View Poll Results: cine se califica?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • FCSB

1 50.00%
  • Nordsjaelland

1 50.00%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 22 to 40 of 40

Thread: Turul 3 preliminar ECL: FCSB - Nordsjaelland 0-2 (0-0, 0-2)

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    2 ghinioane am avut cu echipe mai grele din urna non-seeded: Adana si Nordsjaeland...

EVIDENT nici o surpriza...2/2 eliminari )

PS: Il zboara Giginho pe Chiriches si contractul lui 100%
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Dintre toate, doar Sepsi a facut tara mandra anu asta.

Tara Romaneasca sau Ungureasca?
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    de la dubla 0-5 de anul trecut un mare pas inainte ptr antrenorul GgB. 0-0, 0-2 , de vis!

Reputatie
    0
    Brici. In ritmul asta mai ajunge in gurpele Conference, dupa ce ajunge Rapid in grupele Champions League si poate chiar si dupa Steaua.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Doar ciobanul putea sa aducă o nulitate ca Chiriches. Asta e mort de ani de zile, pe unde se duce praf face.
    Bine ca am scăpat de mizeria asta de echipă sa o mai vedem la TV în Europa.
    Se anunță încă un sezon în care ciobanul se va alege doar cu locul 2 din campionat. O mare realizare la câți bani bagă!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Dintre toate, doar Sepsi a facut tara mandra anu asta.

Tara Romaneasca sau Ungureasca?
    Care-i motivul de mandrie?

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Doar ciobanul putea sa aducă o nulitate ca Chiriches. Asta e mort de ani de zile, pe unde se duce praf face.
    Se anunță încă un sezon în care ciobanul se va alege doar cu locul 2 din campionat. O mare realizare la câți bani bagă!
    Anu asta se va rade de noi, ca noi am bagat cat toti ailalti la un loc.
    Si-n loc sa aduci antrenor, ai adus molusca, sa-ti bati joc de banii bagati.
    Am fost un fel de wc wcrapid in debutul asta de sezon plus transfer market.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Care-i motivul de mandrie?
    Singura echipa din Romania ce-a trecut de un adversar in care n-a fost favorita.
    Si nu o data, chiar de 2 ori la rand.
    I know because I'M BOTH!

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Eu sper sa reuseasca deceniul de titluri ratate...

Mai are nevoie de 2 ani
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    0
    Anu asta doar e mai greu, ca de anu viitor vine Shumudik si spulbera tot.
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Il tot ascult pe Becali la Digi...

Tipul asta e un adevarat personaj Caragiale, pe cuvant. Sau mai rau. E perfect in zicala aia "prostul, daca nu-i fudul ..."

Si cand ma gandesc cate s-ar putea face cu banii pe care ii baga in echipa aia !!! Ce pacat ...
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Singura echipa din Romania ce-a trecut de un adversar in care n-a fost favorita.
    Si nu o data, chiar de 2 ori la rand.
    Si de ce ar trebui sa se simta Gioni de la Zalau mandru?

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Chiriches joaca la fel ca acum 4-5 ani, gafeaza la fel cum il stiam, perioada lui de glorie a fost cu Gardos acum multi ani.

Am urmarit Sepsi mi-a placut defensiva lor. Balasa foarte bun si Dumitrascu, chiar si ...fiul antrenorului

CFR cu Dan Petrescu putea sa bata o echipa de genul, FCSB a avut un adversar greu, nimeni din Liga 1 nu cred ca poate
    bate Nordsjaelland.
    Last edited by iulian_1976; 18th August 2023 at 00:06.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Cand 60% dintre români plang, noi ne simtim bine 👍 Multumim, Nordsjaelland!

Au amanat meciurile ca in perioada ceaușistă nenorocitii., cu dedicatie pt poporeni. Si uite ca dor ei sunt prostăvanii care nu s-au calificat. O țara de periferie, unde politicul sta mai mult pe stadion decat la guvern si parlament, agreseaza deciziile justitiei si face băi de multime printre proști.

Ce face, ba, nea Darie de la Rosiori? Mai tine cu mizeria asta de echipa? I-a spus si lui cineva că ăia in roșu erau danejii? 🤣

Mtumim marcel ciolacu! Nu se poate da un decret pt calificare, ca in zilele bune ale partidului comunist pesedist fecesebist? 🤣

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Prea multa incrancenare, pentru nimic. Nu cred ca plange nimeni, din tur se observa diferenta...

Din Liga 1 am ramas cu driblingiul lui Politic cu U Cluj si fundasul clujean ramas tranchilizat, cu penalty-ul FCSB-ului cu CFR, cu Nordsjaelland 0:0 scorul corect care trebuia sa fie si cu CFR.

Galca a spus ca trebuie sa-i surprinzi pe Nordsjaelland, nu aveai cu ce, din tur se observa din avion ca nu ai cu ce.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    Trebuia sa ii surprinda cu fotbal, nu cu milogeli, simulari si omenii. Cu ce dracu sa ii surprinzi, cand tu primesti 15 penalty-uri pe an din simulari, ai inrobit juma' de campionat - dupa unele surse, inclusiv cretinul de Burca, l-ai salvat 🤣, ai servanți in loc de antrenori, ai o organigrama plina de puscariași si un public de mameluci. Publicul e important, nu am auzit pe nimeni sa conteste mizeria asta. Cativa suporteri de feisbuc, de keyboard, poti sa te piși pe ei

Mie imi place cum se tanguiesc gunoaiele, vezi-Doamne e infrangerea lui Fecali. Nu, ba boilor, e infrangerea voastra, a tuturor fecesebistilor, ca va complaceti ca niste idioti!

De unde incrancenare, ne dixtram. Se râde la scena deschisa de mizeria numita fcbs, echipa cu buget de 15 milioane si cei mai buni jucatori din tara. Cum sa nu poti sa joci, daca Silkeborg, o echipa de play-out din Danemarca poate sa o faca? A, ca nu stii sa o faci, asta e altceva. Ca te bazezi exclusiv pe individualitati si asta e tot jocul fcbs. Individual compus, corpul de balet dima, birsan si rusandu si care **** mea mai e.

fcbs e o echipa de putori, de la jucatori, antrenori, conducatori, pana la suporteri. O cloaca nenorocita, e poporul roman surprins la furat, vopsit, cersit 🤣

Reputatie
    1
    Nia Marcele

Va rog eu in numele lu nea Darie de la Rosiori, Mustata Sunama si tot poporul fecesebist, să

Trimeteti corpul de control si la Nordișălilant. Cum ati facut si bine ati facut la Cesea.

Al dumneavostra Darie della Rosiori.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Si de ce ar trebui sa se simta Gioni de la Zalau mandru?
    Intrebare retorica.

Multumesc.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    meme scoica a acuzat arbitrajul si cartonul pe care s-a jucat. De ce dreacu' nu ma mira, asta facem de 2000 de ani pe aceste meleaguri.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Subiect epuizat
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.