tur 28 iulie, retur 3 august
tur 28 iulie, retur 3 august
Last edited by delaparis; 26th July 2023 at 01:23.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu stim cine e Urâtu asta, ce stim e ca e pilaf.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Vorbim dupa meciul tur
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Noi mereu vorbim, de ce n-am vorbi.
Daca de exemplu se anuleaza meciul, inseamna ca n-am vorbi?
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu stiu daca se putea un adversar mai slab decat FC Urîtu. Cu un arbitru kazah, tadjik sau kîrgîz, care sa guste cu voluptate din sfîrcurile vietii de noapte dobrudjene, cred ca FC Slujitorul poate repeta scorul cu Voluntari. Ce dracu' sa comentezi cand ai meci cu Urîtu, baaa? 🤣 Cum ar fi spus un personaj de_al lui Eugen Barbu (stim, cîh), cine de-te cu cuțîtu', numai Gheorghe cel Urîtu' 🤣
Iar s-au facut de rusine!
Daca te bate si Urâtu acasa... halal campioana...
I know because I'M BOTH!
Gol Uritu, baaa! Incredibil
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Noroc cu porkaru de liga a 17-a, primavera-vine.
I know because I'M BOTH!
Cand pun armeniii piciorul pe minge: Messian, Rivaldinian, Ronaldian, Debruynian.
Cand pune Slujitorul: uritu, ciungu, ologu, milogu, martalogu.
LE. Robertos Carlosian
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
I know because I'M BOTH!
Gionica, o fi mai rusinos sa te scoata Urartu decat Pyunik?
Mai bine de rapizi ca au terminat pe 5 si nu au posibilitatea sa se faca si ei de rahat prin Europa...lor le este suficient ca se fac de ***** in liga 1.
Noi nu ne-am facut niciodata de rahat in Europa.
CFR s-a facut de 2 ori din 10 participari, cu Pyunik si Dudelange.
Voi v-ati facut de fiecare data, si in toate competitiile, deci mai mult decat o data pe an.
Inclusiv anu asta, doua din doua. La anu si la multi AFARA DIN EUROPA!
I know because I'M BOTH!
Hai c-ati scapat, cu mare chin si mare jale.
I know because I'M BOTH!
Care voi ba? Rapid? Pai cum dracu sa se faca de ras daca nu participa? Ei se multumesc sa ia 7 (sapte) in liga 1.
Inca o data, care e diferenta intre Urartu si Pyunik?
La Pyunik a antrenat Stropizza, asta ar fi plusul fata de Uritu Si Pyunk vad ca devine o forta europeana, a batut la Kalmar, in Suedia.
Inseamna ca Urartu sunt si mai forta ca ei, daca sunt campioni! Deci e un rezultat mare obtinut de baietii din camp!
Bai, acum serios, suntem de tot *****ul la nivel de Europa. Pana nu se vor baga bani in transferuri n-avem nici o sansa, decat cate o grupa de conference din cand in cand.
I know because I'M BOTH!
Atunci nu pot sa nu va urez la multi ani fara rusini in Europa!
A luat si Rapidu' cateva frumoase, pe la Riga si Valerenga, dar regii raman, desigur, Dinamo Ce e drept, nici epigonii nu se lasa mai prejos, in fiecare an apare cate-un catun care se pisa pe noi. In cativa ani, cred ca Dinamo nu va mai fi un etalon. O sa ne bata suficienti kazahi, luxemburghezi, moldoveni, armeni, albanezi etc, incat sa fie pt toata lumea cate o felie de tort.
Ma uitam la cateva statistici si am gasit un gol marcat de Gica Butoiu pt Rapid, in cupa intertoto, intr-un meci pierdut acasa, 1-2, cu Lyon. Pt care marcase Giuly. Nici nu stiati voi cate lucruri aveti in comun, iata