Poti sa-mi spui si mie numele posibililor adversari din playoff?
Poti sa-mi spui si mie numele posibililor adversari din playoff?
Deloc. Pe 80% dintre ei nu-i cunosc.
Iar ailalti 20%, grangurii, intra din turul urmator in competitie sau direct din turul 3, iar majoritatea intra direct in play off, la fel cu cei care cad de mai sus. Nu vrei sa ti-i si desenez? Ma doare-n pla. Ia creionu si apuca-te sa-i cauti daca te intereseaza. Asa ma intereseaza de ei, cat mai intereseaza de Faru.
Ce-i drept si de era Rapidu in locul Farului m-ar fi ingrozit sa ma apuc sa-i caut. Aproape ca nici n-as fi vrut sa fiu la tragerea la sorti a play off-ului ca ma kkm pe mine. Sper anu viitor sa luam cupa sa jucam in Europa League si sa cadem ca si capi de serie in play off-u Conference, altfel suntem carne de tun. Chiar daca nu vom fi la fel de imputiti ca Farul acum.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Iti spun unul sigur daca tot insisti (care va si castiga Conference de p-acu): Aston Villa.
Se spune in insula ca s-au intarit mai tare decat Tottenham, au cumparat de 100 de bulioane. Si-a facut "good ebening" Emery echipa sa atace top 5 (c-asa-i in Anglia, 5 merg unde trebuie de la anu, nu 4) adica Champions League. Daca-i scoateti pe aia, imi sug singur pla si donez ce iese direct din gura la o banca de sperma. Si ma duc cu ea-n gura pana la banca.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Problema e alta, sunt echipe si care nu sunt capi de serie bune de tot.
Adana asta de exemplu, pe asta nici nu-i mirositi de jucati cu ei, va dau scor de neprezentare tur-retur. CFR a dat o bara acu si apoi cred ca-i macelaresc turcii astia si CFR joaca si-n Europa ce joaca-n campionat. Nu gaina cu kkt la tzur.
Norocul vostru ca nu aveti cum cadea cu ei.
I know because I'M BOTH!
Vezi, de aia iti spun ca de multe ori eati pe langa fenomen. Hagi e pe traseul campioanelor, nu e la comun cu grangurii aia pe care-i visezi tu. Din ce vazusem eu erau adversari accesibili , parca Ferencvaros erau cei mai de speriat, si ei scosi din CL de o echipa din Faroe parca. Asa ca mai bine-mi urmezi sfatul si treci pe la biserica!
Pai cum traseul campioanelor? Campioanele joaca-n Conference?
Ma rog, atunci aveti Adana si altele de gen, asta sigur nu e campioana.
Daca intr-adevar exista acest traseu al campioanelor si-n Conference, e bine, aveti o mica sansa sa cadeti cu cineva cu fotbal inferior in play off, singura voastra sansa 10%.
I know because I'M BOTH!
Ce dracu' sa vedem, recital al baietilor de pe malul lacului Mamaia. Cred ca Flora e sub Otelul si Poli Iasi, dar posibil peste Dinamo.