba fata de Arsenal
Nu, e cam gata. Norvegieni, danezi, suedezi, nu miscam in fața lor. Sepsi a eliminat doua echipe tîrnăcop, dar in Norvegia se antreneaza fotbalul si vor fi magaruși aici.
Sepsi nu reusea sa iasa din propriul teren, multa emotie, defensiv au sta foarte bine.
Aganovici pare conducatorul de joc, joaca cam 20 de minute per meci parca joaca ceva mai ok cand intra el.
Nu stiu Bodo insa daca sunt ca danezii de la Nordsjaelland nu au sansa.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Am vazut Bodo acum 2 ani, intr-un stream, probabil e alta echipa azi. Au vandut jucatori, pe Vetlesen stiu ca l-au dat la Bruges, era țapăn de tot. Era un meci cu Valerenga. Se juca intr-un ritm care la noi nu s-a inventat, o echipa superba. Pai, Norvegia ne-a batut la toate nivelele. Rațoi a luat 5, Pancu vreo 4, iar u19 a luat 4-0 anul ăsta. Noi, cu alde Mazilu, Borza, cu Lecce romena, super trupă. De unde, din pulă 🤣
Sper sa ma insel, dar cred ca nordicii vor transa calificarea inca din acest meci.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Meci greu, Sepsi e o echipa ambitioasa dar nordicii sunt favoriti. Bodo a batut si pe Roma sezonul trecut cu 6-0 !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Asa cum am zis dincolo, tot 20-80 sunt sansele.
Daca Sexpsi ar fi picat cu mucialaii aia de Helsinki, ar fi avut 50-50.
Pronosticul meu e ca nici o echipa romaneasca nu ajunge in grupe.
Pentru ca doar echipele meme ale Romaniei joaca barajul anu asta, ca niciodata.
Ce crezi tu vis-a-vis de Arsenal e de kkt, acu 2 ani nici n-ai vrut sa ne treci in poll-ul de top 4 si noi cat pe ce sa castigam titlul, am condus 93% din sezon si a fost o batalie intre noi si City pentru titlu.
Vor fi minim 2 goluri diferenta in retur, Bodo va marca de cel putin 3 ori, nu stiu ce va fi in tur.
Exact, de asta am si uitat! Dar o stiam inaintea meciului cu Arsenal.
Delapul habar n-are de fotbal, dar ii place sa comenteze si sa faca thread-uri pe baza cunostintelor lui.
N-am nici o problema, atat timp cat nu se baga peste cei care macar stiu ceva rezultate.
Daca pana si Lordul iti da clasa...
Last edited by Johnny D; 24th August 2023 at 20:16.
I know because I'M BOTH!
Deja 1-0 Bodo, poftim.
Si acuma stiu si ce va fi in tur, nu vor pierde meciu, clar.
E drept ca daca vor castiga meciul, in retur nu vor mai trage, dar tot se vor califica super lejer. Deci tot o pl.
I know because I'M BOTH!
Hopa! Sper sa se termine egal, sau sa bata Sexpsi, sa pot pune 1 solist in retur.
I know because I'M BOTH!
Pla. False alarm.
Ramane cum am stabilit de la 0-0.
I know because I'M BOTH!
Egaleaza inca o data Sexpsi.
Din penalty de 2 ori dar... bun si-asa.
Decat 0-2, mai bun un 2-2 din penalty, evident.
I know because I'M BOTH!
Mama ce ocazie buna de 3-2 pe contra in prelungiri!
Ce pacat ca n-a intrat!
I know because I'M BOTH!
Nordicii au prima sansa la retur sa se califice in grupe.
Totusi Sepsi s-a mai calificat in deplasare cu Aktobe asa ca nu e exclusa o surpriza dar va fi infinit mai greu
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Chiar daca va fi greu in nordul Norvegiei, tot respectul ptr parcursul lui Sepsi in Europa...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
A fost o demonstratie eficienta, pt bizoni, de cum poti cheltui 5-6 milioane pe an. Aviz prostovanilor de la fcbs, Rapid, Craiova mică si Craiova foarte mică, care baga-baga-baga ca niste idioti, fara nicio idee sau nou-hau.
Suporterii echipei Beodeo sunt rugati sa se aseze in fotoliile din iglu, sa serveasca un ceai negru cu gheața, pt ca este 1-0 pt echipa gazda. Autorul golului, ă, jucatorul cu numarul 8, Sigur, ă, sigur că da, Dur, adica Sigur Dur, ă, Sparnufelag, din pasa romanului nostru, ce pacat ca nu ne pastram valorile, Cornelius Talnarsson.