cel mai usor traseu Farul il are!
Farul
Talinn
cel mai usor traseu Farul il are!
Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza - Băluță, Nedelcu, Artean - Mazilu, Alibec, Budescu
Arata frumos, zici ca am pus eu echipa in teren.![]()
Superb titlul gasit de digi pt a prefata acest meci: Hagi a pus gand rau Florei Estoniei.
Sa ma bata mama, ce cretini! 🤣
Tinctura din Flora Estoniei pudrata pe nasul plin cu bube dulci al Regelui Fotbalului.
Mazilu din nou pamant de flori. La mijloc trebuie facute cateva reglaje la pasele lui Baluta si Nedelcu si jucat din prima. 2-0, ura si la gara!
Alibec a pus gand rau Florei Pacanelelor din cazinourile Estoniei.
Gol!![]()
INCREDIBIL!
CAMPIONII!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ii rog pe contestatarii lui Budescu sa consemneze prima pasa de gol a lui la Hagi.![]()
Sa consemnam si revenirea curentului la Zalau.
Am mai postat si ieri, si azi. Cosemnam si ignoranta campionilor de hartie.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Nu am vazut pe fleș, dar il salutam pe Budescu si deschidem o oală cu sarmale in cinstea lui ☝️Va fi un punct de atractie in liga 1, cu echipe din județul Estonia, noua ne plac decarii puturosi si talentati 😊
Adevarul e ca aici ne e nivelul, degeaba ne radem de Farul.
Daca Farul nu iese in play off, imi mananc palaria.
Daca trece de astia, ma rog.![]()
I know because I'M BOTH!
Si-a gasit cine sa rada de Hagi! SAPTE, ba!!!![]()
Sa consemnam si primul gol al lui Budescu la echipa din Ovidiu.
I know because I'M BOTH!
Foarte bine ca e 3-0 ... cu putin noroc.
Hagi e in stare sa faca prostii mari in retur asa cum a facut azi pe final cu schimbarile. La 2-0 era pericol dar acum s-a rezolvat.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Mda, mi-au stricat pronosticul. E ok si asa! Pana la urmatoarea reprezentatie sa lasam candidatele la titlu care iau bataie de la echipele de under 17 sa se pregateasca de serbarea unui nou centenar la televizor.
Hai ca s-a scos Farul cu aceste 2 trageri vs Urartu si Flora! Poate trai Hagi linistit in urmatorii ani, cu aceste 2 tururi record trecute!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Tot parcursul asta e fix degeaba dacă nu ajungi în grupe. Ca pierzi în turul 4 sau turul 2 e tot aia.
Vai dar cata frustrare!!! Pai nu se dorea coeficient? Na, ca va da Hagi coeficient!
Diferenta intre a fi eliminat in turul 2 si turul 4 e de 400 de mii de euro. Stii cum zic machedonii? Puținu cu puținu se face multu! Matematica lui Hagi se rezuma la adunare, altii gen Sucu tot repeta scaderea.
In loc de 2-1, mare ratare a unui flacau care s-a incaltat cu apreschiurile, Farul face 3-0. Pacat, imi reprosez ca puteam sa aduc mai mult noroc estonilor in cele 3 minute cat am urmarit acest meci 🤣
Cum sa te faci asa de cîcat, mai Aji, sa menajezi 7 jucatori pt gloabele astea din Tallin? Jalnic, ba 😀