Nu cred ca Slobozia trage la promovare directa, nu au stadion pe care sa joace in liga 1. Cred ca pt Mioveni e mult mai importanta o promovare, mai ales inainte de alegeri.
Nu cred ca Slobozia trage la promovare directa, nu au stadion pe care sa joace in liga 1. Cred ca pt Mioveni e mult mai importanta o promovare, mai ales inainte de alegeri.
Nici Chindia nu a avut stadion când a promovat. Acum ei știu dacă își doresc sau nu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Un lucru e cert: 6p de la tati pentru baiet. Buzau va promova lejer.
Referitor la Liga 1, in primul an ai nevoie doar de incalzire teren, costa 100k-150k. Bani pe care primaria ii are. Dupa 1 an ai nevoie de nocturna si alte cele.
Personal, nu cred ca vor 100% sa promoveze. La baraj sunt out cu oricine.
Parca Mioveni a promovat odata la baraj daca nu ma-nsel ?!
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
In primul meci din play-off Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau 1-1 !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Peste tot pe forum e Lorduletzul nostru, nici o bucatica nu scapa neviz(it)ata zilnic.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Unu este Lordul !
Pupe tata pe el!
Tata fiind Delapul.
I know because I'M BOTH!
Cunoastem deja echipele retrogradate. Un mic semn de intrebare la grupa cu FC Tunari dar sanse destul de mici pentru ilfoveni.
Slobozia vrea sa promoveze!
10p fata de Buzau, 11p de Ciuc si 12p de Mioveni.
Au dosarul depus, vor incepe lucrarile de drenaj si nocturna vine din... Stefan cel Mare!
E ca si promovata Slobozia ! Era un padurar candva pe Ols. Oare o merge la meciuri in Liga 1 ?
Slobozia a promovat in Liga 1.
Gloria Buzau a promovat in Liga 1 !
La baraj vor merge Csikzereda Miercurea Ciuc si CS Mioveni.