Va fi infern in Grecia la ambele retururi:
AEK - Antwerp
Panatinaikos - Braga
Bv grecilor ca au ajuns pana aici...cu 2 echipe...
Va fi infern in Grecia la ambele retururi:
AEK - Antwerp
Panatinaikos - Braga
Bv grecilor ca au ajuns pana aici...cu 2 echipe...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Si noi avem, practic, doua echipe calificate in grupe. Ati vazut ca atunci cand se munceste bine, cand se renunta la omenii si parandarate cu arbitrii, fotbalul zambeste. Nu intamplator, cele doua academii calificate, Pepsi si La Nasia, au proiecte organice, nu fac doar injectii cu capital, bazate pe latifundii si retrocedari masive.
Bravo Pepsi si La Nasia, asta e jocul!
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Nu cred si nu ar merita. Ar fi un accident, cum a fost calificarea Farului in grupe 🤣
Panathinaikos a dominat aseara meciul cu Braga insa lusitanii s-au calificat cu un gol in minutul 83 !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Braga nu este jenanta de Marseille. Dubla victorie cu Panatinaikos.
Galata dubla victorie cu Molde
Berna trece lejer de Haifa.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Ambele grecesti au facut dubla infrangere, DAR Grecia va avea 3 echipe in grupele Europa League, ceea ce ptr noi este ULTRA SF, NU SF!
======
Asa...campioanele a 3 tari bogate, cu lucrul bine facut in sport, Copenhaga, Berna si Antwerp merg in grupele UCL.
Ce legenda Van Bommel: Campionatul + calificare in grupele UCL cu o echipa ca Antwerp!
Alaturi de cele 3 mai merg in UCL: Galatasaray, PSV si Braga.
PS: Rangers, unde Hagi facea banca, dupa ce a luat anul trecut 22 de goluri de la Liverpool, Napoli si Ajax, acum a luat 7 de la PSV
Acum..de evitat Newcastle din urna a 4-a ptr toata lumea![]()
Antwerp era o necunoscuta pt noi, ca nație 🤣, insa v-am asigurat se saptamana trecuta ca se va califica si ma bucur ca au facut-o. Antwerp, printre milte altele care pot fi spuse nimanui, isi permite sa dea 6 milioane pe un tanar de 16 ani, George Ilenikhena, care e cel mai tanar marcator din istoria Ligue 2. Un baiat care nici nu a jucat, de altfel, dar strategia lor e umpic mai profunda decat suntem noi obisnuiti la liga 1 😀
PS. Putini isi mai aduc aminte golul pe spate, cu capul, al lui Alex Czerniatinski, cu care Antwerp a eliminat scîrbili de la fcbs. Pierderea voastra 😀
Moartea pasiunii echipele grecești, bine ca am scăpat de ele. Prefer oricând sa vad o echipă ca Braga sau din Olanda/Belgia în CL.
Ca sa-l parafrazez pe Teo Peter de la formatia Holograf, cred ca Johnny era atunci cel mult o scanteie in ochii parintilor
Si oricum a promis ca va vorbi prin baietii din iarba, vineri searaMerci, manene, cand iti sufla Sucu in panze iti da mana sa faci pe galantonul.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții