View Poll Results: cine se califica?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Farul

4 80.00%
  • FC Urartu

1 20.00%
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 22 to 42 of 92

Thread: Turul 2 preliminar ECL: Farul - FC Urartu 6-4 (3-2, 3-2)

LAZIALE LazioRoma's Avatar
    Reputatie
    1
    nu ma asteptam la asa meci greu pana si cu astia sincer.....

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Stai, ca in retur, daca se mai oxigeneaza ăia, va urca pe Ararat 🤣 Azi arata frumos rezultatele, dar sa vezi cand vor fi eliminate vreo 3 asa, daca e sa fiu optimist

Reputatie
    1
    sincer sunt sub sheriff ... ma astept sa trecem de astia ..
    Libera La LAZIO !

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca atacul nu incepe sa produca, e greu sa te calufici. Alibec nu si-a intrat in mana, Rivaldinho e capat de drum pt orice faza...cate goluri sa mai dea si Larie?

Reputatie
    1
    sa vedem oricum e mult mai greu decat in campionat aici ... toate surn campioane la ei in tara o sa fie greu la retur nu stiu daca trecem!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Varza Farul.

Larie are mai multe goluri ca Florinel!

Reputatie
    1
    Era de asteptat ca nu peste tot gasesti prostani ca aia din Giulesti sau Botosani, pe mine chiar ma amuza astia care iau la misto rezultatele lui Hagi de anul asta, uitand ca anul trecut tocmai campioana Armeniei a scos o echipa campioana a Romaniei mult mai experimentata si in care s-au pompat mult mai multi bani decat in asta a lui Hagi.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Ma uitam la cateva statistici si am gasit un gol marcat de Gica Butoiu pt Rapid, in cupa intertoto, intr-un meci pierdut acasa, 1-2, cu Lyon. Pt care marcase Giuly. Nici nu stiati voi cate lucruri aveti in comun, iata
    Lyon e FC Urâtu?

O fi fost pentru Delaparis timp de multe decenii, pana-n urma cu unul singur.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Era de asteptat ca nu peste tot gasesti prostani ca aia din Giulesti sau Botosani, pe mine chiar ma amuza astia care iau la misto rezultatele lui Hagi de anul asta, uitand ca anul trecut tocmai campioana Armeniei a scos o echipa campioana a Romaniei mult mai experimentata si in care s-au pompat mult mai multi bani decat in asta a lui Hagi.
    "Prostanii" va vor da clasa la anul in Europa.
    Prostianii sunt aia care nu stiu juca si-n Europa ca-n campionat.

Ca sa facem un pic de distinctie intre "prostani" si prostani veritabili.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Care Europa bulache, nu ziceai tu ca fara Ninel rapizii sunt praf si pulbere?
    P.S Asa ma amenintai si anul trecut si a venit ala si v-a batut cu gradinita in Giulesti. M-am saturat eu de cata clasa ii dati lui Hagi in ultimul timp.

arogant,de mic cip's Avatar
    Reputatie
    1
    *2016-2017 Liga Europa (turul III preliminar) Gent (Belgia) – Viitorul 5-0, Viitorul – Gent 0-0

*2017-2018 Liga Campionilor (turul III preliminar) Viitorul – APOEL (Cipru) 1-0 APOEL – Viitorul 4-0

*2017-2018 Liga Europa (play-off) Viitorul – Salzburg (Austria) 1-3 Salzburg – Viitorul 4-0

*2018-2019 Liga Europa (turul I preliminar) Racing (Luxemburg) – Viitorul 0-2 Viitorul – Racing 0-0

*2018-2019 Liga Europa (turul II preliminar) Viitorul – Vitesse (Olanda) 2-2 Vitesse – Viitorul 3-1

*2019-2020 Liga Europa (turul II preliminar) Gent (Belgia) – Viitorul 6-3 Viitorul – Gent 2-1

*2023-2024 Liga Campionilor (turul I preliminar) Farul – Sheriff 1-0 Sheriff – Farul 3-0

Peripetiile unui rege prin Europa...
    granita la Orsova!

Reputatie
    1
    Sa observam ca terenul din camp ramane o reduta greu de cucerit si in Europa.

Domnule, la varsta dumitale iti incarci memoria cu toate rahaturile?

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by cip View Post
    *2016-2017 Liga Europa (turul III preliminar) Gent (Belgia) – Viitorul 5-0, Viitorul – Gent 0-0

*2017-2018 Liga Campionilor (turul III preliminar) Viitorul – APOEL (Cipru) 1-0 APOEL – Viitorul 4-0

*2017-2018 Liga Europa (play-off) Viitorul – Salzburg (Austria) 1-3 Salzburg – Viitorul 4-0

*2018-2019 Liga Europa (turul I preliminar) Racing (Luxemburg) – Viitorul 0-2 Viitorul – Racing 0-0

*2018-2019 Liga Europa (turul II preliminar) Viitorul – Vitesse (Olanda) 2-2 Vitesse – Viitorul 3-1

*2019-2020 Liga Europa (turul II preliminar) Gent (Belgia) – Viitorul 6-3 Viitorul – Gent 2-1

*2023-2024 Liga Campionilor (turul I preliminar) Farul – Sheriff 1-0 Sheriff – Farul 3-0

Peripetiile unui rege prin Europa...
    Regele ratatilor!

Ciorbica, cam multa gargara fratemeleu pentru un club de care nu-ti pasa!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

arogant,de mic cip's Avatar
    Reputatie
    1
    Sa observam ca terenul din camp ramane o reduta greu de cucerit si in Europa.

Domnule, la varsta dumitale iti incarci memoria cu toate rahaturile?
    Ei as, am cautat pe google si am dat copy-paste.
    2 miscari, cum zice si regele, aparare si atac,pac pac, ma intelegi?

Si ca sa nu scoti boata aia noduroasa din balcon , o sa zic ca nu doar Farul e praf in Europa, ci toate echipele romanesti, dar nah, voi sunteti campioni si am zis sa dau cezarului ...
    granita la Orsova!

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Slab Farul, bine ca au reusit sa castige insa va fi meci greu in deplasare. E drept ca armenii astia urati par sa fi fost ceva mai tehnici decat schismele armatei bulgare care au incaltat invers bocancii si si-au tras boneta pe ochi.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

15. 28th July 2023, 13:41

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Regele ratatilor!

Ciorbica, cam multa gargara fratemeleu pentru un club de care nu-ti pasa!
    Nepoate, daca te uiti putin vezi ca meciurile baietilor din camp sunt cele mai comentate pe forumul asta. Eu macar am o scuza, sunt din vecini de aici, dar voi? Ce va mana-n lupta?

Cipane, Farul la singura ei participare in Europa de dupa 90 a ajuns pana-n finala.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Fotbalul romanesc, profund vopsit, corupt si mediocru nu poate genera alt tip de campioana, asa ca nu vom prejudicia pe nimeni: vom rade toti, in mod egal Din punctul asta de vedere, a fost o zi modesta, s-a reusit mermelirea catorva rezultate. Insa jocul ne da sperante ca in turul urmator, daca nu la retur, toate vor fi extirpate ca negii de pe pe ****, la pacientii cu boli cu transmitere sexuala
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Rossonero dardar_3's Avatar
    Reputatie
    1
    E usor agresiv Capitanu'. Sigur a avut el un GG macar la Cazarma din Sofia vs FCSBeaua din Bercelino.
    Sigur, jocul e la fel de prost meci de meci pentru fiecare din cele 4 insa la ora actuala banutu dicteaza tot: comsii, VAR, parandaraturi, cumetrii, transferuri, etc...

Pana si blonzii cap de mobila nu mai inghit nimic dupa cele promise de Sucu. 7-8-9-10 milioane buget si cand colo: Oaida si Cristea. Hahaha... sictir

CFR macar aduce balast si spera sa cearna 1-2 jucatori de cateva meleoane...

Sepsi e un club serios, pana le zici ca totusi joaca in Romania

FCSBeaua are lot dar n-are minte... Cat timp trage Gigi de clopote se va duce pe ****. Pariu ca nu bate in weekend la Galatz? E prea obosite fetili...

Cat despre Rejele Hagi... campeon pe prostia alora de mai sus. N-ai cum sa faci pe talanu' si sa sugi carlanu de la moldoveni si armeni.

Reputatie
    0
    Nepoate, daca te uiti putin vezi ca meciurile baietilor din camp sunt cele mai comentate pe forumul asta. Eu macar am o scuza, sunt din vecini de aici, dar voi? Ce va mana-n lupta?
    Pai eu comentez impotriva, ca am de-a face nu doar c-o campioana de hartie, ba si una falsa. Catre ce e facuta pe hartie cand ea juca in liga a 2-a la retrogradare, mai imi si face tara de rusine in Europa. Daca nu poti, stai acasa, lasa p-altu. Ia titlu si bagati-l in fundu ala de hartie! Asta am io. Daca tu iti simti fundul la bataie, e altceva, eu asta te-am intrebat.

Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Fotbalul romanesc, profund vopsit, corupt si mediocru nu poate genera alt tip de campioana
    Uite cine intelege despre ce vorbim.

Quote Originally Posted by dardar_3 View Post
    Cat despre Rejele Hagi... campeon pe prostia alora de mai sus. N-ai cum sa faci pe talanu' si sa sugi carlanu de la moldoveni si armeni.
    Uite cine intelege care e shpilu. Corect, concret, aferent.
    Last edited by Johnny D; 28th July 2023 at 16:50.
    I know because I'M BOTH!

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    nepoate

Reputatie
    0
    Uite cine e muci.
    I know because I'M BOTH!

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    bah, nu te a luat huraganu la jiBOU?
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.