In ciuda infrangerii din barajul cu Metaloglobus, Progresul Spartac e inca in Liga a 2-a.
Interesant.
In ciuda infrangerii din barajul cu Metaloglobus, Progresul Spartac e inca in Liga a 2-a.
Interesant.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
E interesant, pacat ca nu a fost Poli păsuită inca un an in liga 2. Adevarul e ca frf iti da jokeri, dar trebuie sa vii si tu cu ceva. Si anul asta venisera cu Costel Pantilimon, castigator PL cu Citt 😊
Bine ca am promovat si nu a mai necesitat largirea ligii secunde la 30 de echipe. Sau exceptii si invitatii, ca in cazul altora 🤓
PS. Daca Brasov intoarce decizia la Tas, Progresul merge in C. Dar nu cred si nu cred ca intereseaza oricum pe nimeni speța asta. Nici macar pe cei 12 suporteri ai Progresului 😊
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Sezonul ăsta e chiar mai slab decât cel precedent. Din 20 de echipe, 8 nu pot promova, aproape jumătate. Ce mizerie!
Armata o mai arde un an degeaba în liga secunda.
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/pro...ov-707368.html
Progresu' face mijto de ekipa care a pierdut apelul la tas. Mi se pare umpic exagerat, pana la urma e o echipa care a retrogradat pe hartie, iarba, zgura si polistiren 😊
Last edited by Johnny D; 11th August 2023 at 11:46.
I know because I'M BOTH!
Mai exista Los Platanos? Parca il vad pe Gioni cu un sombrero pe teasta si cu o trompeta in gura! A nu se intelege ca el e trompeta!
Nu cred ca mai exista, că aia erau niste suporteri platiti, de pe vremea cand banca nationala era sloboda la pungă pe subiectul fotbal 😀
Daca Gioni vrea sa asculte mariachi cand se joaca fotbal, ii recomand echipa Houston Dynamo 🤣
Chindia o mizerie de echipă condusa politic, l-a dat afara pe Militaru după 2 etape.
Pentru cine vrea sa citească
https://liga2.prosport.ro/seria-1/va...TbOctj1-mnZDpg
Ceahlaul merge binisor ! Pustai face treaba buna !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Ce-mi place cand il apuca pe Lordul cheful de sport, asa cam o data, de 2 ori pe an.
I know because I'M BOTH!
Dinamovistul Florescu imprumutat la Pogresu'. Sa aveti grija de copilul asta, ca e fotbalist! Va dam fotbalisti gratis, Gioni, si tot noi suntem lupii cei rai 😊
Va domesticim noi pe Giulesti.
Va facem prietenii omului, iarasi.
I know because I'M BOTH!
Sarbatorim si noi primul punct al Progresului din campionat.
I know because I'M BOTH!
Tunari-Ceahlaul 0-1 !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
I know because I'M BOTH!
Selimbar in Liga 1 ?!
Au un portar bun Alexandru Rosca, reflexe bune, a ajuns deja la nationala de juniori...
Last edited by iulian_1976; 5th September 2023 at 21:51.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nu au drept de promovare, nici Corvinul, așa scriau ăștia în presă la startul sezonului.
De ce ?
Gott würfelt nicht! Einstein.