Interesant duelul fostilor atacanti de la Dinamo acum antrenori la Selimbar si Slobozia. Drept e ca niciunul dintre ei nu pare a fi capabil sa faca pasul mare spre consacrare in Liga 1, dar in Liga a 2a merg.
Interesant duelul fostilor atacanti de la Dinamo acum antrenori la Selimbar si Slobozia. Drept e ca niciunul dintre ei nu pare a fi capabil sa faca pasul mare spre consacrare in Liga 1, dar in Liga a 2a merg.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Amandoi au sosit intr-un moment nepotrivit la Dinamo , insa la cum merg lucrurile, din prost in dezastruos, sigur ca vor avea si ei sansa lor sa (re)demonstreze. Burca o sa implineasca 2 ani de cand cladeste, pe altii ii evaluam mult mai repede, dupa cateva etape. Viata nu e intotdeauna dreapta. Culmea e ca cel mai mult se plang cei din prima categorie, recte Nicusor Burca
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Ceahlaul-FC Arges 2-0 !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Intre locul 6 ACS Viitorul Tg Jiu si locul 13 CSM Slatina sunt doar 3 puncte: 23 vs 20 !
Daca am lua in calcul si locurile 14-16 atunci diferenta intre locul 6 si locul 16 sunt 5 puncte: 23 vs 18 !
Selimbar campioana de iarna cu 32 de puncte ! Corvinul si Slobozia pe 2 si 3 cu 31 de puncte
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Ce bine pazeste Lordul p-aici, aproape c-ai zice ca s-ar bucura sa revina la anul cu tot cu echipa.
Eu si Cip nu ne-am opune.
Cainele bun trece piaza rea de prima liga, sau cum era aia?
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Buziuc a semnat cu Ceahlaul.
Marius Constantin se antreneaza cu Ceahlaul
Marius Constantin trebuia sa joace la acest nivel de vre-o 7-8 ani, au luat teapa Farul si Craiova.
Gott würfelt nicht! Einstein.
https://liga2.prosport.ro/seria-1/ma...urcia-19298376
A semnat cu Ceahlaul.
Tot la Ceahlaul a sosit si Alexandru Buziuc
A inceput sezonul de primavara. Ceahlaul invinge la Chiajna cu 2-1
Corvinul, Slobozia si Selimbar sunt sigure de prezenta in play-off.
Mioveni e 80% in play-off.
Am fost ieri la meci, CSM-Steaua... fara suparare dar Steaua mananca banii degeaba de la stat, ieri n-au aratat nimic. Respect celor cca 400-500 de suporteri care au facut o deplasare de 500 km.
ps. in opinia mea FCSB = Steaua, dar asta e alta mancare de peste
Pentru promovare directa lupta se da in 3, Mioveni, Buzau (are cel mai greu program) si Ceahlaul... eu as paria pe Ceahlaul si Buzau.
Last edited by resita; 25th February 2024 at 16:59.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
Pai și Slobozia? Eu cred ca ei au prima șansă.
Am inteles ca ei nu doresc... poate gresesc eu dar asa se aude la mine, la tara
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
Eu stiam exact contrariul si anume ca Slobozia isi doreste promovarea in prima liga
Csikszereda-Ceahlaul 2-0, ciucanii au fost o nuca prea tare pentru plaiesi!
Steaua in play-out
Care e treaba cu Fc Arges ? Chindia de asemenea ce se intampla?
Nu prea inteleg de ce Selimber nu are drept de promovare ?!
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nici Selimbar, nici Corvinul nu au drept de promovare.
Ceahlaul a ratat prezenta in play-off dupa ce Csizkereda a egalat in minutul 85 in meciul cu Dumbravita
N-am sa inteleg niciodata cum puteti sa va uitati la o competitie fara sa-i cunoasteti regulile. Ungurii erau in playoff inca de dupa etapa trecuta cand batusera Ceahlaul, nu mai contau rezultatele din ultima etapa.
Deci rămâne în play-off sa aflam doar cine joaca baraj și cine promovează. Sunt 4 echipe pe 4 locuri. Slobozia și Buzău cred ca vor promova, ungurii și Mioveni la baraj, unde vor avea șanse infime de promovare.